VIDEO/ Punonjësit e “Illyrian Guard” dhurojnë gjak në spitalin ” Memorial” të Fierit …

2 min read

Të punosh në stafin e sigurisë së kompanisë “Illyrian Guard” me degën e tyre në Fier, gjithkujt mund të duket shumë e thjeshtë por po ta shikosh me një sy tjetër tregon të kundërtën e asaj që mund të mendosh.

Punonjësit e stafit te sigurisë së kompanisë “Illyrian Guard” me degën e tyre në Fier,janë heronjë të vërtetë, pasi ata sakrifikojnë duke i shërbyer komunitetit kudo që ndodhen në Shqipëri, duke kryer detyrat e tyre fisnike.

Arsyeja e këtij artikulli është për të sensibiluar të gjithë ata persona që duan të shpëtojnë një jetë duke dhuruar gjak në spitalin “Memorial” të Fierit dhe për këtë arsye në këtë artikull do të flasim për djemtë fisnik të që shërbejnë në stafin e sigurisë së kompanisë “Illyrian Guard” me degën e tyre në qytetin e Fierit.

Ajo qe i ben heronje tregon faktin se edhe pse shumica e tyre janë familjarë kanë dhuruar gjak për të shpëtuar një jetë dhe ky është një vepër shumë e madhe dhe shumë fisnike nga djemtë e stafit te sigurisë së kompanisë “Illyrian Guard” me degën në Fier.

Lexoni postimin e Spitalin “Memorial” të Fierit:

Në një postim të kryer nga Spitalit “Memorial” të Fierit vlerësohen djemtë herojnë të për kontributin e tyre.

Më shumë se 2️⃣8️⃣ dhurues staf i sigurisë së kompanisë “Illyrian Guard” me degën e tyre në Fier, që çdo ditë të tyre janë në shërbim të qytetarëve në 🏪Memorial 📍 ditëve të fundit të këtij viti, Ju bashkuan nismës sonë 🩸Mjaftojnë 🔟 minuta për të shpëtuar 3️⃣ jetë.
Ne dhuruam 🅰️🆎️🅱️🅾️ bëje edhe TI, ky ishte mesazhi i tyre🙏

SHENIM: Patriotik Media ju uron djemve dhe vajzave te stafit te sigurisë së kompanisë “Illyrian Guard” me degën e tyre në Fier, Gezuar vitin e ri qofte nje vit i mbare per familjet tuaja.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble: https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours