Politika

VIDEO/ Kryetari i Mbikëqyrjes James Comer: “Është më keq se sa e mendonim – Ne kemi në dorë dokumenta që tregojnë se familja Biden po merrte para nga Partia Komuniste Kineze”…

2 min read

Kryetari i Mbikëqyrjes së Dhomës së Përfaqësuesve, James Comer (R-KY) i’u bashkua Maria Bartiromo të dielën në mëngjesin e së ardhmes këtë mëngjes. Kjo eshte […]

Amerika

Dr. Fauci pasi u kap duke u dhënë ryshfet ekspertëve mjekësorë – Tani pretendon se dalja e Covid-19 nga laboratori konsiderohet si një “ndodhi e natyrshme”… (VIDEO)

3 min read

Dr. Anthony Fauci pohoi të shtunën se nëse një dalja nga laboratori të koronavirusit përkufizohet si një person që është i infektuar në natyrë, dhe […]