fbpx
Lajmet me te Klikuara

Denoncimi i Avokatit: Qëllimi real i projektit për Portin e Durrësit është vetë zhdukja e tij …

Read Time:2 Minute, 20 Second

Nga Avokati Altin Goxhaj –

QËLLIMI REAL I PROJEKTIT TË ZHDUKJES SË PORTIT TË DURRËSIT ËSHTË VETË ZHDUKJA E TIJ!

Mund ta bënin këtë projekt ku të donin në Adriatik apo Jon se s’pyesin për kërkënd! Pa kostot përkatëse dhe me më shumë përfitim!

Do ishte trualli më i lirë, do kishte më pak rezistencë, projekt më i lehtë për shkak të mos cënimit të asnjë infrastrukture!

Por thelbi ishte se duhej bërë pikërisht aty për të zhdukur portin si pjesë të një plani gjeopolitik për defaktorizimin gjeopolitik të nyjës së transporteve ndërkombëtare në kuadër të Axhendën Soros për Rrënimin, Falimentimin, Shpopullimin dhe Zhbërjen e Shqipërisë për ta kthyer edhe me letra “de jure” në një Çiflig të Familjes Soros & Co!

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

Qytet-Porti Privat i Ramës që po krijohet në Durrës do të shoqërohet në dekadën e ardhshme me dëbimin e shqiptarëve nga Durrësi dhe ardhjen në të, të dhjetra mijë skllevërve nga ata që punëson Elmar në Dubai!

Askush nuk e thotë që fuqia punëtore e planifikuar do të vijnë si karvanë skllevërish nga Dubai nga kantieret e skllevërve të Elmarit nga Lindja e Mesme, Afrika dhe Azia!

Do vijnë si paketa kontratash ndërtimore! Më pas edhe si personel skllevërish për shërbime!

Askush nuk e kujton më Projektin e Lungo Mares që do ndërtohet në Plazhin e Durrësit në jug të Qytet-Portit Privat të Ramës i cili synon falimentimin e të gjithë bizneseve bregdetare jo vetëm deri tek Plepat por deri në Qerret, pasi për 2-3 apo 4 vjet plazhi do të jetë i paakesueshëm nga plazhistët (siç zgjatën për të njëjtin qëllim LungoMaren e Vlorës duke falimentuar të gjitha bizneset mgjths vetë zona e Lungo Mares Vlorë nuk kishte atë interes plazhi që ka Durrësi).

Në Amfiteatrin e Durrësit këtë vit do të prishen 200 ndërtime duke përzënë mbi 1 mijë vetë sepse Amfiteatrin do e marrë Familja Rothchild (të përfaqësuar nga Michael D. Granoff), nëpërmjet Fondit Amerikano-Shqiptar (siç morën edhe Butrintin duke i hapur rrugë ndërtimit të mijëra vilave dhe komplekseve turistike ndërkombëtare rreth tij) strukturë kriminale e korrupsionit ndërkombëtar në marëveshje me Soros!

Përfitimet korruptive financiare për të cilat flasin të gjithë në fakt janë thjesht plaçka legjitime e luftës kundër Shqipërisë dhe shqiptarëve nga Mafia Ndërkombëtare që planifikon Shpopullimin dhe Zhbërjen e Shqipërisë dhe ndërtimin në rrënojat e Shqipërisë mijëravjeçare një Emirat Çiflig të Familjes ndërkombëtare mafioze Soros!

Ky është thelbi i Projektit të Qytet-Portit Privat të Durrësit: zhbërja e Portit mijëravjeçar të Durrësit!

Foto nga anija që solli Ismail Qemalin në Portin e Durrësit në 21 Nëntor 1912!

Foto nga anija që solli Ismail Qemalin në Portin e Durrësit në 21 Nëntor 1912!

/PatriotikMedia/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!