Projekti Blue Beam i NASA-s dhe teknologjia për të emetuar imazhe holografike …

53 min read

Shumë prej nesh, të ashtuquajturit “teoricienët e konspiracionit”, kanë qenë të vetëdijshëm për teknologjinë për të emetuar imazhe holografike në ajër që mund të na mashtrojnë për të besuar se janë të vërteta. Ne jemi paralajmëruar se në një moment ata do të përdoren nga kulti globalist për të terrorizuar popullsinë e botës në një gjendje të nënshtruar, në mënyrë që ata të mund të zbatojnë fazën tjetër në Rendin e Ri Botëror.

Kjo ngjarje e planifikuar paraprakisht u quajt Project Blue Beam dhe supozohet se fillimisht u zbulua nga gazetari franko-kanadez Serge Monast.

Monast ishte një gazetar investigativ në vitet 1980 dhe mbulonte tema të tilla si eksperimentet mjekësore që ndikuan në mendimin dhe emocionet njerëzore të kryera nga CIA dhe gjithashtu një operacion të përbashkët të kryer nga NASA, CIA dhe NSA, me emrin në kod: Blue Beam. Sipas Monast, qëllimi i Blue Beam ishte të manipulonte besimin fetar të njerëzve me ndihmën e valëve elektromagnetike, kompjuterëve dhe projeksioneve globale holografike në kohë reale për të falsifikuar ardhjen e Mesisë.

Duhet një tronditje

Në Samitin e Qeverisë Botërore të vitit 2003, gjatë një diskutimi në panel, profesori Arturo Bris i Qendrës Botërore të Konkurrencës IMD argumentoi se duhej një “tronditje” për transformimin në Rendin e Ri Botëror. E gjithë pjesë e planit për kontroll të plotë mbi njeriun e zakonshëm.

Dr. Arturo Bris: Si do të ndodhë ky tranzicion? Jam plotësisht dakord që rendi botëror, siç është ndërtuar sot, nuk ka asnjë kuptim. Kjo nuk është në përputhje me fuqitë ekonomike si India, Brazili apo Gjermania. Ata nuk kanë një rol masiv në rendin ndërkombëtar. Por për mua, pyetja e madhe është se si do ta kalojmë këtë transformim. Nuk mund të jetë gradual. Duhet të jetë, duhet të jetë, i shtyrë nga njëra anë, nga një tronditje e caktuar që do të ndodhë. Pra, tani ne do të rishqyrtojmë të gjitha këto.

A do të përfshijë ai “tronditje” Project Blue Beam? Sipas Serge Monast, sigurisht që ka një rol për të luajtur në tranzicionin drejt pranimit të Rendit të Ri Botëror.

Serge Monast

Monast fillimisht kishte punuar për një revistë të quajtur L’Enquête (Investigimi), por ndërsa mediat kryesore refuzuan të publikonin shkrimet e tij, ai krijoi agjencinë e tij të lajmeve, l’Agence Internationale de Presse Libre (Agjencia Ndërkombëtare e Shtypit të Lirë). , ku ai publikoi gjetjet e tij dhe rezultatet e hulumtimit të tij. Ai dhe puna e tij fituan famë në maj të vitit 1995 kur pati mundësinë të prezantonte pikëpamjet e tij në një shfaqje televizive kanadeze. Burim

Thuhet se pas Manastirit, ai pati një jetë të turbullt dhe u akuzua disa herë për krime. Si rezultat, ai pësoi disa kontrolle në shtëpi, u ndalua në mënyrë të përsëritur, u kryen dhjetëra kontrolle të shtëpive në banesën dhe zyrën e tij, u konfiskuan grumbuj materialesh gjysëm të gatshme dhe dokumente, ai nuk u lejua të shihte fëmijët e tij dhe ishte mosbesimi. të krijuara nga miqtë e tij ndaj tij. Burim

Protokollet e Torontos (6.6.6.)

Zbulimet nga një libër nga Serge Monast, Protokollet e Torontos (6.6.6.) Monast vetëm deklaroi se ai e mori atë me “mjete aventureske” dhe arsyeja e tij për të mos zbuluar asnjë detaj për publikun ishte se “mund të kishte vënë jetë në rrezik.”

Ai deklaroi se pjesa e parë e Protokolleve u krijua në fund të qershorit 1967 dhe u qartësua dhe u ndryshua 18 vjet më vonë, në një takim në 1985. Sipas Monastit, udhëheqësit e ideologjisë “Rendi i Ri Botëror (NWO) u takuan në Toronto për të zhvilluar strategjitë për 50 vitet e ardhshme. Një gjë që zbuloi ishte se nga 18 pjesëmarrësit, gjashtë përfaqësonin bankat më me ndikim në botë, gjashtë përfaqësonin konsorciumet më të mëdha të energjisë dhe gjashtë përfaqësonin konsorciumet më të mëdha bujqësore dhe ushqimore.

Vdekja e Serge Monastit

Monast vdiq pak pas takimit dhe të dhënat e tij gjithashtu nuk janë gjetur, origjina e dokumentit nuk mund të verifikohet. Megjithatë, puna çoi në arrestimin e tij një vit e gjysmë më vonë, më 3 dhjetor 1996, në Montreal dhe kundër tij u hap procedimi penal për mashtrim dhe vepra të tjera. Ai u ndalua për 24 orë dhe menjëherë pasi u lirua të nesërmen u sëmur dhe vdiq të nesërmen.

Autopsia u krye falë përpjekjeve këmbëngulëse të gruas së tij, pasi asnjë spital nuk donte të merrte me rastin e tij: shkaku i vdekjes ishte insuficienca kardiake edhe pse Serge Monast ishte 51 vjeç, i njohur si fetar, i shëndetshëm si kalë. , i cili jeton pa varësi.

Ekziston një shfaqje e regjistruar e Monastit të regjistruar rreth vitit 1994 (megjithatë, nuk mund të gjendet asnjë datë; ai i referohet datës 1983 si “njëmbëdhjetë vjet më parë”).

Kaseta nuk ishte e cilësisë së lartë dhe disa nga fjalët shqiptoheshin me një “theks shumë të fortë francez”, sipas atyre që ishin në gjendje ta transkriptonin atë në “Liria e ëmbël”, të cilët pranojnë se “duhej të merrnin me mend drejtshkrimin e disa prej tyre. fjalët.” Emra “. Sweet Liberty tha: “Kam vendosur ta transkriptoj këtë kasetë sepse informacioni lidhet me ngjarjet që ndodhin sot. Orari i parashikuar ishte jashtë objektivit, sepse zoti Monast priste që plani të realizohej deri në vitin 2000… ashtu siç prisnin shumë”.

Ai gjithashtu tregoi me sa duket gjatë prezantimit se planifikuesit fillimisht kishin caktuar datën për vitin 1983, që Sweet Liberty beson se mund të shpjegojë titullin e librit të George Orwell, 1984.

“Data 1984 (’85) gjithashtu pajtohet me informacionin e paraqitur në një Komitet të posaçëm Legjislativ në Illinois në 1978 që studionte efektet e rajonalizmit në shtet, nga një zotëri që dëshmoi se: ai ishte një ish-lajmëtar sekret i Agjencisë Kombëtare të Sigurisë; ‘pozicioni zyrtar i qeverisë amerikane është që të ndryshojë këtë formë qeverisjeje në socializëm… nëpërmjet rajonalizmit’; dhe kështu;

“Logjika pas kësaj është se kur të vendoset rendi i ri, i cili është planifikuar për vitin 1985, përfaqësimi i komitetit që do të ulet në këshillin botëror do të jetë shumë i barabartë me popullsinë e vendeve evropiane. (Duke folur për këtë, numri i parashikuar i popullsisë në çdo rajon është i kufizuar në rreth 20 milionë secili, kështu që asnjë “rajon” nuk mund të bëhet kurrë efektivisht i pavarur nga Qeveria Botërore.) Burim

Ky është transkripti.

PROJEKTI NASA BLUE BEAM
nga: Serge Monast – 1994

Ky është International Free Press në Kanada (adresa e dhënë, nuk është më e vlefshme – Rrjeti Ndërkombëtar i Shtypit të Lirë, PO Box 177, Magog, Quebec, Kanada J1X3W8). Rrjeti Ndërkombëtar i Shtypit të Lirë nuk është as një grup fetar dhe as një organizatë politike, por një agjenci e pavarur hetimore e shtypit në mbarë botën, në fushat politike, ekonomike, mjekësore dhe ushtarake.

Ne jemi të specializuar në hetimin dhe publikimin e raporteve speciale dhe kasetave audio për të ekspozuar botën e krimit të komplotit të Kombeve të Bashkuara për të zbatuar një Rend të Ri Botëror.

Ardhja e rendit të ri botëror

Detyra jonë është t’i bëjmë njerëzit të kuptojnë se ardhja e Rendit të Ri Botëror nuk është një ëndërr apo një mendim paranojak. Është një projekt i vërtetë satanik në zhvillim e sipër.

Kështu që?

Shfuqizoni të gjitha fetë tradicionale të krishtera për t’i zëvendësuar ato me një fe botërore të bazuar në “kultin e njeriut”.

Zhduk çdo identitet kombëtar dhe krenari kombëtare për të krijuar një identitet dhe krenari globale.

Shfuqizoni familjen siç e njohim sot për ta zëvendësuar me individë që të gjithë punojnë për lavdinë e qeverisë botërore.

Të shkatërrohen të gjitha veprat individuale të krijimit artistik dhe shkencor për të zbatuar vizionin unanim të një qeverie botërore?

Dhe kjo lloj deklarate lufte e Kombeve të Bashkuara është për:

– zbatimin e anëtarësimit universal dhe të detyrueshëm në Kombet e Bashkuara, si tejkalim i Kombeve të Bashkuara nga një forcë shumëushtarake dhe shumëpolicore;

– një Departamenti global i Drejtësisë nëpërmjet Kombeve të Bashkuara me një Gjykatë Penale Ndërkombëtare;

– një marrëveshje e re tregtare globale për të gjitha kombet;

– fundi i luftës së ftohtë, i luftës lokale si ajo aktuale dhe detyrimi për të bashkëjetuar për “paqe”;

– dhe gjithashtu, një fe e re botërore dhe një kulturë e re botërore për të gjithë njerëzit.

Nëse vërtet duam të kuptojmë Project Blue Beam, Projekti Blue Beam i NASA-s, nga vjen ai? . . Duhet të kthehemi në agimin e Epokës së Ujorit. Ju kujtohet ajo kenge? Ajo këngë thoshte:

Kur hëna është në shtëpinë e shtatë dhe Jupiteri rreshtohet me Marsin, paqja do të udhëheqë planetin tonë dhe dashuria do të udhëheqë yjet.

Epoka e Ujorit

Kjo lidhet me vitin 1982, pasi në atë kohë ishte hapja e komplotit për Epokën e Ujorit. Pak para zbatimit të Rendit të Ri Botëror, i cili duhej të fillonte në atë kohë në vitin 1983… dhe më duhet të them se Projekti Blue Beam u krijua për vitin 1983.

Në atë kohë është vonuar. Nuk e dimë saktësisht pse, por që nga viti 1983, njëmbëdhjetë vjet më parë ata janë përmirësuar vërtet me teknologjitë e reja dhe përmes hapësirës, ​​të cilat u lejojnë atyre të bëjnë të mundur shfaqjen e tyre hapësinore që tani.

Pra, qëllimet e lëvizjes së Epokës së Re nën të cilën operojnë Kombet e Bashkuara në këtë kohë janë zbatimi i një Mesihu të Botës së Re.

Mjetet e qeverisë së re botërore janë një ushtri shumëkombëshe, një ushtri ndërkombëtare; një forcë policore ndërkombëtare; një Bankë Botërore për ekonominë; një Qeveri Botërore nën Kombet e Bashkuara; një Bankë Botërore për Ruajtjen e Natyrës në të gjithë botën. Kjo do të thotë se të gjitha lëvizjet e gjelbra ose do të bashkohen në këtë Bankë të re Ndërkombëtare ose do të zhduken. Një fe botërore ku të gjitha doktrinat e kishës do të shkatërrohen në rrënjë për t’u zëvendësuar nga feja e re e Epokës së Ujorit.

Shtatë renditjet globale për të gjithë burrat dhe gratë – parajsa e re, thanë ata – ku të gjithë do të kenë një punë të paracaktuar për të përfunduar, pavarësisht nëse janë dakord apo jo; selia e kampit botëror të përqendrimit në Kombet e Bashkuara për ata që nuk do të pranojnë sistemin e ri; kontroll global i bujqësisë dhe furnizimit me ushqim që do të kontrollojë furnizimet me ushqim dhe vitamina në mbarë botën.

Rendi i Ri Botëror do të jetë një sistem qeveritar i ndërmjetëm i ish-BRSS, Britanisë së Madhe dhe komuniteteve të saj, dhe Shteteve të Bashkuara të tanishme me popullsinë e saj në tenxhere. Ky është në fund… një rend i ri botëror shpirtëror-politik që do të zëvendësojë të vjetrin në të cilin jetojmë tani.

Shkatërrimi i të gjithë atyre që besojnë në Bibël

Cilat janë planet e Rendit të Ri Botëror? Ata planifikojnë shkatërrimin e të gjithë njerëzve që besojnë në Bibël, që adhurojnë Jezu Krishtin dhe zhdukjen e plotë të Krishterimit për të arritur këtë plan.

Rendi i Ri Botëror do të ndryshojë ligjet e kombeve në mënyrë që besimet dhe simbolet fetare të krishtera – si kryqi, për shembull – të bëhen të paligjshme. Vetëm Pashkët dhe Krishtlindjet, për shembull, do të zëvendësohen nga festat e New Age në mbarë botën.

Lëvizja e Epokës së Re

Rendi i Ri Botëror planifikon gjithashtu heqjen e të gjitha monedhave dhe kalimin në cash elektronik përmes super autostradës, atë që ne e quajmë edhe autostradë elektronike. Mendimtari dhe librat bazë të doktrinës së komplotit të Epokës së Re për Qeverinë e Botës së Re janë – dhe dëgjoni emrat e atyre njerëzve sepse e gjithë mënyra e re e të menduarit për Rendin e Ri Botëror është nga ata njerëz, nga ata autorë që shkruan ndryshe llojet. i librave që janë besimi themelor i lëvizjes së Epokës së Re:

Helena Petrovna Blavatsky, autore e Isis Unveiled dhe The Secret Doctrine.

Alice A. Baily, e cila shkroi Raca, Initiation dhe Externalization of Hierarky. Gjithashtu Inicimi Njerëzor dhe Diellor; Rishfaqja e Krishtit – Krishti juaj është mesia i ri; Fati i Kombeve, në të cilin ata planifikojnë se çfarë do të bëjnë me shtetin-komb të vërtetë.

Autobiografia e Papërfunduar, Dishepullimi në Epokën e Re, Psikologjia Ezoterike: ky është një shkrim nga Alice Baily, shumë i rëndësishëm për të gjithë mendimtarët e Epokës së Re, të cilët janë pikërisht ata që planifikojnë Rendin e Ri Botëror.

Gjithashtu shkrimet e Nicholas Roerich shkruan Mitreya, që është mesia i tij i ri; Shambhala e Shkëlqyer; Agni? Seri Yoga.

Gjithashtu shkrimet e David Spangler, i cili shkroi Zbulesën, Lindja e një Epoke të Re, konsiderohej një pasqyrë e vlefshme në lëvizjen e Epokës së Re. Reflektime mbi Krishtin që lidhet me fillimin Luciferian; Links With Space, e cila u transmetua si një ekstravagancë hapësinore në të cilën alienët supozohet të vijnë për të shpëtuar njerëzit. Marrëdhënia dhe identiteti; Ligjet e Manifestimit; Epoka e Re?, dhe Drejt një Vizioni Planetar që lidhet drejtpërdrejt me Rendin e Ri Botëror siç e planifikojnë.

Feja e re botërore

Tani, çfarë po planifikojnë edhe ata njerëz?… dhe siç thashë më parë, kjo nuk është ëndërr dhe nuk është mendim paranojak. Kjo eshte e vertete. Kështu që ata e planifikojnë atë. Për të pranuar Rendin e Ri Botëror, njerëzit do të duhet së pari të pranojnë Fenë e Re Botërore. Për të hyrë në Fenë e Botës së Re, të krishterët do të duhet të heqin dorë nga besimet e tyre.

Pra, siç thanë ata, sidomos Benjamin Creme, David Spangler, Alice Baily, Helena Petrovna Blavatsky… të gjithë thanë se inicimi do të jetë mbarëbotëror, brenda kishës së re të organizuar të krishterë dhe është një Lozhë Masone dhe një organizatë Rendi. Ai do të bazohet në një fillim Luciferian, kështu që ajo që duhet të kuptojmë këtu është: nuk do të jetë e mundur që dikush që mban besimet e veta të krishtera të hyjë në Rendin e Ri Botëror. Kjo do të jetë e pamundur.

Tani, për ata që nuk do ta pranojnë Rendin e Ri Botëror, që do ta refuzojnë atë, njerëzit e epokës së re – njerëzit e epokës së re, njerëzit e rendit të ri botëror, që është e njëjta gjë – ata planifikojnë kampe përqendrimi. – kampet e riedukimit – dhe për ato kampe ai bëri atë që njihet si klasifikimi i ngjyrave të ylberit të të burgosurve të rendit të ri botëror. Ylberi konsiderohet si simboli i urës që të çon në botën satanike të Rendit të Ri Botëror.

Klasifikimi i ngjyrave të ylberit

Ne tashmë e dimë, për shembull, se të gjithë do të duhet t’i betohen Luciferit me një ritual inicimi në mënyrë që të kalojnë atë urë për në Rendin e ri Botëror. Të gjithë ata që i rezistojnë këtij inicimi, siç është planifikuar, patjetër do të dërgohen në një qendër paraburgimi ku do të ndahen në kategori të ndryshme.

Kjo është ajo që ata e quajnë klasifikimin e ngjyrave të ylberit të të burgosurve të Rendit të Ri Botëror.

Klasifikimi i fëmijëve të krishterë, siç e planifikojnë ata, duhet të përdoret si flijim njerëzor. Ku? Në kuadër të ceremonive masive të zeza, ata do të marrin pjesë në çdo lloj orgjie seksuale, disa për t’u mbajtur si skllevër seksualë.

Klasifikimi 2, që është klasifikimi i të burgosurve që do të përdoren në eksperimente mjekësore ku ilaçet dhe teknologjitë e reja do të testohen te njerëzit.

Klasifikimi i tretë është klasifikimi i të burgosurve të shëndetshëm në qendrën ndërkombëtare të organeve njerëzore, ku organet e tyre vitale do të hiqen një nga një, ndërkohë që ata do të mbahen në jetë me sisteme speciale të mbështetjes së jetës.

Klasifikimi 4, për të gjithë punëtorët e shëndetshëm të nëntokës. Rendi i ri botëror është një diktaturë botërore bazë e bazuar në fenë Luciferiane. Një diktaturë me pamjen e demokracisë ndërkombëtare. Për të ruajtur këtë iluzion demokratik, fushat dhe puna e skllevërve do të fshihen nga popullsia e tokës. Mjafton të kujtojmë, për shembull, se si Hitleri në kohën e tij mbulonte amësinë në kampin e përqendrimit.

Klasifikimi 5, i cili është klasifikimi i të burgosurve të pasigurt në qendrën ndërkombëtare të riedukimit, ku ata do të riedukohen për t’u penduar në televizionin global dhe ku do të mësojnë të lavdërojnë virtytet e rendit të ri botëror për njerëzimin. .

Klasifikimi 6, që është qendra ndërkombëtare e ekzekutimit. Ne jemi ende në pritje të detajeve për klasifikimin e kategorisë së shtatë, si dhe në pritje të provave për klasifikimin e ngjyrave për çdo seksion të të burgosurve.

Projekti i tij më sekret

Tani, ata njerëz… kjo është ajo që ata planifikojnë në botën e tyre të re parajsore. Pra, duhet të kuptoni se kur vendosa të publikoja, rreth gjashtë muaj më parë, disa informacione të vogla në lidhje me projektin e tyre më sekret, që është projekti Blue Beam i NASA-s, nuk isha i sigurt në atë kohë nëse do t’i mbijetonte qëndrimit tim kundër ajo.. projekti më i sofistikuar i rendit të ri botëror, i krijuar për të gjunjëzuar të gjithë njerëzit e të gjitha kombeve, kulturave dhe feve.

Por tani, duke ndjekur ndërgjegjen time të krishterë, dashurinë time të vërtetë dhe të thellë për të gjithë vëllezërit dhe motrat e mia të panjohura në Amerikë dhe pjesë të tjera të botës, unë pranoj plotësisht të jap jetën time nëse duhet të jetë, për të vërtetën, për Jezu Krishtin, duke publikuar nga katër hapat kryesorë të projektit të satelitit Blue Beam për herë të parë.

Çfarë kërkoj nga të gjithë ata që lexojnë dhe dëgjojnë përshkrimin e mëposhtëm: Të mos e lejosh veten të paralizohesh nga frika e natyrshme, por të shpërndash çdo fjalë të përmbajtjes së kësaj kasete audio nëntëdhjetë minutëshe dhe të mblidhemi për t’u lutur, menduar. dhe planifikojnë mënyra të ndryshme që ata do të organizojnë për t’i mbijetuar konfrontimit dhe marrjes së qeverisë së Rendit të Ri Botëror.

Sepse ajo që duhet të kuptojmë është se Qeveria e Botës së Re nuk do të jetë diçka e përhershme, e pavdekshme. Kjo nuk është çështja. Por ajo që duhet të bëjmë dhe për të cilën duhet të mendojmë tani është se si të organizohemi për t’i mbijetuar një tiranie të tillë, plane të tilla satanike.

Katër hapat e Projektit Blu Beam

Tani, Projekti i famshëm Blue Beam i NASA-s ka katër hapa të ndryshëm. Katër pjesë drejt zbatimit të fesë së re botërore me antikrishtin në krye. Dhe ne duhet të kujtojmë se Feja e Botës së Re është themeli themelor i Qeverisë së Botës së Re. Pa atë Fenë e Re Botërore, pa atë qeveri, pa atë diktaturë botërore, është krejtësisht e pamundur. Kjo është arsyeja pse projekti nuk është vetëm kaq i rëndësishëm për ta, por deri më tani është mbajtur sekret.

Hapi i parë: përgatitja e tërmetit

Hapi i parë i referohet zbërthimit të të gjitha njohurive arkeologjike. Bëhet fjalë për shfaqjen e tërmeteve në disa vende të sakta të planetit ku zbulimet e supozuara të reja do të shpjegojnë – për ta – kuptimin e gabuar të doktrinave themelore të të gjitha feve kryesore. Ky klasifikim i përdorur për ta bërë popullatën të besonte se të gjitha doktrinat fetare janë keqkuptuar dhe keqinterpretuar tashmë ka filluar me fushën e përgatitjes psikologjike të popullatave për hapin e parë, është përgatitur përmes filmave si 2001 një Odessa nga hapësira; seriali Star Trek; Star Wars, që ka të bëjë me pushtimin në hapësirë ​​dhe mbrojtjen e hapësirës; dhe filmi i fundit, Jurassic Park, i cili merret me teorinë e evolucionit.

Tani, ajo që është e rëndësishme të kuptohet në atë hap të parë është se ato tërmete do të ndodhin në pjesë të ndryshme të botës ku shkencëtarët dhe mësimet arkeologjike kanë mësuar në të kaluarën ku supozohet se kishte disa sekrete të fshehura. Nëpërmjet këtyre llojeve të tërmeteve do të jetë e mundur që ata të rizbulojnë veten përsëri – gjoja, apo jo? – duke rizbuluar sërish ato lloj sekretesh dhe ato sekrete janë të destinuara të diskreditojnë të gjitha doktrinat themelore të feve.

Kjo është përgatitja e parë e planit për njerëzimin, sepse ajo që ata duan të bëjnë është përmbysja, tronditja e besimeve të të gjithë të krishterëve në planet. Dhe për ta bërë këtë, ata kanë nevojë për disa prova të rreme, gjoja nga e kaluara dhe nga e kaluara e largët, që do t’u “provojnë” burrave dhe grave se fetë e tyre janë të rreme.

Hapi i dytë: hologramet dhe tingujt

Hapi i dytë ka të bëjë me spektaklin gjigant hapësinor me holograme optike dhe tinguj tredimensionale, projeksione lazer të imazheve të shumta holografike në pjesë të ndryshme të botës, secila prej të cilave merr imazhe të ndryshme në varësi të besimit fetar mbizotërues rajonal/kombëtar. Imazhi i këtij zoti të ri do të flasë në të gjitha gjuhët. Tani, për ta kuptuar këtë, duhet të kthehemi pak prapa në hetime të ndryshme të Shërbimit Sekret të kryera gjatë 25 viteve të fundit. Si kjo:

Sovjetikët kanë bërë kompjuterë të avancuar, madje edhe të importuar, dhe i kanë ushqyer me bazën e vogël psikike të veçantë për studimet mbi anatominë dhe biologjinë e trupit të njeriut; dhe studime mbi anatominë, kiminë dhe elektricitetin e trurit të njeriut. Këta kompjuterë gjithashtu ushqeheshin me gjuhë të ndryshme dhe kuptimet e tyre. Dialekti i njerëzve është ushqyer nga sateliti Nature Truth. Sovjetikët filluan të ushqejnë kompjuterin me programe objektive si Mesia i Ri. Duket gjithashtu se sovjetikët tani, njerëzit e rendit të ri botëror, ?? ndaj metodave vetëvrasëse me shoqërinë njerëzore duke caktuar një valë elektronike në çdo mendje të shumë njerëzve në shoqëri të ndryshme.

Tani, ka dy gjëra të ndryshme në atë pjesë të dytë. Shfaqja hapësinore dhe nga vjen ajo shfaqje hapësinore. Në Space Show, imazhet holografike do të përdoren në një simulim përfundimtar ku do t’ju prezantohen skena që fokusohen në përmbushjen e asaj që dëshironi të mbroni. të përshtaten me nevojat e atyre kundërshtarëve??

Rezultatet e këtij Krishti të rremë të inskenuar qëllimisht do të jenë për zbatimin e një feje të re universale. Mjaft marifete do të na imponohen për të na futur në gënjeshtër. Projekti është aftësia për të marrë një grup të tërë njerëzish në një situatë ekstatike dhe për ta çuar të gjithë grupin në tokë kurrë-kurrë.

Ata llogaritën rezistencën ndaj fesë së re botërore

A do të jetë rezistenca e llogaritur ndaj Fesë së Re Botërore, Rendit të Ri Botëror dhe Mesihut të Ri në një shkallë të gjerë si në Luftërat e Shenjta që pasuan? Projekti Blue Beam do të synojë të jetë përmbushja universale e profecive të dikurshme, si natyra dhe madje edhe ato që ndodhën 2000 vjet më parë.

Në parim, ai do të përdorë qiellin si një ekran filmi, një lazer hapësinor që gjeneron satelit, projekton imazhe të njëkohshme në të katër anët e planetit në të gjitha gjuhët dhe dialektet në varësi të rajonit. Bëhet fjalë për aspektin fetar të rendit të ri botëror dhe është një joshje në shkallë të gjerë.

Kompjuterët do të koordinojnë satelitin dhe softueri do të ekzekutojë shfaqjen dhe do ta tregojë atë. Holografia bazohet në sinjale pothuajse identike, të cilat kombinohen për të prodhuar një imazh ose hologram me perceptim të thellësisë që është po aq i zbatueshëm. te valët ELF, VLF dhe LF. Është një fenomen optik.

imazhe holografike

Në mënyrë të veçantë, shfaqja do të përbëhet nga një projeksion lazer i imazheve të shumta holografike në pjesë të ndryshme të botës, ku secila merr një të ndryshme në varësi të besimit fetar mbizotërues rajonal/kombëtar. Asnjë zonë nuk do të përjashtohet.

Me animacionin kompjuterik dhe efektet zanore që duket se vijnë nga thellësia e hapësirës, ​​ndjekësit e mahnitur të besimeve të ndryshme do të dëshmojnë kthimin e mesisë së tyre në një realitet spektakolar bindës dhe realist. Pra projeksioni i Krishtit, i Muhamedit, Budës, Krishnës etj. do të shkrihen në një. Shpjegimi i mistereve, profecive dhe zbulesës do të jenë zbuluar.

Ky zot i vetëm do të jetë, në fakt, antikrishti që do të shpjegojë se shkrimet e ndryshme janë keqkuptuar, se fetë e të gjithëve janë përgjegjëse për të kthyer vëllanë kundër vëllait, kombin kundër kombit; Prandaj, fetë e botës duhet të shfuqizohen për t’i hapur rrugë Epokës së Artë, Epokës së Re të Fesë Një Botërore, e cila përfaqëson të vetmin perëndi antikrisht në këtë rast që ata shohin para tyre.

{Në këtë pikë, duke ndërprerë transkriptimin, jam i detyruar të përfshij tre deklarata nga Protokollet e Pleqve të Sionit. jp}

“Kur të vijë koha që Zoti ynë Sovran i gjithë botës të kurorëzohet, do të jenë po këto duar [turma] që do të fshijnë gjithçka që mund të jetë pengesë për të.” Protokolli nr. 3.

“Që nga ajo kohë [Revolucioni Francez] ne i kemi udhëhequr njerëzit nga një zhgënjim në tjetrin, në mënyrë që në fund edhe ata të distancohen prej nesh në favor të atij Mbretit Despot të gjakut të Sionit, të cilin ne po e përgatitim për luftë. ” Protokolli nr. 3.

“Megjithatë, botës ndoshta nuk i intereson se kush është zoti i saj sovran, nëse kreu i katolicizmit apo despoti ynë i gjakut të Sionit.” Protokolli nr.4.

Natyrisht, është vënë në skenë madhështore? Falsifikimi do të rezultojë në një çrregullim social fetar në shkallë të gjerë, duke përfshirë miliona fanatikë fetarë të programuar, nëpërmjet rasteve të pushtimit nga demonët në një shkallë të paparë më parë. Për më tepër, kjo ngjarje do të ndodhë në një kohë anarkie të madhe politike dhe trazira të përgjithshme në prag të diçkaje të madhe… edhe pse Kombet e Bashkuara planifikojnë të përdorin këngën e gëzimit të Beethoven-it si himnin zyrtar për Rendin e Ri Botëror.

Tani, nëse e vendosim këtë shfaqje hapësinore paralelisht me programin Star Wars, marrim këtë: kombinimet e rrezatimit elektromagnetik dhe hipnozës kanë qenë gjithashtu objekt i një kërkimi intensiv. Në vitin 1974, për shembull, studiuesi GF Shapis tha për një nga këto propozime kërkimore:

“Do të tregohet se fjala e thënë nga hipnotizuesi mund të ndryshohet gjithashtu nga energjia elektromagnetike e moduluar drejtpërdrejt në trurin e njeriut, pa përdorur ndonjë pajisje teknike për të marrë ose transportuar mesazhin dhe pa personin e ekspozuar ndaj një ndikimi të tillë që të ketë mundësia për të kontrolluar futjen e informacionit me vetëdije.

Nga ata mund të pritet që të racionalizojnë sjelljen e tyre dhe ta konsiderojnë atë të pamjaftueshme me vullnetin e tyre.”

Kanalizimi i fenomeneve

Kushdo që heton të ashtuquajturat fenomene të kanalizimit në këtë kohë do të bënte mirë të mbante parasysh këtë fushë të kërkimit. Është interesant të theksohet fakti se numri i njerëzve që e konsiderojnë veten kanalizues është rritur me shpejtësi që nga ky lloj hulumtimi.

Është e habitshme se sa të ngjashme janë mesazhet e tyre, pavarësisht se cili entitet ata pretendojnë të jetë burimi i udhëzimit të tyre hyjnor. Unë do të sugjeroja që çdo individ që merr në konsideratë përmbajtjen e informacionit të kanalizuar duhet të dallojë dhe të vlerësojë në mënyrë kritike se ku mesazhi që po merr e konsideron atë fuqizues ose do të shërbente për të thirrur modele mendimi të dobishme për Rendin e Ri Botëror.

Sydney’s Morning Arrow botoi një artikull më 21 mars 1983 që pyeti ?? ?? ?? . Artikulli pretendon se Dr. Nathan Ab ??, një asistent profesor në ??, i ka dorëzuar redaktorit të huaj të gazetës një artikull të titulluar “Sovjetikët po pushtojnë mendjen njerëzore”. ?? ?? ne Egjipt. Artikulli vlen të citohet në detaje edhe nëse gramatika e tij është paksa e vjetër.

Ky artikull ka të bëjë me djalin që prodhoi kompjuterin e avancuar për të cilin po flisnim pak minuta më parë, dhe që është vërtet i rëndësishëm, sepse këta lloj kompjuterësh mund të udhëtojnë përmes satelitëve në hapësirë. Kompjuterët ushqeheshin, siç thamë tashmë, nga gjuhë të ndryshme dhe kuptimet e tyre; dialekti i qytetit është ushqyer nga sateliti Nature Truth.

Kombet e Bashkuara

Sovjetikët filluan të ushqejnë kompjuterin me programe objektive. Sot nuk po flasim për sovjetikët, po flasim për Kombet e Bashkuara, njerëzit e rendit të ri botëror. Janë ata që ushqejnë kompjuterin me programe objektive tani.

Për më tepër, redaktori i rubrikës në të cilën u botua artikulli thotë: “Ne mendojmë se ka kuptim dhe është shumë e rëndësishme për t’u injoruar. Unë mendoj se kjo është një mënyrë e menduar për ta vendosur atë. Një mundësi shqetësuese, duke pasur parasysh të gjitha informacionet që kemi në dispozicion, është se individët e përfshirë në këtë operacion të mundshëm… të kontrollit të mendjes mund ta shesin më pas programin dhe as të mos jenë të vetëdijshëm se po kryejnë një operacion të tillë.

Tani, zbuloni se sa larg mund të shkoni tani.

Hapi i tretë: komunikimi telepatik nga valët

Tani, këto teknika na shtyjnë drejt hapit të tretë të projektit Blue Beam të NASA-s, i cili shkon së bashku me komunikimin elektronik telepatik të dyanshëm ku valët ELF, VLF dhe LF do të arrijnë banorët e tokës përmes brendësisë së trurit të tyre, duke e bërë secilin beson se ‘zoti’ i dikujt po i flet secilit nga brenda shpirtit të vet.

Këto valë satelitore ushqehen nga memoria e kompjuterëve, të cilët ruajnë një sasi të madhe të dhënash për njerëzit dhe gjuhët. Këto valë më pas do të ndërthuren dhe ndërthuren me mendimin natyror për të formuar atë që ne e quajmë muhabet artificial. Tani, kjo lloj teknologjie përdoret në kërkimet e viteve 1970, 1980 dhe 1990, në të cilat truri i njeriut është krahasuar me një kompjuter; Informacioni futet, përpunohet, integrohet dhe më pas formulohet dhe veprohet përgjigja jonë.

Kontrollorët e mendjes manipulojnë informacionin në të njëjtën mënyrë që një kompjuter gramatikor manipulon informacionin.

Në janar 1991, Universiteti i Arizonës priti një konferencë të titulluar “Punëtori Kërkimore e Avancuar e NATO-s mbi Fenomene aktuale dhe në zhvillim në sistemet biomolekulare”.

Çfarë do të thotë saktësisht? Kjo do të thotë si vijon: nëse i referohemi një dokumenti që u dorëzua në konferencë, ai shquhej për qëndrimin e tij të ndryshëm ndaj zhvillimit që diskutohej në atë kohë. Në realitet, ishte një protestë dhe një paralajmërim rrëqethës për shkencëtarët e pranishëm për abuzimin e mundshëm të rezultateve të tyre të kërkimit.

Tani, çfarë do të thotë dhe çfarë thotë ai dokument? Ju pretendoni se Shtetet e Bashkuara kanë pajisje komunikimi që mund t’i bëjnë të verbrit të shohin, të shurdhërit të dëgjojnë dhe të çalë të ecin. Mund të lehtësojë të gjitha dhimbjet tek i sëmuri terminal pa përdorimin e ndonjë droge – dhe këtu nuk po flas për fantashkencë – një njeri mund të mbajë përdorimin e të gjitha aftësive të tij deri në ditën kur vdes.

Kjo pajisje komunikimi varet nga mënyra e re e shikimit të trurit të njeriut dhe sistemit neuromuskular me një puls të rrezatimit me frekuencë ultra të ulët. Disa nga këto pajisje janë tashmë funksionale në Agjencinë Qendrore të Inteligjencës (CIA) dhe Byronë Federale të Hetimit. Nuk do të përdoret kurrë për të bërë të verbrit të shohin, të shurdhërit të dëgjojnë dhe të çalë të ecin, sepse është kritike për axhendën e brendshme politike të Presidentit Bush dhe politikën e jashtme.

Në vend, pajisjet e reja të komunikimit përdoren për të torturuar dhe vrarë njerëz që përputhen me profilet e imagjinuara; aftësia për të zbuluar terroristët në një popullsi të caktuar; torturimi dhe vrasja e qytetarëve që i përkasin organizatave që promovojnë paqen dhe zhvillimin në Amerikën Qendrore; torturimi dhe vrasja e qytetarëve që i përkasin organizatave që kundërshtojnë vendosjen dhe përdorimin e armëve bërthamore; dhe krijoni një racë skllevërsh të quajtur automatë, ose siç quhen në popull, Kandidati Mançurian.

A po kryhen eksperimente jashtë vendit? nga Shtetet e Bashkuara dhe Kanadaja, Britania e Madhe, Australia, Gjermania, Finlanda dhe Franca. Për më tepër, ka pasur një seri të gjatë të ?? ndër shkencëtarët britanikë të kompjuterave nga të gjithë ata që kanë ndonjë lidhje me Marinën e Shteteve të Bashkuara.

Çfarë mund të kërkohet këtu përballë një psikologjie terrori si kjo? A do të promovonte me dëshirë një tmerr të tillë sot ndonjë qeveri, korporatë apo psikiatër? Përgjigja është mjaft e qartë: “po”. Agjencitë qeveritare dhe korporatat që punojnë me to drejt Rendit të Ri Botëror janë të përgatitura të promovojnë çdo gjë që i ndihmon ata të arrijnë qëllimin e tyre për kontroll të plotë shoqëror.

Sa i përket pyetjes “pse?”: nga njëra anë, nëse ju terrorizoni publikun dhe i bëni ata të kenë frikë për sigurinë e tyre, ata do t’ju lejojnë të zbatoni praktika drakoniane të zbatimit të ligjit, t’i çarmatosni ato dhe të mbani shënime të gjera për to. vetëm Ata do të duhet t’ju thonë: “Epo, kjo është gjithçka për t’ju mbrojtur, sigurisht.”

Dhe së dyti, promovon rënien e formës aktuale të sistemit politik demokratik dhe i shtyn shoqëritë të kërkojnë alternativa ndaj metodologjisë aktuale politike.

Sigurisht, alternativa tashmë është planifikuar. Ai quhet Rendi i Ri Botëror dhe nuk do të marrë parasysh sigurinë apo interesat tuaja. Ashtu si George Bush. Ai tha: “Lexo buzët e mia”.

Frika është përdorur gjithmonë nga elitat e fuqishme për të kontrolluar dhe nënshtruar masat. Maksima e vjetër e “përça dhe pushto” po shtyhet në kufijtë e saj në çdo cep të planetit për të siguruar që të gjithë të kenë frikë për sigurinë e tyre personale dhe të kenë frikë ose të dyshojnë për ata përreth tyre. Ky quhet edhe kontrolli i mendjes.

Tani, për të shkuar pak më tej në këtë teknologji të re që është në bazën e projektit Blue Beam të NASA-s, duhet të marrim parasysh këtë citim nga psikologu Gene V McConnell, i cili u botua në një numër të vitit 1970 të “Psychology Today”. Ai tha,

“Ka ardhur dita kur ne mund të kombinojmë privimin ndijor me drogën, hipnozën dhe manipulimin dinakë të shpërblimeve dhe ndëshkimeve për të fituar kontroll pothuajse absolut mbi sjelljen e një individi.

“Atëherë duhet të jetë e mundur të arrihet një lloj shumë i shpejtë dhe shumë efektiv i larjes së trurit pozitiv që do të na lejonte të bëjmë ndryshime dramatike në sjelljen dhe personalitetin e një personi.”

Tani, kur folëm më herët për ato lloje rrezesh dhe komunikim telepatik elektronik të dyanshëm… llojet e rrezeve që ushqehen me kujtesën e kompjuterëve që ruajnë një sasi të madhe të dhënash për qeniet njerëzore dhe gjuhët; dhe ne thamë se njerëzit e tokës do të arrihen përmes brendësisë së trurit të tyre, duke e bërë secilin të besojë se ‘zoti’ i tij po i flet secilit brenda shpirtit të tij, ne po i referohemi asaj lloj teknologjie dhe atij lloji. të të menduarit.

I njëjti psikolog tha:

“Ne duhet ta riformojmë shoqërinë në mënyrë që të jemi të gjithë të trajnuar që nga lindja të dëshirojmë të bëjmë atë që shoqëria dëshiron që ne të bëjmë. Ne kemi teknikat për ta bërë atë. Askush nuk është pronar i personalitetit të vet.”

Dhe ky citim këtu është vërtet i rëndësishëm sepse është gjithashtu një mësim bazë i Kombeve të Bashkuara: “askush nuk është pronar i personalitetit të tij”. I njëjti psikolog shton:

“Ju nuk mund të thoni se çfarë lloj personaliteti fitoni dhe nuk ka asnjë arsye për të besuar se duhet të keni të drejtë të refuzoni të fitoni një personalitet të ri nëse i vjetri është antisocial.”

Ajo që është e rëndësishme në atë lloj deklarate këtu është se nëse Rendi i Ri Botëror vendoset mbi të vjetrën, kjo do të thotë se mënyra e vjetër e të menduarit, mënyra se si ne mendojmë tani – sjellja jonë, besimet tona fetare – do të konsiderohej nga ata . njerëzit si një mënyrë e vjetër e të menduarit, një mënyrë e vjetër e të jetuarit, dhe ata do të duhet (ta ndryshojnë) kampet e riedukimit të Kombeve të Bashkuara, për t’u siguruar që njerëzit që kanë (për ta) sjellje antisociale që sot është një praktikë reale, do të riedukoheni në mënyrë që të keni një sjellje të re që plotëson nevojat e Rendit të Ri Botëror.

A mund të jetë projekti më i madh i kontrollit të mendjes ndonjëherë? Për shkak se projekti i NASA -së Blue Beam është gjithashtu për zbatimin e një feje të re botërore, një projekt për kontrollin e mendjes. Kështu që unë ju sugjeroj të ekzaminoni provat me kujdes përpara se të përjashtoni këtë mundësi.

Rrezatimi elektromagnetik

Tani, nëse shkojmë më tej në raportet e ndryshme që kemi këtu, gjejmë këtë: Operacioni dhe teknologjia e kontrollit të mendjes përfshin një transmetues që transmeton në frekuencën e sistemit nervor të njeriut, i cili sistem është prodhuar nga Sistemi Elektro-Optik Laurel. në Pasadena, Kaliforni.

Laurel, një kontraktues i madh i mbrojtjes, kishte kryer më parë kërkime mbi armët e drejtuara energjetike për gjenerallejtënant Leonard Perez të Forcave Ajrore të SHBA-së, i cili po kërkonte një armë për të futur mesazhe në mendjet e armikut dhe për të nxitur të vërtetën e tyre në akte mbinjerëzore. . me vlerë.

A përdor pajisja rrezatimi elektromagnetik nga jigarët? Pulsi i frekuencës në një frekuencë jashtëzakonisht të ulët – ELF. Përdoret për të torturuar njerëzit si fizikisht ashtu edhe mendërisht nga distanca.

A pretendohet se armë të tilla janë përdorur kundër një gruaje britanike që protestonte për praninë e raketave amerikane të lundrimit në Greensam? Baza e përbashkët ajrore gjatë viteve ’70.

Kjo armë mund të përdoret për të nxitur një privim total shqisor duke transmetuar sinjale te nervat e dëgjimit me një fuqi të tillë që bllokon aftësinë e viktimës për të “dëgjuar veten duke menduar”. Pajisja ka marrë konceptin e frazës së vjetër “Ka kaq shumë zhurmë këtu sa nuk e dëgjoj veten të mendoj” dhe e ktheu atë në një armë të fuqishme terrori.

Procesi i përdorur nga teknologji të tilla ELF përshkruhet në disa botime të Departamentit të Mbrojtjes të SHBA-së, duke përfshirë një të titulluar “Spektri Elektro-Magnetik dhe Konflikti me Intensitet të ulët”, nga kapiteni Paul E. Tyler, MD, Navy the United States, i cili përfshihet në një koleksion të titulluar “Konfliktet me intensitet të ulët në teknologjinë moderne” të redaktuar nga nënkoloneli David?… Forca Ajrore e SHBA Artikulli u dorëzua në 1984 dhe koleksioni u botua në 1986 nga Air University Press, Maxwell Air Force Base, Alabama.

“Një pajisje tjetër me mikrovalë pulsuese mund të dërgojë sinjale zanore drejtpërdrejt te një individ pa qenë në gjendje t’i zbulojë askush. Teknologjia është shumë e thjeshtë dhe mund të ndërtohet duke përdorur një radar të zakonshëm policie. Rrezja e mikrovalës e gjeneruar nga pajisja është e moderuar në frekuencat audio dhe mund të transmetojë zëra direkt në tru”… dhe ja ku kemi ardhur për atë Projektin e NASA Blue Beam, siç folëm në fillim, komunikimet elektronike telepatike dydrejtimëshe nga hapësira shkojnë saktësisht me atë lloj teknologjie.

Mikrovalë

Unë përsëris këtu, “Rrezja e mikrovalës e gjeneruar nga pajisja modulohet në frekuencat audio dhe mund të transmetojë zëra direkt në tru.”

Në librin e tij The Body Electric, kandidati për çmimin Nobel Robert Becker përshkroi një seri eksperimentesh të kryera në fillim të viteve 1960 nga Olenfree, ku u demonstrua për herë të parë ky fenomen, si dhe eksperimentet e mëvonshme. në vitin 1973 në Institutin e Kërkimeve të Ushtrisë Walter Reed nga Dr. Joseph C. Sharp, i cili personalisht iu nënshtrua testeve në të cilat ai tregoi se ai mund të dëgjonte dhe kuptonte fjalët e folura që i transmetoheshin atij në një dhomë izolimi pa jehonë përmes një audiogrami pulsi me mikrovalë, një Analogu i fjalës dridhje të tingullit u transmetua në trurin e tij.

Becker më pas vazhdon duke deklaruar se “një pajisje e tillë ka një aplikim të dukshëm dhe një operacion të fshehtë të krijuar për të çmendur një objektiv me zë ose për të dhënë udhëzime të pazbulueshme për një aktiv të programuar”.

Tani, kuptoni, kur flasim për Mesiun e ri hapësinor, do të fliste me njerëz të ndryshëm fetarë dhe fetarë në Tokë nga brenda, të cilët do t’u jepnin atë lloj udhëzimi muslimanëve, se çfarë lloj posedimi dhe çfarë lloj çrregullimi shoqëror. ka. Do të shihnim një rast në shkallë të gjerë që nuk ishte parë më parë në të gjitha pjesët e planetit.

Një libër i vitit 1978 i titulluar Zbatimi i mikrovalës dhe efekti dëgjimor nga James C. Lim? shpjegon se si një zë i dëgjueshëm mund të transmetohet drejtpërdrejt në tru. Kjo teknologji mund të përdoret për të bërë të shurdhërit të dëgjojnë, por në vend të kësaj ajo është kthyer kundër publikut.

Olenfree gjithashtu raportoi se ai mund të përshpejtonte, ngadalësonte ose ndalonte zemrat e bretkosave të izoluara duke sinkronizuar ritmin e pulsit të një mikrovalë me rrahjet e zemrës së vetë tokës. Sipas Robert Becker, rezultate të ngjashme janë marrë duke përdorur bretkosa të gjalla, duke treguar se është teknikisht e mundur të prodhohen infarktet, të cilat janë rreze të dizajnuara për të depërtuar në gjoksin e njeriut.

Duhet të përmend gjithashtu se Becker nuk është i përfshirë në këtë lloj kërkimi. Është treguar se rrezet e përqendruara të energjisë elektromagnetike me frekuencë ultra të lartë (UHF) mund të përdoren për të nxitur agjitacion të konsiderueshëm dhe dobësi të muskujve ose për të nxitur dobësi dhe letargji të muskujve. Mikrovalët mund të përdoren gjithashtu për të djegur lëkurën e njeriut dhe për të ndihmuar efektin e barnave, baktereve dhe helmeve, ose për të ndikuar në funksionimin e të gjithë trurit.

Të gjitha këto efekte u studiuan në detaje nga CIA më 21 shtator 1977 në një dëshmi përpara Nënkomitetit të Senatit për Shëndetin dhe Kërkimin Shkencor. A ishte Dr. Sidney Gottlieb, i cili drejtoi programin MK Ultra në atë kohë, i detyruar të diskutojë aspektet e hulumtimit të CIA -s për një teknikë vakumi? organet e njeriut me mjete elektronike në distancë.

Pra, kjo është diçka që ekziston tani, që është marrë në nivelin e saj më të lartë dhe që mund të përdoret nga hapësira nga sateliti për të arritur këdo në planet.

Nëse thellojmë pak më thellë në atë lloj procesi dhe kontrolli mendor mbi njerëzit, deri në vitin 1988 gjejmë këtë: pajisjet dhe teknologjia… ai lloj teknologjie të kontrollit të mendjes është përdorur për të ndikuar në politikë në një mënyrë shumë më të drejtpërdrejtë.

Majkëll Dukakis, kandidati presidencial demokrat që kandidon kundër Xhorxh Bushit në zgjedhjet e 1988-ës në SHBA, u sulmua me teknologjinë e mikrovalës për të penguar performancën e tij të të folurit publik kur sondazhet e opinionit përbënin një kërcënim për perspektivat elektorale të Bushit. Ai gjithashtu pretendon se pajisjet janë përdorur kundër Kiti Dukakis dhe e kanë çuar atë në prag të vetëvrasjes. Në botën e tmerrshme Disneyland të politikës amerikane, një kandidat presidencial i trazuar si këta të dy, padyshim rrezikon të humbasë garën për Shtëpinë e Bardhë.

Ajo që mund të shtoj këtu në lidhje me ato lloje të fushave të reja të betejës mendore që do të përdoren në Projektin Blue Beam të NASA-s për të zbatuar Religjionin e Botës së Re është kjo: Në numrin e dhjetorit 1980 të revistës së ushtrisë amerikane, e cila quhet “Shqyrtimi ushtarak”, një artikulli i nënkolonelit John B. Alexander, i titulluar “Fusha e re e betejës mendore: Beam me, Spock”, ofron më shumë informacion mbi aftësitë teknike që tani janë të disponueshme për kontrollorët. Ai shkruan:

“Disa shembuj do të demonstrojnë fushat ku është bërë përparim:

Transferimi i energjisë nga një organizëm në tjetrin.

Aftësia për të kuruar ose shkaktuar sëmundje mund të transmetohet në një distancë, duke shkaktuar kështu sëmundje ose vdekje pa shkak të dukshëm.

Është raportuar modifikim i sjelljes telepatike, duke përfshirë aftësinë për të nxitur gjendje hipnotike deri në distanca që tejkalojnë 1000 kilometra. Përdorimi i hipnozës telepatike gjithashtu ka një potencial të madh. Kjo aftësi mund të lejojë që agjentët të mbillen thellë pa njohuri të vetëdijshme për programimin e tyre, dhe .??/ kandidati mançurian ? dhe nuk kërkon as një telefonatë.

Teknika të tjera të induksionit mendje-më-mendje janë duke u shqyrtuar. Nëse përsoset, kjo aftësi mund të lejojë transferimin e drejtpërdrejtë të mendimit nëpërmjet telepatisë nga një mendje ose grup mendjesh te një audiencë e përzgjedhur e synuar. Faktori i vetëm është që marrësi nuk do të kuptojë se mendimi është futur nga një burim i jashtëm. Ai ose ajo do të besojë se mendimet janë origjinale.”

Kjo është pikërisht ajo për të cilën po flisnim, dhe hapi i tretë i projektit të NASA-s Bluebeam e quan atë komunikim telepatik-elektronik të dyanshëm, dhe artikulli vazhdon:

“Nëse është e mundur të futen mendime artificiale në të? Nëpërmjet satelitit, tani është i mundur kontrolli mendor i të gjithë planetit. Rezistenca e vetme e një individi është të vërë në dyshim vazhdimisht motivimin pas mendimeve të tij dhe të mos veprojë sipas mendimeve që ata i konsiderojnë jashtë kufijve të kufijve të tyre etikë dhe moralë. ”

Edhe një herë, është e kujdesshme të merret parasysh se si televizioni, reklamat dhe format e ndryshme të presionit social përdoren vazhdimisht për të manipuluar ato kufij.

Dhe… një gjë tjetër që është me të vërtetë e rëndësishme këtu, në trajtimin e asaj lloj teknologjie, është kjo: U raportua nga nënkoloneli Aleksandër, i cili tha në përmbledhjen e artikullit të tij të Rishikimit Ushtarak:

“Informacioni i paraqitur këtu për këtë lloj teknologjie do të konsiderohej qesharak nga disa pasi nuk i përshtatet vizionit të tyre të realitetit; Por disa njerëz ende besojnë se bota është e sheshtë. “

Tani, kjo do të thotë shumë, sepse nëse njerëzit nuk besojnë se kjo lloj teknologjie është e mundur, ose kjo lloj teknologjie për të cilën po flasim është thjesht fantashkencë… ata njerëz e vënë veten në rrezik sepse kur nata e një mijë yje që vijnë do të shkëlqejnë nga hapësira gjatë asaj nate kur mesia i ri dhe feja e re botërore do të zbatohen në planet, ata njerëz nuk do të kenë kohë për t’u përgatitur dhe nuk do të jenë të përgatitur të ruajnë veten kundër një teknologjie të tillë.

Kjo është arsyeja pse ata e vënë veten në rrezik. Sepse ata nuk besojnë; Ata nuk marrin kohë për t’u përgatitur dhe kjo është një gjë vërtet e rrezikshme. Tani do të flasim për hapin e katërt të projektit Blue Beam të NASA-s. Tani, hapi i katërt ka të bëjë me manifestimin universal të mbinatyrshëm me mjete elektronike. Ai përmban tre orientime të ndryshme.

Hapi i katërt: Pushtimi ose rrëmbimi i të huajve

Njëra është të bësh njerëzimin të besojë se një pushtim alienësh do të rrafshojë çdo qytet të madh në Tokë për t’i bërë presion çdo kombi të madh që të përdorë fuqinë e tij bërthamore për të luftuar. Në këtë mënyrë, do të vinte secilin prej këtyre kombeve në një gjendje çarmatimi total përpara Kombeve të Bashkuara pas sulmit të rremë.

E dyta është t’i bëjmë të krishterët të besojnë me entuziazëm të madh në ndërhyrjen e supozuar hyjnore të një force gjoja të mirë të huaj që vjen për të shpëtuar njerëzit nga një sulm brutal satanik. Qëllimi i tyre është të heqin qafe çdo kundërshtim të rëndësishëm ndaj Rendit të Ri Botëror.

Orientimi i tretë në hapin e katërt është një përzierje e forcave elektronike dhe të mbinatyrshme. Valët e përdorura në atë kohë do të lejojnë forcat mbinatyrore të udhëtojnë përmes fibrave optike, kabllove koaksiale… ajo që përdoret për televizionin kabllor, linjat elektrike dhe telefonike për të depërtuar kudo në pajisjet elektronike, pajisjet shtëpiake dhe më shumë. Ato do të instalohen me mikroçipe . Qëllimi i kësaj është të merret me fantazmat globale satanike (spektor) në mbarë botën për të shtyrë të gjithë popullsinë në prag të mbytjes në një valë vetëvrasjesh, vrasjesh dhe çrregullimesh të përhershme psikologjike.

Një Mesia i ri

Pastaj, pas asaj nate me një mijë yje, njerëzimi do të jetë gati t’i përgjërohet çdo mesi të ri për të rivendosur paqen kudo me çdo çmim, madje edhe me koston e abdikimit të lirisë. Tani, është interesante të theksohet kjo këtu: teknika e përdorur në atë hap të katërt është saktësisht e njëjta teknikë e përdorur në të kaluarën në BRSS për të detyruar njerëzit të pranojnë komunizmin. E njëjta valë teknike do të përdoret nga Kombet e Bashkuara për të zbatuar Fenë e Re Botërore në Rendin e Ri Botëror.

Shumë njerëz më pyesin se kur do të ndodhë kjo dhe si do ta bëjnë. Cilat janë hapat që do të ndërmerrni përpara asaj Nate të një mijë yjeve? Sipas hetimeve të ndryshme dhe raporteve të ndryshme që marrim, tani ata po mendojnë për një krizë ekonomike. Jo një kolaps total që do të shkatërronte të gjithë ekonominë, por një kolaps ekonomik që do t’i detyronte… që do t’i ketë edhe si pretekst për të krijuar një monedhë të ndërmjetme.

Monedha e re elektronike

Kjo do të thotë një lloj i ri monedhe që do të ishte midis monedhës që kemi tani dhe parasë elektronike. Tani, ajo që ata duan të bëjnë me monedhën e ndërmjetme është të detyrojnë të gjithë ata që kanë disa para në rezervë kudo që t’i shpenzojnë ato para, sepse ata besojnë se do të kenë probleme me zbatimin e Rendit të Ri Botëror nëse diku ka njerëz të pavarur që mund të mbijetojnë. e tyre, kështu që ata duhet t’i vendosin njerëzit në një mënyrë që i detyron ata të shpenzojnë absolutisht gjithçka që kanë.

Kjo është arsyeja pse ata duan të fillojnë me një lloj krize të organizuar ekonomike për të krijuar një monedhë të re, dhe më pas ata planifikojnë të bëjnë para elektronike në mbarë botën. Por për momentin nuk është e mundur që ata t’i vendosin ato para elektronike pasi autostrada – ajo që ne e quajmë gjithashtu autostradë elektronike – nuk është ende gati dhe e zbatuar në të gjithë planetin.

Për të zbatuar paratë elektronike në të gjithë botën, ata duhet të kenë përfunduar zbatimin e superautostradës kudo, dhe për njerëzit që pyesin se çfarë është saktësisht autostrada… autostrada është një mënyrë elektronike e sofistikuar për të kontrolluar drejtpërdrejt njerëzit në çdo shtëpi ku do të jetë. . zbatuar ose instaluar. Deri në atë moment, kontrolli – kontrolli politik – i të gjithë banorëve të planetit do të jetë i mundur.

Për të parandaluar çdo lloj pavarësie të njerëzve, duhet të kujtojmë se Epoka e Re… njerëzit e Rendit të Ri Botëror do të bëjnë gjithçka për t’u siguruar që të gjithë, deri në vitin 2000, të kenë shpenzuar të gjitha paratë e tyre ose asetet e tyre personale dhe pronësore. rezervimi.

Mikroçipet dhe Monitorimi i të ushqyerit

Për të parandaluar gjithashtu çdo lloj pavarësie, popujt e Botës së Re kanë filluar tashmë, në të gjithë planetin, të implantojnë mikroçipe te zogjtë, peshqit dhe kafshët e egra. Sepse? Sepse duan të sigurohen që njerëzit që nuk e pranojnë Rendin e Ri Botëror nuk do të jenë në gjendje të peshkojnë apo të gjuajnë askund, sepse ditën që përpiqen të peshkojnë dhe të gjuajnë në shkretëtirë, ditën që duan të kapin një peshk apo një kafshë. me një mikroçip të implantuar, do të mund të gjurmohej me satelit, absolutisht, kudo.

Të njëjtët njerëz, për t’u siguruar që kanë kontrollin e plotë të të gjithëve, po ndryshojnë ligjet e vendeve të ndryshme tani për t’u siguruar që do të kenë kontroll të plotë të vitaminave. Ata po ndryshojnë gjithashtu ligjet për fenë dhe gjithashtu për çrregullimet psikiatrike, për të konsideruar këdo me potencial për dhunë si dikë që ka një çrregullim psikiatrik dhe duhet të pranohet në një klinikë për t’u riedukuar.

Duke marrë parasysh që kjo Qeveri e Re Botërore e Rendit të Ri Botëror është një diktaturë globale, nuk mund të harrohet se një diktaturë do të bëjë gjithçka që është e mundur për të siguruar që të jetë në gjendje të kontrollojë këdo kudo në planet. Kjo është arsyeja pse lloji i teknologjisë së re që ata po zbatojnë tani kudo është një teknologji për të kontrolluar njerëzit.

Nëse merrni, për shembull, teknologjinë që kishim në vitet 1940 dhe 1950, ai lloj teknologjie u krijua për të ndihmuar njerëzit të kenë një jetë më të lehtë. Por teknologjia e re – nëse gjeni kohë për të parë kompjuterët, mikroçipet, makinat e reja me mikroçipe, super autostradat… do ta kuptoni, dhe kjo është evidente, do të vini re se e gjithë ajo teknologji është krijuar për të gjurmuar dhe kontrolloni këdo, kudo. Dhe për shkak se ajo lloj teknologjie është bërë në një mënyrë të tillë, është bërë edhe me një qëllim.

Refuzimi për të parë këtë qëllim është të mos duash të shohësh provat e një lloji të ri pushteti politik që dëshiron të vendoset në të gjithë planetin.

Tani, në fund të kësaj leksioni… dua t’u kërkoj falje të gjithëve për vështirësitë e mia, problemin tim me të folurin anglisht, sepse si gazetar kanadez jam edhe nga pjesa lindore e Kanadasë, e cila është një vend frëngjishtfolës.

Shpresoj që edhe sikur të kem probleme me shqiptimin ose të kem një theks francez kur flas, shpresoj që të paktën të gjithë ta kuptojnë kuptimin e këtij leksioni dhe gjithashtu kuptimin e vërtetë të Projektit Blue Beam të NASA-s.

Dhe unë kërkoj nga të gjithë ata që po dëgjojnë kudo të bëjnë gjithçka që është e mundur për të përhapur kudo atë lloj teknologjie të re që ekziston tani në hapësirë ​​dhe që ekziston për qëllimin e zbatimit të Fesë së Botës së Re, e cila është gjithashtu baza themelore e qeverisë së Rend i ri boteror.

Ndajeni këtë artikull tek miqtë tuaj:

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble: https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm” /PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours