FBI paralajmëron për kultin e zhvatjes pedofilike dhe sataniste të sapo zbuluar që synon fëmijët në internet …

4 min read

Byroja Federale e Hetimeve ka lëshuar një paralajmërim në lidhje me një kult zhvatjeje pedofilike, sataniste të sapo zbuluar që synon fëmijët në internet.
Kulti përdor platforma duke përfshirë Roblox, Discord, Twitch, Soundcloud dhe Telegram për të gjetur viktima të reja.

FBI tha në njoftimin e tyre publik se kulti përdor shumë emra, duke përfshirë 676, 764, CVLT, Court, Kaskar, Harm Nation, Leak Society dhe H3ll, por “vazhdimisht zhvillohet dhe formon nëngrupe nën emërtime të ndryshme”.

“Për të fituar akses në shumicën e këtyre grupeve, anëtarëve të mundshëm u kërkohet të transmetojnë drejtpërdrejt ose të ngarkojnë video që përshkruajnë viktimat e tyre të mitura duke dëmtuar kafshët ose duke kryer vetëlëndim, vetëvrasje, vrasje ose akte të tjera dhune,” tha FBI. “Motivuesit kryesorë të këtyre grupeve janë të fitojnë famë dhe të rriten në status brenda grupeve të tyre.”

Grupi u zbulua pasi policia në Nju Jork arrestoi një 23-vjeçar të quajtur Angel Almeida me akuza për armë dhe filloi të hetonte postimet e tij në mediat sociale. Gjërat e gjetura në banesën e tij përfshinin libra që i përkasin Urdhrit të Nëntë Këndëve dhe një flamur që mbante shenjat e një dege të O9A amerikane, Tempel ov Blood.

“Dokumentet dhe burimet e njohura me 764 tregojnë se grupi është një degë e Urdhrit të Nëntë Këndëve (O9A), një amalgamë e dhunshme, subversive e adhurimit ezoterik të Hitlerit, Satanizmit dhe parimeve Wiccan që autoritetet amerikane i njohin si një ideologji terroriste dhe që ka qenë e lidhur. me vrasje dhe tentativa për sulme terroriste në vende duke përfshirë SHBA-në, Britaninë, Gjermaninë, Kanadanë dhe Rusinë”, raporton Guardian.

Almeida kishte gjithashtu një “besëlidhje gjaku” O9A, të cilën Guardian raporton se paraqiste “një vizatim të lyer me gjak të një figure me kapuç me sy të kuq të ndezur të rrethuar me sigila për katër hyjnitë O9A dhe mbishkrimin Vindex, Nythra, Satan dhe Abatu. Në fund të faqes është një betim: ‘Një besëlidhje e nënshkruar në gjak. Le të ecë djalli gjithmonë me ju – SATANAE MANIBUS’ (“nga dora e Satanit” në latinisht). Indikacione të ngjashme janë gjetur në zotërim të vrasësve të ndikuar nga O9A në Britani dhe Kanada.

“Burimet me njohuri për hetimet në 764 tregojnë se grupi ka një rrjet prej disa mijëra pjesëmarrësish dhe qindra anëtarësh shumë aktivë, të cilët gjenerojnë dhe shpërndajnë pjesën më të madhe të pornografisë së fëmijëve dhe videove të tmerrshme që gjenden në kanalet e grupit në Telegram, Discord dhe më të panjohura. platforma si Matrix,” vazhdoi raporti.

Sipas njoftimit të FBI-së, grupet synojnë të miturit midis moshës 8 dhe 17 vjeç, veçanërisht të rinjtë LGBTQ+, pakicat racore dhe ata që luftojnë me një sërë çështjesh të shëndetit mendor, si depresioni dhe idetë për vetëvrasje.

“Grupet përdorin taktika zhvatjeje dhe shantazhi, të tilla si kërcënimi me SWAT ose DOX për viktimat e mitura, nëse nuk përmbushin kërkesat e grupeve, manipulojnë dhe zhvatin të miturit për të prodhuar CSAM dhe video që përshkruajnë mizorinë e kafshëve dhe dëmtimin e vetvetes. paralajmëroi FBI. “Aktiviteti i vetëdëmtimit përfshin prerjen, therjen me thikë ose flakë. Anëtarët e grupeve kërcënojnë se do të ndajnë video ose foto eksplicite seksuale të viktimave të mitura me familjen, miqtë e tyre dhe/ose postimin në internet. Grupet i kontrollojnë viktimat e tyre përmes frikës ekstreme dhe shumë anëtarë kanë një qëllim përfundimtar për të detyruar të miturit që zhvatin të kryejnë vetëvrasje në transmetim të drejtpërdrejtë për argëtimin e tyre ose ndjenjën e tyre të famës.”

Kulti është i lidhur me krime të profilit të lartë, duke përfshirë një adoleshent gjerman të akuzuar për vrasjen e familjes së tij kujdestare në Rumani.

FBI po u bën thirrje njerëzve që besojnë se mund të kenë qenë viktima të grupit të kontaktojnë me ta në Qendrën e Ankesave të Krimeve në Internet të FBI-së në www.ic3.gov

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours