OBSH detyrohet të pranojë numrat realë të pandemisë – “Këtu janë të dhënat zyrtare për vdekjet nga Covid” …

3 min read

Personat që kanë vdekur nga Covid që nga fillimi i pandemisë rezultojnë të jenë pothuajse 7 milionë (6.94 për të qenë të saktë) sipas raportit të fundit të OBSH-së (Organizata Botërore e Shëndetësisë) i përditësuar më 7 qershor 2023.

Një numër i cili, eshte marrë kështu nga vetëm, ku mund të trembë dhe të bëjë të mendohet për një masakër të vërtetë. 

Por sipas medias Il Giornale d’Italia, realiteti do të ishte krejt ndryshe: “Kjo shifër duhet krahasuar me popullsinë botërore, prej 8 miliardësh. 

Nga vdekjet e shkaktuara nga COVID-19 janë ‘vetëm’ 6.94 milionë të raportuara nga OBSH: një raport ky i barabartë ose më pak se 0.0875% e popullsisë së botës”.

Me pak fjalë, terrori i krijuar që prej muajsh e muajsh, ku një pjesë e mediave e ka shpërndarë me të dyja duart nuk ka asnjë bazë reale, por ne te kunderten e saj. Përkundrazi,ne sot pyesim veten, përballë këtyre shifrave, pse u vendos që të përdoreshin me nxitim vaksinat që mund të testoheshin me në thellësi, duke pasur parasysh nxitimin e tyre për t’i hedhur në treg. 

Biznesi i vaksinave ka sjellë miliarda e miliarda euro në arkat e kompanive farmaceutike, të cilat kurrë nuk kanë qenë kaq të fryra. Dhe te nxitura nga një klimë terrori që, të dhënat i kishin në dorë, por kjo nuk duhej të ekzistonte. Pati shumë imponime të mëvonshme nga qeveritë, të cilat pothuajse në të gjithë botën perëndimore kanë përfunduar duke imponuar administrimin e barnave anti-Covid për qytetarët.

 Disa media ngriten dyshimin se, duke pasur parasysh numrat zyrtarë të OBSH-së , ku si pasoje pati vdekje te shumta për të cilat na kishin thënë për muaj të tërë gjatë lajmeve qe jepeshin të fryra: “Të gjithë grafikët dhe vijat e kuqe që pikasnin televizorët dhe telefonat tanë celularë. nuk mund të ishin me shumë se 6.94 milionë njerez. Dhe nëse vërtet kanë qenë kaq, atëherë pse duhet të krijohet një vaksinë, efektet e së cilës janë të panjohura duke pasur parasysh shkallën e vdekshmërisë prej më pak se 0.09%?”.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Facebook: https://www.facebook.com/PatriotikMedia/ Abonohuni në kanalin tonë në Rumble:
https://rumble.com/user/NewsPatriotikMedia
Telegram Chanel: https://t.me/patriotikmedia Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”
/PatriotikMedia

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours