Avokati Goxhaj: Përroi Psikik …

2 min read

Nga Avokati Altin Goxhaj –

Në shënimin e tij të fundit në rrjetet sociale Avokati i nderuar Altin Goxhaj ka ironizuar lëvizjen e Tikut të Sorosit sic i thotë ai gjithmonë, duke e vënë në lojë më fluskat e tij elektorale që sipas avokatit Goxhaj nuk janë gjë tjetër veçse mashtrime të rradhës nga Tiku i Sorosit.
Kam filluar të mendoj që ky Tiku i Sorosit shkruan avokati Goxhaj në shënimin e tij, po jeton në delir: “2 mundësi keni: nëse vini pas meje , do merrni fund, rrini në batak” thotë Tiku i Sorosit në çdo emision… Tiku është drita, Tiku është shpresa e fundit, Tiku është Mesia, Moisiu, dhe ai është i zgjedhuri.. “unë” “unë” “unë”shkruan Goxhaj …

Postimi i plotë:

PËRROI PSIKIK..

Kam filluar të mendoj që ky Tiku i Soros po jeton në delir:
“2 MUNDËSI KENI: NËSE NUK VINI PAS MEJE, DO MERRNI FUND, RRINI NË BATAK” thotë në çdo emision.. Tiku është drita, Tiku është shpresa e fundit, Tiku është Mesia, Moisiu, dhe ai është i zgjedhuri.. “unë” “unë” “unë”

Të gjithë të tjerët janë bukë kot, s’bëjnë, veç Ai..

O Soros çfarë i ke bo këtij se e more më qafë në lule të rinisë..
Psikopatë kemi njohur boll, por delirant si ky s’kemi parë.. (ja kalon edhe Xhaferrit të Fondacionit piramidal Populli)

Në fakt, t’a mendosh se çfarë laperi ka qenë në Sarandë (siç e njohin atje), s’ka se si t’a përballojë sot gjithë atë sponsorizim mediatik sorosian dhe izolim të gjithkujt që është në gjëndje t’a shgarravisë me argumenta dhe fakte të thjeshta dhe s’ka frikë nga izolimi mediatik (moderatorët janë kthyer në dado që u kujtojnë të ftuarve që të mos e kafshojnë nëse s’duan që të jetë ftesa e fundit)..
Ai tani skizofrenon para pasqyrës në delir madhështie duke fluturuar me pras.. mendo nesër..

Ndajeni këtë artikull tek miqtë tuaj:

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble: https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm” /PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours