VIDEO/ Protestë e Izraelitëve në New York në mbështetje të Palestinezve – Jo në emrin tonë …

2 min read

Qytetarët Izralitë që jetojnë në New York protestojnë duke mos u pajtuar me terrorrin që po ndodhë në Gaza, ky është genocid …

Një grumbull jo i vogël i qytetarëve izraelit që jetojnë në SHBA, janë grumbulluar në sheshin e qytetit në New York për të protestuar ndaj genocidit që po ndodh në Rripin e Gaza-s ndaj popullit Palestinez, ata nuk pajtohen me qëndrimin e qeverisë së tyre duke përdorur këtë genocid ndaj një populli prej 2.2 milionë banorësh.

Një nga drejtuesit e protestës që mban fjalimin. i prekur nga ky tmerr që po përjetojnë njerëzit në Rripin e Gaza-s nuk pajtohet me këtë akt të shëmtuar që shteti i tij izraelit po përdor ndaj fëmijëve Palestinez, duke deklaruar se kjo që po ndodh është genocid dhe se ne si qytetarë izraelit që jetojmë në New York nuk do të lejojmë që shteti ynë të flasi në emrin tonë.

JO NË EMRIN TONË ËSHTË THIRRJA E PROTESTUESVE

Ndiqni videon:

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours