Konspiracion/ Kur Hitleri ankohej se nuk ishte mysliman dhe se e ëndërronte një aleancë …

4 min read

Sipas disa librave dhe artikujve të botuar në Shtetet e Bashkuara, Adolf Hitler e admironte Islamin dhe ëndërronte të bënte aleancë me të për të pushtuar botën.

Adolf Hitler: “Problemi ynë është se ne kemi lindur të krishterë dhe se kemi fenë e gabuar: sepse krishterimi eshte treguar i butë dhe i dobët”.

Personi që ankohet se ka lindur i krishterë është Aldolf Hitleri, siç raportohet në një artikull të botuar kohët e fundmit nga Wall Street Journal, duke marrë parasysh përmbajtjen e dy librave të botuar në Shtetet e Bashkuara. Por kjo eshte ndryshe, përkundrazi, Hitleri, siç e lexojmë përsëri, ëndërronte të lindte musliman, sepse, kjo është me të vërtetë një fe për burrat e vërtetë: muslimanët janë ushtarë autentikë. Hitleri lavdëronte vazhdimisht Turqinë për gjenocidin ndaj armeneve. Një fe kjo shumë e përshtatshme për temperamentin gjermanik, pra, se “ndyrësia hebreje dhe ndytësira e njomë dhe priftërore e krishterimit”.

Dhe Nazizmi më vonë zbatoi një politikë të vërtetë inkurajimi ndaj Islamit kur gjermanët e gjetën veten duke pushtuar zona të Evropës Lindore të banuara nga myslimanë.

Ministria e asaj kohe e Propagandës, për shembull, i urdhëroi gazetarët që të mos kritikojnë kurrë Islamin dhe ta lavdërojnë Islamin si një faktor vendimtar kulturor.

Në vitin 1942 Hitleri ishte lideri i parë evropian që deklaroi se Islami ishte i paaftë për akte terrorizmi.

Gjatë luftës, udhëheqësi palestinez Haj Amin al-Husseini, Myftiu i Madh i Jerusalemit, rekrutoi mijëra “muslimanikë”, vullnetarët e parë jogjermanë që iu bashkuan SS.

Në nëntor 1944, Himmler dhe Myftiu hapën një shkollë të drejtuar nga SS për imamët ushtarakë në Dresden. Ministria e Propagandës, për shembull, i urdhëroi gazetarët që të mos kritikojnë kurrë Islamin dhe ta lavdërojnë Islamin si një faktor vendimtar kulturor.

Në vitin 1942 Hitleri ishte lideri i parë evropian që deklaroi se Islami ishte i paaftë për akte terrorizmi. Gjatë luftës, udhëheqësi palestinez Haj Amin al-Husseini, Myftiu i Madh i Jerusalemit, rekrutoi mijëra “muslimanikë”, vullnetarët e parë jogjermanë që iu bashkuan SS.

Në nëntor 1944, Himmler dhe Myftiu hapën një shkollë të drejtuar nga SS për imamët ushtarakë në Dresden. Ministria e Propagandës, për shembull, i urdhëroi gazetarët që të mos kritikojnë kurrë Islamin dhe ta lavdërojnë Islamin si një faktor vendimtar kulturor.

Në vitin 1942 Hitleri ishte lideri i parë evropian që deklaroi se Islami ishte i paaftë për akte terrorizmi. Gjatë luftës, udhëheqësi palestinez Haj Amin al-Husseini, Myftiu i Madh i Jerusalemit, rekrutoi mijëra “muslimanikë”, vullnetarët e parë jogjermanë që iu bashkuan SS.

Në nëntor 1944, Himmler dhe Myftiu hapën një shkollë të drejtuar nga SS për imamët ushtarakë në Dresden. rekrutoi mijëra “muslimanikë”, vullnetarët e parë jogjermanë që iu bashkuan SS. Në nëntor 1944, Himmler dhe Myftiu hapën një shkollë të drejtuar nga SS për imamët ushtarakë në Dresden. rekrutoi mijëra “muslimanikë”, vullnetarët e parë jogjermanë që iu bashkuan SS.

Në nëntor 1944, Himmler dhe Myftiu hapën një shkollë të drejtuar nga SS për imamët ushtarakë në Dresden.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours