VIDEO/ Mbërrin në Itali dhe thërret Melonin dhe Mattarellën që të raportojnë – Çfarë fshihet nga vizita e Bill Gates…

3 min read

Ky ështtë imazhi e një Mattarella kukull duke pritur Bill Gates në Quirinale, me nje madhështi, sikur të ishte një kryetar shteti, kanë qenë nëpër Itali dhe jo vetëm. Por pse? Dhe çfarë fshihet pas këtij takimi?

Pak ditë më parë Presidenti i Republikës rrëzoi komisionin parlamentar për Covid-in dhe brenda pak orësh po merrte në institucionin më të lartë të shtetit dorën e padukshme të vaksinave, Big Farmasë, Inteligjencës Artificiale e shumë intrigave të tjera mbikombëtare. që tani është gjithashtu e vështirë të imagjinohet.

Bill Gates u prit fillimisht në Palazzo Chigi, ku u takua me kryeministren Meloni. Më pas me Presidentin e Republikës. Së fundi, drejtuesit e Leonardo, kompania mëmë e teknologjive sensitive të Italisë.

Me pak fjalë, Italia është në duart e Bill Gates.

Dhe tani është e qartë për të gjithë, pa shumë teori konspirative, në mes të ditës. Kjo shpjegon, pra, disa politika të viteve të fundit dhe, mjerisht, edhe të kësaj të tashme, pavarësisht se Meloni dhe ekipi i tij qeveritar janë paraqitur nën patronazhe të tjera.

Shumica po zgjidh interesat e grupeve të mëdha ndërkombëtare, ndërhyrja e të cilëve nuk kontestohet dhe në të vërtetë u hapet rruga dhe priten si kryetarë shtetesh. Siç komenton Michele Mezza në HuffingtonPost , “heshtja e opozitës mbetet e pakuptueshme, veçanërisht e PD dhe M5S që as nuk përpiqen të parashtrojnë hipoteza alternative, thjesht duke injoruar të gjithë problemin”. Por kjo nuk është befasi për ne, sepse Partia Demokratike ka qenë gjithmonë e lidhur me këtë “pushtet të fshehur” të grupeve të mëdha ndërkombëtare. Vetëm shikoni se çfarë ka bërë ai me Big Pharma në këto vite pandemie dhe më gjerë. Emblematik, megjithatë, është titulli që Mezza i jep veprës së tij, një titull që i thotë të gjitha: “Bill Gates vjen në Romë, si një kryetar shteti që inspekton provincat”. Bashkimi Evropian hesht për gjithë këtë. 

Rregulli i ri i sapo miratuar për kushtet që do t’u vendosen prodhuesve të inteligjencës artificiale është vetëm formë, pa përmbajtje. 

Ndërkohë, Bill Gates duhet të jetë kthyer me kënaqësi në Romë, duke qenë se një vit e gjysmë pas blerjes së tij, Palazzo Marini historik është gati të shndërrohet në një hotel me pesë yje. Kapitoli ka nisur procesin politik për miratimin e rigjenerimit.

Sepse askush nuk mund t’i thotë jo Bill Gates.

Dhe nëse ai përfshihet, rrugët zbuten, pengesat burokratike zhduken, ngadalësia klasike romake dematerializohet. Këshilltari për planifikimin urban Maurizio Veloccia kërkoi që këshilli të miratojë një rezolutë që lejon transformimin e ndërtesës në një objekt akomodimi me mbi 60 shtretër. Selia e re e themeluesit të Microsoft ndodhet në Piazza San Silvestro, kjo eshte një hedhje guri ne qendrat e pushtetit, ku deri vonë, vetë Palazzo Marini priste mensën e deputetëve…

Ndajeni këtë artikull tek miqtë tuaj:

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble: https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm” /PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours