VIDEO: Televizioni gjerman promovon planin e së majtës liberale: Ndaloni së paturit fëmijë të bardhë evropianë, importoni emigrantët e botës së tretë …

8 min read

Ndryshimet aktuale politike dhe demografike në Evropë janë një kërcënim ekzistencial për popullsinë e saj indigjene, që nuk është parë që nga Portat e Vjenës në 1683, me shqetësimet se identiteti, kultura dhe historia evropiane janë në rrezik të zhdukjes për shkak të përpjekjeve të përbashkëta të së majtës dhe Islamit.

Një transmetim i kohëve të fundit në “Zeit im Bild” të ORF-së ka ndezur një stuhi polemikash, duke shfaqur Verena Brunschweiger, një aktiviste e klimës që mbrojti hapur zëvendësimin e fëmijëve austriakë me emigrantë nga Afrika dhe Lindja e Mesme.

Duke e drejtuar narrativën e saj me një kulturë të rrënjosur thellë faji, Brunschweiger kërkon të bindë të bardhët dhe evropianët që të ndërpresin lindjen e fëmijëve, duke e inkuadruar aktin e riprodhimit evropian si në thelb racist. Autorja “feministe” u lejua të paraqiste skemën e saj globaliste në transmetuesin më të shquar të lajmeve të Austrisë pa kundërshtime, pasi zërat kundër Zëvendësimit të Madh mungonin dukshëm.

Fëmijët si “Emitues arian CO2?”

Të majtët e Gjermanisë vazhdimisht tejkalojnë njëri-tjetrin në dëshirën e tyre për të çrrënjosur njerëzit e tyre, duke filluar nga OJQ-të që ndihmojnë emigrantët të sulmojnë kontinentin evropian e deri te deklaratat absurde të etnomazokizmit. Ilustruese për këtë, një deklaratë veçanërisht e poshtër e kësaj natyre u transmetua në ORF të mërkurën e kaluar.

Brunschweiger i etiketoi fëmijët evropianë si “Emetuesit arian të CO2”.

Ky term, i ngarkuar me implikime historike dhe racore, ishte pjesë e argumentit të saj që mbronte kundër lindjes së fëmijëve në Evropë. Në vend të kësaj, ajo propozoi sjelljen e njerëzve nga Afrika, Azia dhe Amerika Latine në Evropë, duke sugjeruar një rishikim rrënjësor të përbërjes demografike të Evropës. Ajo shkoi deri aty sa e shpalli një detyrë morale, duke thënë: “Çfarë u themi atyre që vijnë tek ne? A themi, jo, ne kemi aq shumë nga njerëzit tanë arianë sa nuk kemi nevojë për ju? …Më duket tepër raciste dhe e pamëshirshme – dhe është detyra jonë e mallkuar të zvogëlojmë mënyrën tonë të prodhimit…”

Kultura e fajit në praktikë

Qëndrimi i Brunschweiger shihet nga shumë njerëz si një thirrje për vetëvrasje kulturore dhe demografike evropiane. Në botëkuptimin e saj, çdo fëmijë i bardhë i lindur është një barrë për klimën, një perspektivë që përputhet me një ideologji më të gjerë të majtë, ku evropianët fajësohen për çështjet globale dhe të gjitha të këqijat e botës. Kjo qasje minon vetëpohimin dhe riprodhimin evropian, një pasojë e drejtpërdrejtë e një kulture faji të rrënjosur gjatë dekadave.

Revolucioni Demografik i Evropës: Dëshmi e “Zëvendësimit të Madh”

Transmetimi shqetësues nga Verena Brunschweiger në “Zeit im Bild” të ORF është një manifestim i shndritshëm i një ndryshimi demografik më të gjerë e më të thellë që po ndodh në të gjithë Evropën. Ky ndryshim përputhet në mënyrë të frikshme me teorinë e “Zëvendësimit të Madh”. Kjo teori, e konsideruar dikur si një komplot i ekstremit të djathtë dhe e hedhur poshtë me forcë nga e majta, vërtetohet gjithnjë e më shumë nga realitetet demografike që shpalosen në të gjithë kontinentin.

Zëvendësimi i madh: Një transformim i dukshëm në Evropë

Jean Renaud Gabriel Camus, i cili shpiku termin “Zëvendësimi i Madh”, e përkufizoi atë si kolonizimin e Evropës Perëndimore nga emigrantët nga Afrika e Veriut dhe Lindja e Mesme. Ky ndryshim demografik, i parashikuar prej kohësh dhe që po realizohet tani, po ndryshon në mënyrë drastike identitetin kulturor dhe kombëtar të Evropës.

Kontradiktat dhe mohimet nga Bashkimi Evropian

Ndërsa Bashkimi Evropian e ka dënuar zyrtarisht teorinë e Zëvendësimit të Madh si retorikë ekstremiste të krahut të djathtë, rezoluta e tij e fundit bie rreptësisht në konflikt me ndryshimet e pamohueshme demografike të dëshmuara në vende të ndryshme evropiane. Këto ndryshime nuk janë thjesht statistika, por përfaqësojnë një ndryshim rrënjësor themelor në strukturën kulturore dhe sociale të shoqërive evropiane.

Statistika dhe parashikimet alarmante

Të dhënat dhe raportet theksojnë shkallën e këtij transformimi. Për shembull:

Deri në vitin 2050, “njëzet për qind e popullsisë evropiane do të jenë myslimanë”, sipas raportit të RAIR, për shkak të ndjekjes së multikulturalizmit dhe migrimit masiv të Evropës Perëndimore.
Në Belgjikë, një e treta e popullsisë është me origjinë të huaj, ku Brukseli tashmë ka një shumicë jo-belge.
Malmö, qyteti i tretë më i madh i Suedisë, së shpejti do të ketë shumicën e njerëzve me prejardhje të huaj.
Gazetari dhe autori i mirënjohur Gunnar Sandelin raporton se 30% e popullsisë së Suedisë tani është e lindur jashtë dhe “Suedia do të bëhet vendi më i populluar nga myslimanët në Evropë”.
Në Gjermani, më shumë se një e katërta e popullsisë tani vjen nga prejardhje migrante.
Franca ka publikuar statistika që tregojnë një rritje të konsiderueshme të fëmijëve migrantë jo-evropianë, me disa zona që raportojnë se mbi 75 për qind e fëmijëve vijnë nga prejardhje jo-evropiane.
Think-tanku italian Fondazione Fare Futuro parashikon se gjysma e popullsisë së Italisë mund të jetë myslimane deri në fund të shekullit për shkak të migrimit masiv dhe niveleve të ndryshme të lindjeve të të krishterëve dhe myslimanëve.
“Në vitin 2050, ne do të jemi një vend gjysmë islamik; në vitin 2100, ne do të jemi një republikë islamike”, thotë Éric Zemmour, gazetari dhe ish-kandidati për president të Francës.
Emri më i popullarizuar në mesin e të lindurve në Angli në vitin 2022 është Mohammed.
Për herë të parë që nga shekulli i VII pas Krishtit, Anglia nuk është më shumicë e krishterë.
Zëvendësimi i madh: Jo vetëm një fenomen evropian

Ndërsa fokusi mbetet kryesisht në Evropë, vlen të përmendet se tendenca të ngjashme vërehen në Shtetet e Bashkuara, megjithëse në një shkallë më të vogël. Politika e kufijve të hapur e mbështetur nga administrata e majtë e presidentit të SHBA Joe Biden rezonon me strategjitë e përdorura nga Bashkimi Evropian, duke treguar një qasje radikale globaliste ndaj ndryshimeve demografike.

Evropa ështe në udhëkryq: Implikimet kulturore dhe politike

Ky revolucion demografik i vazhdueshëm në Evropë, i ndriçuar qartë nga transmetimi i Brunschweiger, nuk është vetëm një ndryshim në statistikat e popullsisë; ai përfaqëson një përmbysje sizmike në vetë thelbin e qytetërimit evropian. Fluksi i pamëshirshëm i popullsive jo-evropiane, i lehtësuar nga politika të rrënjosura në ideologjitë globaliste, po zbeh dhe ndoshta edhe po fshin identitetet kulturore shekullore, traditat dhe vlerat që kanë përcaktuar kombet evropiane për qindra e ndonjëherë mijëra vjet.

Ky transformim është një pararojë e një krize të thellë identiteti për Evropën. Normat e vendosura shoqërore, kulturore dhe politike po sfidohen dhe, në shumë raste, po zhvendosen rrënjësisht. Ky nuk është një ndryshim gradual, organik, por një ndryshim i shpejtë dhe i imponuar i peizazhit demografik i nxitur nga ata që janë aktivisht armiqësorë ndaj popujve, kulturave dhe metodave të të menduarit evropian.

Ndërsa peizazhi politik transformohet në mënyrë dramatike për t’u përshtatur me realitetet e reja demografike, banorët origjinalë të Evropës e gjejnë veten gjithnjë e më shumë të tjetërsuar dhe pa zë në tokat e tyre stërgjyshore, të margjinalizuar nga ndryshimet gjithëpërfshirëse që po riformësojnë shoqëritë dhe identitetet e tyre kulturore. Vetë nocioni i një Evrope sovrane dhe unike kulturalisht është nën kërcënim, pasi axhendat globaliste i japin përparësi pushtetit politik dhe dogmave ideologjike mbi vazhdimësinë dhe integritetin e shoqërive evropiane.

Skenari i shpalosur, i nënvizuar qartë nga pamja ORF e Brunschweiger, është një thirrje e qartë për veprim. Evropa qëndron në një greminë, përballë një të ardhmeje ku identiteti dhe trashëgimia e saj historike rrezikohen të ndryshohen në mënyrë të pakthyeshme ose të humbasin plotësisht. Ky është një moment i së vërtetës, që kërkon jo vetëm njohje pasive, por angazhim aktiv dhe politikëbërje vendimtare për të adresuar implikimet e këtyre ndryshimeve demografike të paprecedentë. E ardhmja e Evropës, siç e njohim ne, varet në ekuilibër, në varësi të zgjedhjeve dhe veprimeve të brezit të saj aktual.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble: https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours