VIDEO/ Zbuloni veçoritë e Airwave Defender – Mburoja në shtëpinë tuaj ndaj valëve 5G …

5 min read

Tani që valët e qelizave 5G janë kudo, është shumë e rëndësishme se kurrë të jemi të vetëdijshëm për rreziqet e mundshme shëndetësore që ato paraqesin.

Ndërkohë që sot nuk ka ende ndonjë studim përfundimtar për këtë çështje …

Shumë ekspertë besojnë se ekspozimi afatgjatë ndaj valëve 5G mund të ketë efekte të dëmshme në shëndetin e njeriut.

Si rezultat, është e rëndësishme të ndërmerrni disa hapa për të mbrojtur veten dhe të dashurit tuaj nga këto valë ajrore potencialisht të dëmshme.

Ka shumë mënyra për ta bërë këtë, por një nga më efektivet është krijimi i një mburoje 5G në shtëpinë tuaj.

Dëshironi të dini se si?

Ndiqeni videon këtu dhe mbroni veten tuaj me Airwave Defender

Airwave Defender funksionon në çdo dhomë, duke ndihmuar në uljen drastike të rrezikut të ekspozimit ndaj rrezatimit EMF për individët. Qëllimi i produktit është të ndihmojë përdoruesit të arrijnë homeostazën, e cila është ekuilibri në të gjitha sistemet në trup që është thelbësor për të funksionuar dhe (në fund të fundit) për të mbajtur jetën e tyre.

Airwave Defender është një aksesor për t’u mbajtur në shtëpi që mbron përdoruesit nga rreziqet e rrezatimit EMF, duke ofruar mbrojtje në të gjithë shtëpinë e tyre. Ai neutralizon rrezatimin EMF dhe krijon një mburojë të padukshme për të ruajtur homeostazën.

Çfarë është Airwave Defender?

Rrezatimi EMF – ose fusha elektrike dhe magnetike – është një lloj energjie që kryesisht quhet vetëm rrezatim. Kur dikush është i ekspozuar ndaj këtij rrezatimi, ai mund të ndikojë në proceset metabolike dhe efektet biologjike në qeliza, duke stimuluar përçarjen në strukturën kimike të indeve trupore. Nëse ekspozohet mjaft shpesh, rrymat elektrike të trupit mund të fillojnë të ndryshojnë.

Për fat të keq, trupi i njeriut është vazhdimisht i ekspozuar ndaj rrezatimit EMF, madje edhe në shtëpi.

Çdo tel që bart një rrymë elektrike mund ta ndalë këtë rrezatim, duke përfshirë mikrovalët, lavatriçet dhe frigoriferët. Kur një individ largohet nga ndonjë prej këtyre pajisjeve, ato nuk janë aq të ekspozuara, por dëmi mbetet. Mbrojtja e trupit brenda shtëpisë është hapi i parë drejt parandalimit të dëmtimeve të mundshme, dhe këtu hyn Airwave Defender.

Airwave Defender funksionon në çdo dhomë, duke ndihmuar në uljen drastike të rrezikut të ekspozimit ndaj rrezatimit EMF për individët. Qëllimi i produktit është të ndihmojë përdoruesit të arrijnë homeostazën, e cila është ekuilibri në të gjitha sistemet në trup që është thelbësor për të funksionuar dhe (në fund të fundit) për të mbajtur jetën e tyre. Megjithëse madhësia e këtij ndryshimi duket dërrmuese, homeostaza është çelësi për të rregulluar gjithçka. Kjo është arsyeja pse individët që përdorin Airwave Defender shpesh përjetojnë sa vijon:

Gjumë më të mirë
● Relaksim i përmirësuar
● Më pak ankth
● Nivele të përmirësuara të energjisë
● Imunitet më i madh

Mënyra e vetme për të ofruar vërtet mbulim të plotë është të merrni një Airwave Defender për çdo dhomë në shtëpi. Çdo dhomë ka një pajisje që lëshon frekuencat e rrezatimit EMF, pavarësisht nëse është një televizor, orë me zile ose një pajisje tjetër. Realiteti është se këto pajisje janë një pjesë e domosdoshme e jetës së përditshme në ditët e sotme dhe zgjidhja nuk është t’i heqësh ato. Në vend të kësaj, përdorimi i një pajisjeje që mund të mbrojë nga emetimet e tyre është një mënyrë e lehtë për të mbrojtur trupin pa hequr dorë nga teknologjia në mënyrë të sigurt.

Pse funksionon?

Çelësi i suksesit të Airwave Defender vjen nga Teknologjia e tij Bio-Energjike, e cila ndihmon në disa mënyra. Kur rrezatimi EMF ekspozohet ndaj rrjetit të tij, ai menjëherë fillon të neutralizojë frekuencat, duke ndihmuar trupin të trajtojë në mënyrë të sigurt ekspozimin EMF pa të njëjtat kërcënime si zakonisht.

Produktet e Airwave Defender përdorin teknologjinë e tyre Quantum Scalar, e cila lëshon nga rrjeti i vogël. Ndërsa kjo energji lëshohet, ajo gjeneron natyrshëm një frekuencë vibruese që do të gjejë harmoni me frekuencën që zakonisht gjendet në rrezatimin EMF, duke e ndihmuar atë të neutralizojë atë që është përreth. Duke neutralizuar këtë frekuencë në një nivel kuantik, konsumatorët mund të mbrohen në mënyrë më efektive nga rreziqet e EMF.

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive?
Na ndiqni Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia si dhe Twitter: https://twitter.com/PatriotikMedia”
Nuk bëhesh gazetar për qene, i njohur por për të qene i dobishëm”

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours