VIDEO: Senatori Rand Paul thotë se Anthony Fauci duhet të dal para drejtësisë …

4 min read

Authored by Steve Watson via Summit News,

Senatori Rand Paul diskutoi referimin e tij penal të Anthony Fauci në Departamentin e Drejtësisë në një intervistë të martën, duke deklaruar se “ne e kemi vdekur për të drejtat tona”.

Siç e theksuam dje, senatori Paul përcolli disa kopje të shkëmbimeve të emaileve të vitit 2020 që tregojnë Fauci-n duke e konfirmuar dhe se ai e dinte se “shkencëtarët në Universitetin Wuhan dihet se kanë punuar në eksperimente të përfitimit të funksionit”.

“Kjo bie ndesh drejtpërdrejt me gjithçka që ai më tha në seancën dëgjimore të komisionit, duke mohuar absolutisht se ata financuan ndonjë përfitim funksioni, dhe kjo është absolutisht një gënjeshtër. Kjo është arsyeja pse unë dërgova një referim zyrtar penal në DD”, shkroi Paul në Twitter.

Në një intervistë për Fox & Friends të hënën, Paul deklaroi: “Ndoshta nuk është kapur kurrë një zyrtar qeveritar në flagrancë, duke na gënjyer”, “Ai e ka vërtetuar gënjeshtrën me fjalët e tij”.

Senatori vazhdoi, “në fillim ai u soll si Engjell ‘Oh, ne nuk kemi asgjë të bëjmë me kërkimet atje, ne nuk financojmë kërkimet në Wuhan, kështu që gjetëm punimet aktuale shkencore, gjetëm grantin si dhe numërin që vërtetonte se vinte nga agjencia e tij. Dhe më pas ai tha, ‘Oh mirë, ne po e financojmë atë, por nuk është fitim i funksionit. Ekspertët e mi lart e poshtë e kanë parë këtë dhe nuk është fitim i funksionit.”

“Kemi dokumente bashkëkohore, dokumente qe nga shkurti i vitit 2020 në kulmin e fillimit të pandemisë, ku ai thotë privatisht ‘Jemi të dyshimtë që ky virus mund të ketë ardhur nga laboratori sepse po bëjnë fitim të funksionit mbi kërkimet.’” shtoi Paul.

Senatori më tej pohoi se Fauci “përshkruan projektet që i kisha përshkruar një vit më vonë, të cilat ai tha: “Oh, nuk ka asgjë për të parë këtu.” Ne e kemi pranuar me fjalët e tij se ishte fitim funksioni, duke pranuar se ata financuan dhe pranimi i saj u dha atyre dyshime për mundësinë që kjo pandemi të vinte nga laboratori.”

Paul vuri në dukje se gënjeshtra e Kongresit mbart një dënim me pesë vjet burg, por dyshon se do të ketë ndonjë gjë prej saj.

“Ne kemi vdekur për të drejtat tona, dhe ky është problemi: ne kemi Merrick Garland që mendoj se është një partizan i rangut të pastër. Unë nuk mendoj se ai do të ndiqet ndonjëherë”, tha Paul, duke shtuar: “Ne kemi gjithashtu një Parti Demokratike që është e lumtur që e ka paguar atë më shumë se presidenti, më shumë se çdo president dhe ai në fakt ka marrë një milion dollarë nga një fondacioni privat kur ishte ende nëpunës publik.”

“Gjithçka në lidhje me këtë është e kalbur deri në palcë dhe nëse nuk e nxjerrim atë para drejtësisë, nuk do të marrim kurrë kontrollin që na nevojitet mbi këtë lloj kërkimi për ta parandaluar atë që të ndodhë përsëri,” paralajmëroi më tej Paul.

Shikoni videon:

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours