fbpx
Lajmet me te Klikuara

Ky është korrupsion dhe tradhti absolute: Familja Bidenët morën 1 milion dollarë pasi Kina i dërgoi 3 milion dollarë bashkëpunëtorit të presidentit Bidenit …

Read Time:2 Minute, 49 Second

Familja Biden mori 1 milion dollarë pasi një bashkëpunëtor mori 3 milion dollarë nga Kina. Ky është korrupsion dhe tradhti absolute.

Një lajm tronditës u publikua pak më parë nga Komisioni Mbikëqyrës i Dhomës së Përfaqësuesve.

JUST IN – Komiteti i Mbikëqyrjes së Dhomës: Familja Biden mori mbi 1 milion dollarë pasi një kompani kineze i dërgoi 3 milion dollarë Robinson Walker LLC, një kompani në pronësi të një bashkëpunëtor të familjes Biden.

https://truthsocial.com/@disclosetv/110033848012901488

https://oversight.house.gov/wp-content/uploads/2023/03/Bank-Records-Memo-3.16.23.pdf

Komiteti i Mbikëqyrjes së Dhomës: Familja Biden mori mbi 1 milion dollarë pasi një kompani kineze i dërgoi 3 milion dollarë Robinson Walker LLC, një kompani në pronësi të një bashkëpunëtor të familjes Biden.

Më poshtë do të lexoni mesazhin nga Komisioni Mbikëqyrës i Dhomës së Përfaqësuesve:

Sot, Komiteti i Dhomës së Përfaqësuesve për Mbikëqyrjen dhe Përgjegjshmërinë lëshoi ​​një memorandum që zbulon prova të reja që rezultojnë nga hetimi mbi ndikimin e familjes Biden për tregtimin dhe skemat e biznesit. Të dhënat financiare tregojnë se nga viti 2015 deri në 2017, anëtarët e familjes Biden – Hunter Biden, James Biden, Hallie Biden dhe një “Biden” i panjohur si dhe kompanitë e tyre morën 1.3 milion dollarë një pagese kjo nga llogaritë që lidhen me Rob Walker, një bashkëpunëtor i familjes Biden .

Veçanërisht, më 1 mars 2017, më pak se dy muaj pasi zëvendëspresidenti Joe Biden u largua nga posti publik, State Energy HK Limited, një kompani kineze, i dërgoi 3 milionë dollarë kompanisë së Rob Walker. Të nesërmen, kompania dërgoi 1,065,000 dollarë për një kompani të lidhur me James Gilliar, një tjetër bashkëpunëtor i familjes Biden. Më pas, familja Biden mori përafërsisht 1,065,000 dollarë gjatë një periudhe tre mujore në llogari të ndryshme bankare. Nga të dhënat bankare, duket se familja Biden ka marrë afërsisht një të tretën e parave të marra nga telefonata kinez.

Kryetari James Comer (R-Ky.) lëshoi ​​deklaratën e mëposhtme për këtë dëshmi të re të transaksioneve të dyshimta të biznesit të familjes Biden:

“Demokratët e përshkruan thirrjen tonë se nuk po ofronte asgjë më shumë se regjistrime për Papa John’s dhe Starbucks, por ata nuk i përmendën të dhënat që ne kemi marrë dhe që dokumentojnë skemat e biznesit të familjes Biden. Gjatë disa viteve, anëtarët e familjes Biden dhe kompanitë e tyre morën mbi 1.3 milionë dollarë nga llogaritë që lidhen me bashkëpunëtorin e tyre, Rob Walker. Shumica e këtyre parave erdhën si rezultat i një telefonate nga një kompani kineze energjetike te cilat shkuan jo vetëm për Hunter dhe James Biden, por edhe për Hallie Biden dhe një ‘Biden’ të panjohur.

Është e paqartë se çfarë shërbimesh u janë ofruar për të marrë këtë shumë paraje.

“Komiteti i Mbikëqyrjes është i shqetësuar për implikimet e sigurisë kombëtare që rezultojnë nga marrja e miliona dollarëve nga shtetas të huaj nga familja e Presidentit Biden. Ne do të vazhdojmë të ndjekim gjurmët e parave dhe faktet për të përcaktuar nëse Presidenti Biden është komprometuar nga skemat e biznesit të familjes së tij dhe nëse ka një kërcënim për sigurinë kombëtare.”

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni në Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia si dhe Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia
“Nuk bëhesh gazetar për te qene, i njohur por për të qene i dobishëm”

/PatriotikMedia

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!