Konspiracion

OBSH detyrohet të pranojë numrat realë të pandemisë – “Këtu janë të dhënat zyrtare për vdekjet nga Covid” …

3 min read

Personat që kanë vdekur nga Covid që nga fillimi i pandemisë rezultojnë të jenë pothuajse 7 milionë (6.94 për të qenë të saktë) sipas raportit të fundit […]

Eurolajm

“Biznesi i naftës Ruse nuk ka të ndalur” – OKB dhe BE po shmangin embargon e tyre …

3 min read

Eshte folur shumë për sanksionet e vendosura nga Bashkimi Evropian ndaj Rusisë pas pushtimit të Ukrainës, duke filluar me ndalimin famëkeq të importeve të gazit dhe te […]

Amerika

New York Times konfirmon pretendimet e informatorit të IRS se Departamenti i Drejtësisë pengoi hetimin e Hunter Biden …

4 min read

Në një shfaqje tronditëse të transparencës për median kryesore kryesore të vendit, New York Times ka kontrolluar në mënyrë të pavarur pretendimet e një informatori […]