VIDEO/ Ish-presidenti Donald Trump u bën thirrje DA dhe AG-ve Republikane “Sy për Sy” që ta “luftojnë zjarrin me zjarr”…

2 min read

Ish-presidenti Donald Trump u ka bërë thirrje prokurorëve republikanë të qarkut dhe prokurorëve të përgjithshëm në të gjithë vendin që t’i kushtojnë vëmendje asaj që ai e quajti një “armë të jashtëzakonshme të drejtësisë” që po përdoret kundër tij. Komentet e Trump vijnë pas shumë betejave të vazhdueshme ligjore duke përfshirë dhe katër aktakuzat e fundit.

“Shpresoj që prokurorët republikanë të qarkut dhe prokurorët e përgjithshëm në të gjithë vendin po vëzhgojnë nga afër armëtimin e jashtëzakonshëm të drejtësisë që po përdoret kundër meje”, tha Trump.

“Nuk ka pasur kurrë diçka të tillë. Por ju duhet të shikoni. Dhe sinqerisht, është sy për sy, ose është të luftosh zjarrin me zjarr. Ajo që ata po i bëjnë vendit tonë është e mahnitshme. Pra, republikanë, shpresoj se po shikoni.”

Vërejtjet e ish-presidentit ishin një thirrje për armë për zyrtarët ligjorë republikanë që të merrnin një qëndrim më agresiv në juridiksionet e tyre, duke sinjalizuar potencialisht një qasje më luftarake ndaj betejave ligjore dhe politike kundër demokratëve.

SHIKONI VIDEON:

Trump ka thënë vazhdimisht se hetimet janë të motivuara politikisht dhe një “gjueti shtrigash” kundër tij. Fjalët e Trump mund të shërbejnë si një thirrje për republikanët, duke i nxitur ata të marrin një qasje më proaktive dhe agresive.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours