VIDEO/ Tiku i Sorosit po pret që brenda 6 muajsh, Lyli i Soros ti jap vulën e PD duke e kthyer PD në pronë të Soros …

4 min read

Nga Avokati Goxhaj –

5 Tezat e mia sot në Fax News për Mashtrimet e rrezikshme si Firmë Piramidale të Tikut të Soros dhe Sfida Publike për tu ballafaquar bashkë në TV për të mësuar kush po mashtron qytetarët shqiptarë!

Teza 1.

TIKU I SOROS MERR VULËN E PD NGA LULI I SOROS. OPERACIONI DREJTOHET NGA FONDACIONI SOROS TIRANË!
Soros nëpërmjet Tikut të Soros merr vulën e PDsë që do ja kalojë Luli i Soros pas 6 muajsh! Ky projekt politik i ka fillesat pas Zgjedhjeve të 6 Marsit 2022 dhe mbyll ciklin e kontrollit të klasës politike në duart e Soros.

Teza 2.

TIKU I SOROS ËSHTË NJË FIRMË POLITIKE MASHTRIMI PIRAMIDAL
Soros nëpërmjet Tikut të Soros po ndërton një Piramidë Financiare dhe Politike që mashtron qytetarët e painformuar dhe naiv sikur Tiku i Soros po bën një Lëvizje Politike të pavarur që ka nevojë për fonde dhe jo një operacion të Fondacionit Soros me ndihmën e gjithë gazetarëve që kontrollohen nga Endri Fuga dhe Erion Veliaj duke “u vjedhur” paratë qytetarëve me mashtrim politik dhe mediatik!

Teza 3.

TIKU MASHTROI PARDJE SIKUR ISHTE AVOKAT I PAVARUR QË SOROS I KISHTE MBULUAR SHPENZIMET E GJYQIT PËR ATA ME KANCER! AI KA QENË STAF PROJEKTESH TË VETË FONDACIONIT SOROS
Tiku i Soros mashtroi publikisht në një emision të inxhinieruar me pyetje të parapërgatitura nga producentët e Florian Bina (Piranjacast) sikur ai nuk është klysh Sorosi por një avokat që ka shpëtuar robtë me kancer dhe Soros thjesht ka mbuluar shpenzimet e gjyqit! Tiku ka qenë pjesë e programeve të Soros si staf i Fondacionit Soros bashkë me Endri Shabanin që në 2014 në kuadër të politikës së Soros për të prodhuar këtë Reformë Drejtësie që kemi sot. Po ashtu Tiku i Soros është mbështetur me projekte dhe sponsorizime zyrtare nga Fondacioni Soros përfshi edhe trainime nëpër botë në kuadër të programeve të Soros njësoj si Erion Veliaj dikur.

Teza 4

TIKU ËSHTË BËRË AVOKAT NGA INKUBATORËT E SOROS DHE JO PËRTEJ SOROSIT!
Tiku i Soros nuk e ka ndërtuar karrierën si avokat si njeri i suksesshëm në tregun e avokatisë dhe më pas e ka vlerësuar edhe Fondacioni Soros por është vetë Fondacioni Soros që e ka prodhuar Tikun si avokat në shërbim të Axhendës së vet për qëllimet e sotshme.

Teza 5.

SOROS PO SABOTON ME ÇDO MJET PËRFSHI GJYKATËS, KLGJ, PATRIONAZHIST, CALL CENTERA REGJISTRIMIN DHE FINANCIMIN NGA QYTETARËT TË LËVIZJES SHPRESON PËR LLOGARI TË AVANTAZHIMIT TË TIKUT TË SOROS!
Fondacioni Soros është duke lëvizur çdo mjet për të penguar regjistrimin dhe fuqizimin e Lëvizjes Politike ShpresON dhe për këtë shkak ka ndryshuar dhe përshpejtuar gjithë hapat e krijimit të Lëvizjes MJAFT2.0 me Tikun e Soros duke vënë në dispozicion gjithë infrastrukturën njerëzore dhe financiare të Soros në të gjithë Shqipërinë dhe Soros po përdor Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe çdo influencë në sistemin e drejtësisë për të sabotuar regjistrimin juridik të Lëvizjes ShpresON.

Konkluzion:

GOXHAJ SFIDON TIKUN E SOROS PËR BALLAFAQIM TELEVIZIV
Sot sfidova publikisht Adriatik Lapaj që nëse ai është ashtu siç thotë dhe jo një vegël e Soros, të përballet me mua në një debat në cilën media, ku të dojë ai dhe me cilin gazetar të dojë për të verifikuar të vërtetën nëse ai është apo jo një klysh i paguar i Soros (jo si avokat që i paguhen gjyqet për kancerin) por një projekt politik i Fondacionit Soros në favor të Axhendës Soros për Shpopullimin e Shqipërisë.
Por Tiku i Soros nuk mund të paraqitet në asnjë debat me mua sepse ndryshe do të shkelte Rregullat e Fondacionit Soros që asnjë pjestar i stafit dhe programeve nuk duhet të dalë në asnjë media përballë meje (siç ndohi 1 vit më parë në Vizion Plus kur anullloi prezencën në emision vetëm 30 minuta përpara fillimit për shkak të urdhërit të Fondacionit) dhe kjo vërteton se Tiku i Soros është Kloni Veliaj2.0.

Ndiqni videon:

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours