VAKSINAT/ Studimi nxjerr telashe të reja për Pfizer: “Terapitë me mARN në rrezik toksiciteti” …

4 min read

Studimi i fundit po vë në dyshim efikasitetin dhe sigurinë e serumeve me bazë mRNA e cila vjen nga një vend prestigjioz. Studiuesit nga Njësia e Toksikologjisë e Këshillit të Kërkimeve Mjekësore në Universitetin e Kembrixhit, falë kërkimeve të reja të publikuara në Nature, kanë zbuluar se serumi Pfizer ka një “problem teknik”.

Kjo nuk ështe një gjë e parëndësishme, duke qenë se përfshin prodhimin e një “proteine ​​mashtruese” që mund të provokojë një përgjigje të pavullnetshme në sistemin imunitar të subjekteve të inokuluara. Teknikisht, ky është transformimi i uridinës së nukleozidit në pseuridinë në mARN të gjitarëve. Pseuridina shtyp reaksionin e lindur imunitar. Por mund të shkaktojë mutacione frameshit për shkak të humbjes së një nukleotidi që shkakton një zhvendosje në fazën e leximit të kodoneve.

Në thelb, ribozomi rrëshqet në një vend tjetër dhe krijon proteina të ndryshme nga e njëjta mARN.

Pra, vaksina nuk do të prodhonte proteinën e duhur, por mund të çonte në prodhimin e një proteine ​​mashtruese. Duhet thënë se sipas studiuesve nuk ka asnjë provë të sigurt se kjo ndodh me vaksinat kundër Covid. Por hulumtimi ka treguar një rritje të madhe në zhvendosjen e kornizës – zhvendosja e programuar e fazës ribozomale – në subjektet e vaksinuar. “Gabimet e dukshme në sintezën e proteinave, duke përfshirë ndryshimin e kornizës, mund të jenë pasoja të mutacioneve të ADN-së ose gabimeve të transkriptimit. Prandaj, përkthimi besnik i një sekuence të gabuar të mARN-së mund të prodhojë proteina të pasakta” ​​të afta për të “ulur efikasitetin dhe rritjen e toksicitetit” të terapive të bazuara në mesazhe të mRNA. “Ata mund të aktivizojnë qelizat T që synojnë qelizat pritëse,” përfundojnë studiuesit. Kjo më tej vë në pikëpyetje sigurinë e këtyre barnave. Sidomos në rast të administrimeve të përsëritura dhe të mbyllura.

Megjithëse nuk ka prova të qarta që këto efekte anësore shoqërohen me rezultate negative, studiuesit theksojnë se dizajni i sekuencës duhet të modifikohet. Studimi duket se përshtatet në mënyrë të përkryer me vaksinat kundër Covid që disa do të donin t’i inokulonin popullatën dy herë në vit. Pa informuar publikun për ngjarjet e mundshme negative. Siç e kemi parë kohët e fundit, ekziston një histori e madhe rasti e këtyre ngjarjeve të dëmshme të zbuluara nga Pfizer dhe të ndarë “në mirëbesim” me autoritetet shëndetësore. 

Pikërisht, konfidenciale. Publiku nuk ishte në dijeni të tij. Dhe vetëm me iniciativën e një mjeku australian, i cili i kërkoi FOIA-s një kopje të dokumentit të Pfizer, ne u morëm në dijeni për të. Ngjarjet anësore përfshijnë sëmundje shumë serioze autoimune. Ashtu si neuromyelitis optica, një sëmundje autoimune e sistemit nervor qendror. Kjo sëmundje prek sistemin motorik dhe ndijor, të cilët janë të dëmtuar.

Një studim i publikuar në qershor nga Universiteti i Maryland-it në lidhje me 41 raste të neuromyelitis optica, nga të cilat 23 ishin të reja pas vaksinimit dhe tre të rikthimit pas vaksinimit, vërtetoi se të vaksinuarit kishin një shans më të madh për të zhvilluar kushte autoimune në krahasim me ata që thjesht kishin rënë. i sëmurë me Covid.

Pa hyrë në konsiderata të mëtejshme teknike, të cilat mund të gjenden duke lexuar studimet e publikuara tashmë, duket qartë se serumet e inokuluara me njëfarë sipërfaqësie ndaj popullatës do të kishin pasur (dhe ende kanë, siç tregohet nga ky hulumtim i nivelit shumë të lartë) duhet të testohen më gjerësisht.gjatë dhe me vëmendje shumë më të madhe. Dhe shumëfishimi i patologjive dhe komplikimeve që janë regjistruar në kohët e fundit janë, në mos provë, një tregues shumë serioz për këtë.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours