VIDEO/ Trump shpërthen ndaj DeSantis: “Ai po mban anën e komunistëve Kinezë”…

3 min read

Ish-presidenti Donald Trump sulmoi guvernatorin e Floridës, Ron DeSantis, gjatë një mitingu të fushatës në Dakotën e Jugut të premten, duke thënë se ai “ka mbajtur anën e komunistëve në Kinë”.
Trump gjithashtu kritikoi DeSantis se donte të shkurtonte Sigurimet Sociale dhe Medicare.

“Ju njihni një djalë që ishte shumë i pabesë, sepse unë e zgjodha atë, kështu që unë e quaj Ron DeSanctimonious”, tha Trump. “Ai e kundërshtoi fuqishëm mbrojtjen time për fermerët tanë. Unë i mbrojta fermerët tanë shumë thjesht, dhe meqë ra fjala, ata fermerë morën kontrolle të mëdha. Ndonjë fermer këtu ka kontrolle të mëdha? Po? Po. Oh, ai është i lumtur. Por kjo shkon për njerëzit, për punëtorët, për të gjithë.”

Trump ju dha 28 miliardë dollarë nga tarifat mbi kinezet fermerëve amerikanë.

Fanuesi republikan për nominimin e vitit 2024 vazhdoi: “Shumë thjeshtë, DeSanctus u mbajt në anën e komunistëve në Kinë dhe ai luftoi shumë që kjo të mos ndodhte. Ai gjithashtu kundërshtoi Medicare dhe kundërshtoi një gjë të quajtur Sigurimet Shoqërore.

Trump tha se njerëzit e afërt të tij i kanë thënë të mos shqetësohet për DeSantis, por se ai do të vazhdojë të luftojë derisa të përfundojë.

“Pra, tani jam i sigurt se ai ka ndryshuar, nuk e di, nuk e shikoj, ai ka rënë aq poshtë në sondazhe sa nuk po e shikoj në të vërtetë”, tha Trump. “Ata thonë, ‘Zotëri, harrojeni, ai ka ikur.’ Unë them, ‘Jo, askush nuk ka ikur, askush nuk ka shkuar derisa të mbarojë, apo jo? Nuk ka mbaruar derisa të mbarojë. Yogi, Ariu i madh Yogi, një filozof i madh. Por DeSanctimonious votoi për të shkurtuar sigurimet shoqërore. Mendoni për këtë. Sigurimet Shoqërore, tre herë, votuan. Duart lart, votuar. Ai është një dishepull i Paul Ryan.”

Turma bërtiti me zë të lartë kur përmendet Ryan.

Trump vazhdoi, “Dhe ai donte të rriste, dhe ai do të rrisë nëse ndonjëherë hyn këtu, gjë që nuk mendoj se do të ndodhë, as pas katër vjetësh, por ai donte të rriste moshën minimale në 70. Kjo është një punë e madhe. Ai gjithashtu donte të godiste Medicare dhe e goditi atë shumë, shumë fort.”

KLIKONI MBI LINK PER TE NDJEKUR VIDEON:

https://rumble.com/embed/v3d2hbk/?pub=1rmzky

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours