VIDEO/ Krenarët e Sorosit, Velua i Sorosit, Tiku i Sorosit dhe Shabani i Sorosit …

3 min read

Nga Andrea Bregu –

Tani Tiku i Sorosit ka veshur kollaren e krenarisë së Sorosit meqë është duke nisur rrugën e tij të krenarisë si Erion Veliaj dikur, 20 vite më parë me MJAFT-in.

Kollarja e krenarisë së Tikut të Sorosit që nis rrugëtimin e saj këto javë do mbledhë rreth vetes Komunista dhe Shabanica për tu paraqitur krenarisht si shpëtimtarë ndaj realitetit në çifligun e Soros me emrin Shqipëri si Erion Veliaj dje me Arbi Maznikun, Endri Fugën e të tjerë tek Mjafti.

Tiku i Sorosit njësoj si Erion Veliaj dikur që thoshte që e ka krenari të jetë personi i Sorosit sepse krenari për Erion Veliajn ishte varrosja përfundimtare e shoqërisë civile duke kapur çdo fraksion të saj dhe duke eleminuar përmes të gjithave metodave kundërshtarët politikë që të kapnin shoqërinë civile më pas për ti hapur varrin dhe për ta varrosur për së gjalli, Tiku sot del si shpëtimtari dhe si “opozitë reale” me tezat që kanë minimalisht 10 vite që janë në tregun politik, sot ai krenarisht bashkë me grupin që do jenë bashkë siç ishin në protestat e naftës përpara një viti për të fraksionuar opozitën me mbështetjen totale të pushtetit dhe Sorosit.

Për Tikun e Sorosit ka minimalisht 12 vite që investohet që se ai ishte tek Kreshnik Spahiu ku u emërua nga ky i fundit pas një historie me vjehrrin e Tikut Alltun Çela në Sarandë, ky u morr nga Kreshnik Spahiu dhe u rrit në nivelin që ishte një parapërgatitje për ta marrë Soros në 2014 si investim personal të Soros duke u financuar (siç e pohon edhe vetë) si një nga avokatët e Fondacionit Soros në krah të Shabanit të Sorosit.

Në fakt krenaria më e madhe e të kollarisurit të Sorosit do të jetë ajo krenaria e lavdishme e Erion Veliajt tek Mjaft 20 vite më parë që ishin fillesat për të ardhur në këtë realitet që ndodhemi tani në çifligun e Sorosit me emrin Shqipëri.

Tragjedia më e madhe është që një pjesë e të djathtëve e shohin këtë si shpëtimtar nga dëshpërimi 10 vjeçar duke qenë në mes të 4 rrugëve pa shpresë, pa alternativë të tradhëtuar dhe me Ramën në pushtet që prej kohësh i duket vetja perandor ku mund të trajtojë çdo Shqiptar si ai ta ketë qejfin për sa kohë ai ka bekimin e Soros.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours