Zbulimi i pabesueshëm i studimit anglez – “Më shumë doza, më shumë vdekje”…

4 min read

Siç mund ta dini, shkalla mesatare e vdekshmërisë u rrit në mënyrë dramatike në periudhën trevjeçare 2020-2022 dhe kjo vdekshmëri e tepërt, në të gjithë Evropën, u regjistrua edhe nga Eurostat , organi statistikor i Bashkimit Evropian me qendër në Luksemburg. 

Po kështu, jemi marrë tashmë edhe me studimin anglez të kryer nga gazetari Nick Rendell , i cili vërtetoi vdekshmërinë e tepërt në Mbretërinë e Bashkuar: të dhëna që mbivendosen në mënyrë të përkryer me majat e vaksinimit kundër Covid-19 , një rastësi kohore aq e saktë sa askush nuk mund ta quajë veten Rendell. si një teoricien konspiracioni , duke e akuzuar atë si një antivakser , një emërtim shumë i përgjithshëm që tregon përbuzjen e atyre që e përdorin atë. 

Tani, duke grumbulluar, krahasuar dhe kryqëzuar të dhënat , duke dalluar statusin e vaksinimit të çdo personi të zhdukur, del një e vërtetë që është, nëse është e mundur, më shqetësuese se ajo e zbuluar nga studimi i mëparshëm. Zyra për Statistikat Kombëtare (ONS) ka publikuar një raport në lidhje me numrin e vdekjeve me të paktën një dozë të vaksinës Covid në Mbretërinë e Bashkuar midis prillit 2021 dhe majit 2023 .

“95% ishin të vaksinuar”

Statistikat tregojnë se, nga 2.1 milionë vdekje në këtë periudhë kohore, 95% e këtyre (1,972,790) përfshinin njerëz që ishin vaksinuar. 

E kuptuat saktë: vdekjet po rriten me rritjen e numrit të dozave të inokuluara . 

Është e njëjta Zyrë e Statistikave Kombëtare, homologe e Istat-it tonë, që zbulon se si rritet numri i vdekjeve me rritjen e dozave të vaksinës së administruar kundër Covid: 88,092 me një dozë (4,5 % e rasteve ) ; 557,098 me dy ( 28.3% ); 651,664 me tre inokulime ( 33% ); 675,936 me katër doza ( 34.3% ). Midis të pavaksinuarve, megjithatë, janë regjistruar “vetëm” 103,460 vdekje, ekuivalente me 5% të rasteve totale. Me pak fjalë, diçka nuk është në rregull dhe matematika thotë kështu, të dhënat zyrtare thonë kështu. 

Teoricienët e ” pa korrelacion “ , të përballur me rritjen eksponenciale – përsëri duke filluar nga majat e vaksinimit të vitit 2021 – të të ashtuquajturave ” sëmundje të papritura “, madje do të arrinin të mohonin shifrat që kemi dhënë dhe numrat në vetvete nuk janë kurrë të padiskutueshëm. , por më në fund Kutia e Pandorës është hapur dhe shfaqet një realitet vërtet serioz. Në fakt, ju mund ta vëzhgoni vetë: tabela  ju tregojmë, marrë nga Il Giornale d’Italia , raporton të dhënat statistikore të vdekjeve në Mbretërinë e Bashkuar të ndara sipas kategorive që nënvizojnë numrin e dozave të vaksinës Covid të subjektit në fjalë. dhe distancën kohore që nga inokulimi i fundit.

Për çfarë sherbyen masat kufizuese?

Në mënyrë të veçantë, në vitin kalendarik që përfundon midis 5 qershorit 2022 dhe 4 qershorit 2023 , MB regjistroi 1059 vdekje të tepërta për çdo milion njerëz. Vështirë se është e nevojshme të kujtojmë se në Mbretërinë e Bashkuar qeveria ka miratuar masa kufizuese siç janë bllokimet, të cilat edhe në Europe për fat të keq, i ka njohur mirë. Cili ishte përdorimi? Është e drejtë të pyesësh.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours