fbpx
Lajmet me te Klikuara

Historia e plotë e Masonerisë dhe krijimit të Rendit të ri botëror …

Read Time:26 Minute, 56 Second

Krijimi i axhendës së Rendit të Ri Botëror (NWO) u vu në lëvizje nga personazhi famëkeq, Mayer Amschel Rothschild, ai që vendosi të kontrollonte të gjithë planetin me çdo mjet të nevojshëm.

Natyrisht, kjo do të thoshte: mashtrim, kontroll, skllavërim financiar, shantazh dhe vrasje… por edhe gjëra shumë më të rënda, si: luftërat, uria dhe shpopullimi… një gjenocid ndryshe nga të tjerët para tij.

Nëse doni të kuptoni më mirë se sa e fuqishme dhe zemërzezë është familja Rothschild, atëherë duhet të lexoni historinë e tyre të plotë KËTU.

Nëse jeni të lodhur nga censura, anuloni mediat e kapura dhe Bashkohuni me Patriotik Media Telegram Chanel këtu: https://t.me/patriotikmedia

Ata janë klani më i pasur në botë dhe perandoria e tyre u ndërtua mbi male kockash dhe vuajtjesh.

1773 – Mayer Amschel Rothschild mbledh dymbëdhjetë nga miqtë e tij më me ndikim dhe i bind ata se nëse të gjithë bashkojnë burimet e tyre së bashku, ata mund të sundojnë botën. Ky takim zhvillohet në Frankfurt të Gjermanisë.

Rothschild gjithashtu informon miqtë e tij se ai ka gjetur kandidatin perfekt, një individ me intelekt dhe zgjuarsi të jashtëzakonshme, për të udhëhequr organizatën që ai ka planifikuar – Adam Weishaupt.

1 maj 1776 – Adam Weishaupt (kodi i quajtur Spartacus) krijon një shoqëri sekrete të quajtur Urdhri i Iluminatit. Weishaupt është profesor i së drejtës kanonike në Universitetin e Ingolstadt në Bavari, pjesë e Gjermanisë. Iluminati kërkon të krijojë një Rend të Ri Botëror.

Objektivat e tyre janë si më poshtë:

1) Heqja e të gjitha qeverive të urdhëruara
2) Heqja e pronës private
3) Heqja e trashëgimisë
4) Heqja e patriotizmit
5) Heqja e familjes
6) Heqja e fesë
7) Krijimi i një qeverie botërore

Korrik, 1782 – Urdhri i Iluminatit bashkon forcat me Masonerinë në Kongresin e Wilhelmsbad. Comte de Virieu, një pjesëmarrës në konferencë, largohet dukshëm i tronditur. Kur u pyet për “sekretet tragjike” që solli me vete, ai përgjigjet:

“Unë nuk do t’jua besoj ato. Mund t’ju them vetëm se e gjithë kjo është shumë më serioze nga sa mendoni.”

Që nga kjo kohë, sipas biografit të tij, “Comte de Virieu mund të fliste vetëm për masonerinë me tmerr”.

Shenjat e Urdhrit të Iluminatit u shfaqën për herë të parë në anën e pasme të kartëmonedhave një dollar amerikan në vitin 1933. Mund të lexohet, në bazën e piramidës 13-katëshe, viti 1776 (MDCCLXVI me numra romakë). Syri që rrezaton në të gjitha drejtimet është “syri gjithëpërfshirës” që simbolizon agjencinë terroriste, të ngjashme me Gestapo, të krijuar nga Weishaupt.

Fjalët latine “ANNUIT COEPTIS” do të thotë “ndërmarrja jonë (komploti) është kurorëzuar me sukses”. Më poshtë, “NOVUS ORDO SECLORUM” shpjegon natyrën e ndërmarrjes: një “rend i ri shoqëror” ose një “rend i ri botëror”.

1785 – Një korrier Illuminati i quajtur Lanze goditet nga rrufeja dhe vritet ndërsa udhëtonte me kalë nëpër qytetin e Ratisbonit. Kur zyrtarët bavarez shqyrtojnë përmbajtjen e çantave të tij të shalës, ata zbulojnë ekzistencën e Urdhrit të Iluminatit dhe gjejnë plane që detajojnë Revolucionin Francez të ardhshëm.

Qeveria bavareze përpiqet të lajmërojë qeverinë e Francës për katastrofën e afërt, por qeveria franceze nuk ia vë veshin këtij paralajmërimi. Zyrtarët bavarez arrestojnë të gjithë anëtarët e Iluminatit që mund të gjejnë, por Weishaupt dhe të tjerët kanë kaluar në ilegalitet dhe nuk mund të gjenden.

1796 – Masoneria bëhet një çështje kryesore në zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara. John Adams fiton zgjedhjet duke kundërshtuar Masonerinë, dhe djali i tij, John Quincy Adams, paralajmëron për kërcënimin e tmerrshëm ndaj kombit të paraqitur nga Lozhat Masonike:

“Unë besoj me ndërgjegje dhe sinqeritet se Urdhri i Masonerisë, nëse jo më i madhi, është një nga të këqijat më të mëdha morale dhe politike nën të cilën po punon tani Unioni.”

1797 – John Robison, profesor i Historisë Natyrore në Universitetin e Edinburgut në Skoci, boton një libër të titulluar “Dëshmitë e një komploti” në të cilin ai zbulon se Adam Weishaupt ishte përpjekur ta rekrutonte atë. Ai i ekspozon botës synimet djallëzore të Iluminatit.

1821 – George W. F. Hegel formulon atë që quhet dialektika Hegeliane – procesi me të cilin arrihen objektivat e Iluminatit. Sipas dialektikës hegeliane, teza plus antiteza është e barabartë me sintezën. Me fjalë të tjera, së pari ju nxisni një krizë.

Pastaj ka një protestë të madhe publike se diçka duhet bërë për problemin. Pra, ju ofroni një zgjidhje që sjell ndryshimet që me të vërtetë keni dashur gjatë gjithë kohës, por që njerëzit nuk do të kishin qenë të gatshëm t’i pranonin fillimisht.

1828 – Mayer Amschel Rothschild, i cili financon Illuminati, shpreh përbuzjen e tij të plotë për qeveritë kombëtare që përpiqen të rregullojnë bankierët ndërkombëtarë si ai:

“Më lejoni të nxjerr dhe kontrolloj paratë e një kombi dhe nuk më intereson kush i shkruan ligjet.”

1848 – Moses Mordecai Marks Levy, alias Karl Marks, shkruan “Manifesti Komunist”. Marksi është anëtar i një organizate të frontit të Iluminatit të quajtur Lidhja e të Drejtëve.

Ai jo vetëm që mbron ndryshimet ekonomike dhe politike; ai mbron edhe ndryshime morale dhe shpirtërore. Ai beson se familja duhet të shfuqizohet dhe se të gjithë fëmijët duhet të rriten nga një autoritet qendror. Ai shpreh qëndrimin e tij ndaj Zotit duke thënë:

“Ne duhet të luftojmë kundër të gjitha ideve mbizotëruese të fesë, të shtetit, të vendit, të patriotizmit. Ideja e Zotit është thelbi i një qytetërimi të çoroditur. Duhet të shkatërrohet.”

22 janar 1870 – Në një letër drejtuar liderit revolucionar italian Giuseppe Mazzini, Albert Pike – Komandanti i Madh Sovran i Juridiksionit Jugor të Ritit Skocez të Masonerisë – shpall krijimin e një shoqërie sekrete brenda një shoqërie sekrete:

“Duhet të krijojmë një super rit, i cili do të mbetet i panjohur, në të cilin do t’i quajmë ata masonë të shkallës së lartë nga të cilët do të zgjedhim. Përsa i përket vëllezërve tanë në Masone, këta njerëz duhet të jenë zotim për sekretin më të rreptë. Nëpërmjet këtij riti suprem, ne do të qeverisim të gjithë Frimasonerinë, e cila do të bëhet qendra e vetme ndërkombëtare, aq më e fuqishme, sepse drejtimi i saj do të jetë i panjohur”.

Kjo organizatë ultra-sekrete quhet Riti Paladian i Ri dhe i Reformuar. (Kjo është arsyeja pse rreth 95% e njerëzve të përfshirë në Masonerinë nuk e kanë idenë se cilat janë objektivat e organizatës në të vërtetë. Ata janë nën iluzionin se është thjesht një organizatë e shkëlqyer komunitare që bën vepra të mira.)

1875 – Okultistja ruse Helena Petrovna Blavatsky themelon Shoqërinë Teosofike. Madame Blavatsky pretendon se njerëzit e shenjtë tibetianë në Himilajet, të cilëve ajo i referohet si Mjeshtrit e Urtësisë, komunikuan me të në Londër me anë të telepatisë. Ajo këmbëngul se të krishterët i kanë të gjitha mbrapsht – se Satani është i mirë dhe Zoti është i keq.

Ajo shkruan:

“Të krishterët dhe shkencëtarët duhet të detyrohen të respektojnë më të mirët e tyre indianë. Urtësia e Indisë, filozofia dhe arritja e saj, duhet të bëhen të njohura në Evropë dhe Amerikë.”

1884 – Shoqëria Fabian themelohet në Britaninë e Madhe për të promovuar socializmin. Shoqëria Fabian e merr emrin e saj nga gjenerali romak Fabius Maximus, i cili luftoi ushtrinë e Hannibalit në përleshje të vogla dobësuese, në vend që të tentonte një betejë vendimtare.

14 korrik 1889 – Albert Pike lëshon udhëzime për 23 Këshillat Suprem të botës. Ai zbulon se kush është objekti i vërtetë i adhurimit mason:

“Ju, Instruktorë të Përgjithshëm Sovranë të Madh, ne ju themi këtë, që t’ua përsërisni Vëllezërve të shkallës 32, 31 dhe 30: Feja masonike, nga të gjithë ne iniciatorët e shkallëve të larta, duhet të ruhet në pastërti. të doktrinës Luciferiane.”

1890-1896 – Cecil Rhodes, një student entuziast i John Ruskin, është Kryeministër i Afrikës së Jugut, një koloni britanike në atë kohë. Ai është në gjendje të shfrytëzojë dhe kontrollojë pasurinë e arit dhe diamantit të Afrikës së Jugut.

Ai punon për të sjellë të gjitha pjesët e banueshme të botës nën dominimin e një elite në pushtet. Për këtë qëllim, ai përdor një pjesë të pasurisë së tij të madhe për të krijuar Bursat e famshme të Rodos.

1893 – Shoqëria Theosophical sponsorizon një Parlament të Feve Botërore të mbajtur në Çikago. Qëllimi i konventës është të prezantojë konceptet hindu dhe budiste, të tilla si besimi në rimishërimin, në Perëndim.

1911 – Partia Socialiste e Britanisë së Madhe boton një broshurë të titulluar “Socializmi dhe feja” në të cilën ata shprehin qartë qëndrimin e tyre mbi krishterimin:

“Prandaj është një e vërtetë e thellë që socializmi është armiku natyror i fesë. Një Kristian Socialist është në fakt një antisocialist. Krishterimi është antiteza e socializmit.”

1912 – Koloneli Edward Mandell House, një këshilltar i ngushtë i Presidentit Woodrow Wilson, boton “Phillip Dru: Administrator”, në të cilin ai promovon “socializmin siç e ëndërronte Karl Marksi”.

3 shkurt 1913 – Ratifikohet Amendamenti i 16-të i Kushtetutës së SHBA-së, duke bërë të mundur që Qeveria Federale të vendosë një taksë progresive mbi të ardhurat. Planku #2 i “Manifestit Komunist” kishte bërë thirrje për një taksë progresive mbi të ardhurat. (Në Kanada, tatimi mbi të ardhurat u prezantua në 1917, si një “masë e përkohshme” për të financuar përpjekjet e luftës.)

1913 – Presidenti Woodrow Wilson boton “Liria e Re” në të cilën ai zbulon:

“Që kur kam hyrë në politikë, më kanë besuar kryesisht pikëpamjet e burrave privatisht. Disa nga njerëzit më të mëdhenj në SHBA, në fushën e tregtisë dhe prodhimit, kanë frikë nga dikush, kanë frikë nga diçka. Ata e dinë se ka një fuqi diku kaq të organizuar, kaq delikate, kaq vigjilente, kaq të ndërlidhur, kaq të plotë, kaq të përhapur, sa më mirë të mos flasin përmbi frymën e tyre kur flasin për të dënuar atë.”

23 dhjetor 1913 – Krijohet Rezerva Federale (as federale dhe as rezervë – është një institucion në pronësi private). Ai ishte planifikuar në një takim sekret në vitin 1910 në ishullin Jekyl, Gjeorgji, nga një grup bankierësh dhe politikanësh, duke përfshirë Col. House.

Kjo transferon fuqinë për të krijuar para nga qeveria amerikane te një grup privat bankierësh. Akti i Rezervës Federale është miratuar me nxitim pak para pushimit të Krishtlindjeve. Kongresmeni Charles A. Lindbergh Sr. (babai i aviatorit të famshëm) paralajmëron:

“Ky akt krijon besimin më gjigant në tokë. Kur Presidenti të nënshkruajë këtë akt, qeveria e padukshme nga pushteti i parasë, e vërtetuar se ekziston nga Hetimi i Fondit të Parave, do të legalizohet.”

1916 – Tre vjet pas nënshkrimit të Aktit të Rezervës Federale në ligj, Presidenti Woodrow Wilson vëren:

“Unë jam një njeri shumë i pakënaqur. Unë padashur e kam shkatërruar vendin tim. Një komb i madh industrial kontrollohet nga sistemi i tij i kredisë. Sistemi ynë i kredisë është i përqendruar. Rritja e kombit, pra, dhe të gjitha aktivitetet tona janë në duart e disa burrave. Kemi bërë të jemi një nga qeveritë më të keqija, një nga qeveritë më të kontrolluara dhe më të dominuara në botën e qytetëruar. Jo më një qeveri me opinion të lirë, jo më një qeveri me bindje dhe votë të mazhorancës, por një qeveri me opinionin dhe detyrimin e një grupi të vogël burrash dominues.”

1917 – Me ndihmën e financierëve në qytetin e Nju Jorkut dhe Londrës, V. I. Lenin është në gjendje të rrëzojë qeverinë e Rusisë. Lenini komenton më vonë mbi kontradiktën e dukshme të lidhjeve midis kapitalistëve të shquar dhe komunizmit:

“Ekziston edhe një aleancë tjetër – në shikim të parë një e çuditshme, e habitshme – por nëse mendoni për këtë, në fakt, një aleancë e bazuar mirë dhe e lehtë për t’u kuptuar. Kjo është aleanca midis liderëve tanë komunistë dhe kapitalistëve tuaj.”

(E mbani mend dialektikën hegeliane?)

30 maj 1919 – Personalitete të shquara britanike dhe amerikane themelojnë Institutin Mbretëror të Marrëdhënieve Ndërkombëtare në Angli dhe Institutin e Çështjeve Ndërkombëtare në SHBA në një takim të organizuar nga Col. House; ku morën pjesë socialistë të ndryshëm Fabian, duke përfshirë ekonomistin e njohur John Maynard Keynes.

1920 – Winston Churchill i Britanisë njeh lidhjen midis Iluminatit dhe Revolucionit Bolshevik në Rusi. Ai vëren:

“Nga ditët e Spartacus-Weishaupt në ato të Karl Marksit, në ato të Trockit, Bela Kun, Rosa Luksemburgut dhe Emma Goldman, ky komplot mbarëbotëror për përmbysjen e qytetërimit dhe për rindërtimin e shoqërisë në bazë të të arrestuarve. zhvillimi, i keqdashjes ziliqare dhe i barazisë së pamundur, ka qenë në rritje të vazhdueshme.

Ai luajti një rol definitivisht të njohur në tragjedinë e Revolucionit Francez. Ajo ka qenë burimi kryesor i çdo lëvizjeje subversive gjatë shekullit të nëntëmbëdhjetë, dhe tani më në fund kjo bandë e personaliteteve të jashtzakonshme nga nëntoka e qyteteve të mëdha të Evropës dhe Amerikës e ka kapur popullin rus nga flokët e kokës dhe ka bëhen praktikisht zotërinjtë e padiskutueshëm të asaj perandorie të madhe.”

1920-1931 – Louis T. McFadden është Kryetar i Komitetit të Dhomës së Përfaqësuesve për Bankat dhe Monedhat. Lidhur me Rezervën Federale, kongresmeni McFadden vëren:

“Kur u miratua Akti i Rezervës Federale, njerëzit e këtyre Shteteve të Bashkuara nuk e kuptuan se këtu po krijohej një sistem bankar botëror. Një super-shtet i kontrolluar nga bankierë ndërkombëtarë dhe industrialistë ndërkombëtarë që veprojnë së bashku për të skllavëruar botën për kënaqësinë e tyre.

Është bërë çdo përpjekje nga Fed për të fshehur fuqitë e saj, por e vërteta është – Fed ka uzurpuar qeverinë. Ai kontrollon gjithçka këtu dhe kontrollon të gjitha marrëdhëniet tona me jashtë. Ajo krijon dhe thyen qeveritë sipas dëshirës.” Lidhur me Depresionin e Madh dhe pranimin e marrëveshjes së re të FDR nga vendi, ai pohon: “Nuk ishte rastësi. Ishte një dukuri e sajuar me kujdes. Bankierët Ndërkombëtarë u përpoqën të sillnin një gjendje dëshpërimi këtu, në mënyrë që ata të mund të dilnin si sundimtarët e të gjithë neve.”

1921 – Col. House riorganizon degën amerikane të Institutit të Çështjeve Ndërkombëtare në Këshillin për Marrëdhëniet me Jashtë (CFR). (Për 60 vitet e fundit, 80% e pozitave të larta në çdo administratë – qoftë demokrate apo republikane – janë zënë nga anëtarë të kësaj organizate.)

15 dhjetor 1922 – CFR miraton Qeverinë Botërore në revistën e saj “Foreign Affairs”. Autori Philip Kerr thotë:

“Natyrisht që nuk do të ketë paqe dhe prosperitet për njerëzimin për sa kohë që toka mbetet e ndarë në 50 ose 60 shtete të pavarura, derisa të krijohet një lloj sistemi ndërkombëtar. Problemi i vërtetë sot është ai i qeverisë botërore.”

1928 – Botohet “Konspiracioni i Hapur: Printime blu për një Revolucion Botëror” nga H. G. Wells. Një ish-socialist Fabian, Wells shkruan:

“Bota politike e Konspiracionit të Hapur duhet të dobësojë, fshijë, inkorporojë dhe zëvendësojë qeveritë ekzistuese. Komploti i Hapur është trashëgimtari i natyrshëm i entuziazmit socialist dhe komunist; mund të jetë nën kontrollin e Moskës përpara se të jetë nën kontrollin e Nju Jorkut. Karakteri i Komplotit të Hapur tani do të shfaqet qartë. Do të jetë një fe botërore.”

1933 – Botohet “Forma e gjërave që do të vijnë” nga H. G. Wells. Wells parashikon një luftë të dytë botërore rreth vitit 1940, me origjinë nga një mosmarrëveshje gjermano-polake. Pas vitit 1945, do të kishte një mungesë në rritje të sigurisë publike në zonat “të infektuara kriminalisht”.

Plani për “Shtetin Botëror Modern” do të kishte sukses në përpjekjen e tij të tretë dhe do të dilte nga diçka që ndodhi në Basra, Irak. Në libër thuhet gjithashtu:

“Megjithëse qeveria botërore kishte ardhur qartazi për disa vite, megjithëse ishte frikësuar dhe murmuritur pafund kundër saj, ajo nuk gjeti askund kundërshtim.”

21 nëntor 1933 – Në një letër drejtuar Kol. Edward M. House, Presidenti Franklin Roosevelt shkruan:

“E vërteta e vërtetë e çështjes është, siç e dimë unë dhe ju, se një element financiar në qendrat më të mëdha ka zotëruar qeverinë që nga ditët e Andrew Jackson.”

Mars 1942 – Një artikull në revistën “TIME” bën kronikë Këshillin Federal të Kishave (i cili më vonë bëhet Këshilli Kombëtar i Kishave, pjesë e Këshillit Botëror të Kishave) duke i dhënë peshën e tij përpjekjeve për të krijuar një autoritet global.

Një mbledhje e zyrtarëve të lartë të këshillit del në favor të:

1) një qeveri botërore e fuqive të deleguara;
2) kufizime të forta të menjëhershme mbi sovranitetin kombëtar;
3) kontrolli ndërkombëtar i të gjitha ushtrive dhe marinave.

Përfaqësuesit (375 prej tyre) të 30-disa emërtime pohojnë se “një rend i ri i jetës ekonomike është i pashmangshëm dhe imperativ” – një rend i ri që sigurisht do të vijë ose “nëpërmjet bashkëpunimit vullnetar brenda kornizës së demokracisë ose përmes revolucionit shpërthyes. ”

28 qershor 1945 – Presidenti i SHBA Harry Truman miraton qeverinë botërore në një fjalim:

“Do të jetë po aq e lehtë për kombet të shkojnë mirë në një republikë të botës, sa për ne në një republikë të Shteteve të Bashkuara.”

24 tetor 1945 – Karta e Kombeve të Bashkuara hyn në fuqi. Gjithashtu më 24 tetor, senatori Glen Taylor (D-Idaho) prezanton Rezolutën 183 të Senatit, duke i bërë thirrje Senatit të SHBA-së që të deklarojë se favorizon krijimin e një republike botërore, duke përfshirë një forcë policore ndërkombëtare.

7 shkurt 1950 – Financieri ndërkombëtar dhe anëtari i CFR-së James Warburg i thotë një Nënkomisioni për Marrëdhëniet me Jashtë të Senatit:

“Ne do të kemi një qeveri botërore, pavarësisht nëse ju pëlqen apo jo – me pushtim ose pëlqim.”

9 shkurt 1950 – Nënkomiteti i Senatit për Marrëdhëniet me Jashtë prezanton Rezolutën e njëkohshme të Senatit #66 e cila fillon:

“Ndërsa, për të arritur paqen dhe drejtësinë universale, Karta aktuale e Kombeve të Bashkuara duhet të ndryshohet për të siguruar një kushtetutë të vërtetë të qeverisë botërore.”

1952 – Shoqata Botërore e Parlamentarëve për Qeverinë Botërore harton një hartë të krijuar për të ilustruar se si trupat e huaja do të pushtonin dhe do të kontrollonin gjashtë rajonet në të cilat Shtetet e Bashkuara dhe Kanadaja do të ndahen si pjesë e planit të tyre të qeverisë botërore.

1954 – Princi Bernhard i Holandës themelon Bilderbergers: politikanë ndërkombëtarë dhe bankierë që takohen fshehurazi çdo vit.

1961 – Departamenti i Shtetit i SHBA lëshon Dokumentin 7277, me titull “Liria nga Lufta: Programi i SHBA për Çarmatimin e Përgjithshëm dhe të Plotë në një Botë Paqësore”.

Ai detajon një plan me tre faza për të çarmatosur të gjitha kombet dhe për të armatosur OKB-në me fazën përfundimtare në të cilën “asnjë shtet nuk do të kishte fuqinë ushtarake për të sfiduar Forcën e Paqes të OKB-së të forcuar në mënyrë progresive”.

1966 – Profesor Carroll Quigley, mentor i Bill Clinton në Universitetin Georgetown, autor i një vëllimi masiv të titulluar “Tragjedia dhe Shpresa” në të cilin ai thotë:

“Ekziston dhe ka ekzistuar prej një brezi, një rrjet ndërkombëtar i cili funksionon, në një farë mase, në mënyrën se si e djathta radikale beson se komunistët veprojnë. Në fakt, ky rrjet, të cilin ne mund ta identifikojmë si Grupet e Tryezës së Rrumbullakët, nuk ka neveri për të bashkëpunuar me komunistët, apo ndonjë grup tjetër, dhe e bën shpesh këtë.

Unë e di për funksionimin e këtij rrjeti, sepse e kam studiuar për njëzet vjet dhe më lejuan për dy vjet, në fillim të viteve 1960, të shqyrtoja dokumentet dhe të dhënat sekrete të tij. Nuk kam asnjë neveri ndaj tij apo ndaj shumicës së synimeve të tij, dhe për pjesën më të madhe të jetës sime, kam qenë pranë tij dhe me shumë nga instrumentet e tij. Unë kam kundërshtuar, si në të kaluarën ashtu edhe kohët e fundit, disa prej politikave të saj, por në përgjithësi dallimi im kryesor është se ajo dëshiron të mbetet e panjohur dhe besoj se roli i saj në histori është mjaft domethënës për t’u njohur.”

Prill 1972 – Në fjalimin e tij kryesor drejtuar Shoqatës Ndërkombëtare për Edukimin e Fëmijërisë, Chester M. Pierce, Profesor i Edukimit dhe Psikiatrisë në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Harvardit, shpall:

“Çdo fëmijë në Amerikë që hyn në shkollë në moshën pesë vjeçare është i çmendur sepse ai vjen në shkollë me disa besnikëri ndaj baballarëve tanë themelues, ndaj prindërve të tij, ndaj besimit në një qenie të mbinatyrshme. Ju takon ju, mësues, t’i bëni mirë të gjithë këta fëmijë të sëmurë duke krijuar fëmijën ndërkombëtar të së ardhmes.

Korrik 1973 – Bankieri ndërkombëtar dhe anëtar i vendosur i Këshillit përmbysës për Marrëdhëniet me Jashtë, David Rockefeller, themelon një organizatë të re të quajtur Komisioni Trilateral, qëllimi zyrtar i të cilit është “të harmonizojë marrëdhëniet politike, ekonomike, sociale dhe kulturore midis të treve. rajonet kryesore ekonomike në botë” (prandaj edhe emri “Trilateral”).

Ai fton Presidentin e ardhshëm Jimmy Carter të bëhet një nga anëtarët themelues. Zbigniew Brzezinski është drejtori i parë i organizatës.

Ekzistojnë tre zona kryesore ekonomike në botë: Evropa, Amerika e Veriut dhe Lindja e Largët (Japonia, Koreja e Jugut, Tajvani, etj.).

Nëse, nën pretekstin se duhet të bashkojnë forcat për të qenë në gjendje të përballen me konkurrencën ekonomike me dy rajonet e tjera ekonomike, vendet anëtare të secilit prej këtyre tre rajoneve vendosin të bashkohen në një vend të vetëm, duke formuar tre super-shtete, atëherë ai -Qeveria botërore pothuajse do të arrihet.

Ashtu si socialistët Fabian, ata arrijnë qëllimin e tyre përfundimtar (një qeveri botërore) hap pas hapi.

Ky synim pothuajse është arritur në Evropë me Aktin Unik Evropian (Traktati i Mastrihtit) që u zbatua në 1993, duke kërkuar nga të gjitha vendet anëtare të Komunitetit Evropian të heqin barrierat e tyre tregtare dhe t’ua dorëzojnë politikat e tyre monetare dhe fiskale teknokratëve të Komisioni Evropian në Bruksel, Belgjikë.

Në janar 2002, të gjitha këto vende evropiane braktisën monedhat e tyre kombëtare për të ndarë vetëm një monedhë të përbashkët, “Euro”. Për më tepër, Traktati i Nicës hoqi më shumë kompetenca nga vendet për t’ia dorëzuar ato Komisionit Evropian.

Ajo që filloi në mënyrë të pafajshme në 1952 si EEC (Komuniteti Ekonomik Evropian, një autoritet i përbashkët për të rregulluar industrinë e qymyrit dhe çelikut midis kombeve evropiane), më në fund u shndërrua në një super-shtet evropian.

Jean Monnet, një ekonomist socialist francez dhe themelues i EEC, e kishte parasysh këtë kur tha: “Bashkimi politik pashmangshmërisht pason bashkimin ekonomik”. Ai gjithashtu tha në vitin 1948:

“Krijimi i një Evrope të Bashkuar duhet të konsiderohet si një hap thelbësor drejt krijimit të një Bote të Bashkuar”.

Për sa i përket zonës së Amerikës së Veriut, bashkimi i vendeve anëtare të saj është duke u zhvilluar mirë me kalimin e tregtisë së lirë midis Kanadasë dhe SHBA-së, dhe më pas Meksikës.

Në vitet e ardhshme, kjo marrëveshje e tregtisë së lirë supozohet të përfshijë gjithashtu të gjithë Amerikën Jugore dhe Qendrore, me një monedhë të vetme për të gjithë.

Presidenti i Meksikës Vucente Fox tha më 6 maj 2002, në Madrid:

“Përfundimisht, objektivi ynë afatgjatë është të krijojmë me Shtetet e Bashkuara, por edhe me Kanadanë, partnerin tonë tjetër rajonal, një ansambël lidhjesh dhe institucionesh të ngjashme me ato të krijuara nga Bashkimi Europian.”

1973 – Klubi i Romës, një operativ i OKB-së, nxjerr një raport të titulluar “Modeli i Rajonalizuar dhe Përshtatës i Sistemit Botëror Global”. Ky raport ndan të gjithë botën në dhjetë mbretëri.

1979 – FEMA, e cila qëndron për Agjencinë Federale të Menaxhimit të Emergjencave, i jepen kompetenca të mëdha. Ajo ka fuqinë, në rast “emergjence kombëtare”, të pezullojë ligjet, të lëvizë popullata të tëra, të arrestojë dhe të ndalojë qytetarët pa urdhër dhe t’i mbajë ata pa gjyq.

Mund të konfiskojë prona, furnizime ushqimore, sisteme transporti dhe mund të pezullojë Kushtetutën.

Jo vetëm që është entiteti më i fuqishëm në Shtetet e Bashkuara, por as nuk u krijua sipas ligjit kushtetues nga Kongresi. Ishte produkt i një Urdhri Ekzekutiv Presidencial.

Një Urdhër Ekzekutiv bëhet ligj thjesht me një nënshkrim të Presidentit të SHBA; as nuk duhet të miratohet nga Përfaqësuesit apo Senatorët në Kongres.

Një gjendje “emergjence kombëtare” mund të jetë një sulm terrorist, një fatkeqësi natyrore ose një përplasje e tregut të aksioneve, për shembull. Këtu janë vetëm disa Urdhëra Ekzekutive të lidhura me FEMA që do të pezullonin Kushtetutën dhe Ligjin e të Drejtave.

Këto Urdhëra Ekzekutive janë regjistruar për gati 30 vjet dhe mund të miratohen me goditjen e një stilolapsi presidencial:

10995: E drejta për të kapur të gjitha mediat e komunikimit në Shtetet e Bashkuara.
10997: E drejta për të sekuestruar të gjithë energjinë elektrike, lëndët djegëse dhe mineralet, publike dhe private.
10999: E drejta për të sekuestruar të gjitha mjetet e transportit, duke përfshirë automjetet personale të çdo lloji, dhe kontrollin total të autostradave, porteve detare dhe rrugëve ujore.
11000: E drejta për të kapur çdo dhe të gjithë popullin amerikan dhe për të ndarë familjet në mënyrë që të krijohen forca pune që do të transferohen në çdo vend që qeveria e sheh të arsyeshme.
11001: E drejta për të sekuestruar të gjitha objektet shëndetësore, arsimore dhe sociale, publike dhe private.
11002: E drejta për të detyruar regjistrimin e të gjithë burrave, grave dhe fëmijëve në Shtetet e Bashkuara.
11003: E drejta për të kapur të gjithë hapësirën ajrore, aeroportet dhe avionët.
11004: E drejta për të sekuestruar të gjitha autoritetet e strehimit dhe financave për të krijuar “Zonat e përcaktuara për zhvendosje” dhe për të detyruar braktisjen e zonave të klasifikuara si “të pasigurta”.
11005: E drejta për të kapur të gjitha hekurudhat, rrugët ujore të brendshme dhe objektet e magazinimit, si publike ashtu edhe private.

11921: Autorizon planet për të vendosur kontrollin e qeverisë për pagat dhe mëditjet, kredinë dhe fluksin e parave në institucionet financiare të SHBA.

1991 – Presidenti George Bush Sr. vlerëson Rendin e Ri Botëror në një Mesazh:

“Ajo që është në rrezik janë më shumë se një vend i vogël; është një ide e madhe – një rend i ri botëror… për të arritur aspiratat universale të njerëzimit… bazuar në parimet e përbashkëta dhe sundimin e ligjit… Ndriçimi i një mijë pikave të dritës… Erërat e ndryshimit janë me ne tani.”

(Teozofistja Alice Bailey përdori të njëjtën shprehje – “pikat e dritës” – në përshkrimin e procesit të iluminizmit okult.)

Qershor, 1991 – Udhëheqësit botërorë janë mbledhur për një tjetër takim me dyer të mbyllura të Shoqërisë Bilderberg në Baden Baden, Gjermani. Ndërsa në atë takim, David Rockefeller tha në një fjalim:

“Ne i jemi mirënjohës Washington Post, New York Times, Time Magazine dhe botime të tjera të shkëlqyera, drejtorët e të cilëve kanë marrë pjesë në takimet tona dhe kanë respektuar premtimet e tyre për diskrecion për gati dyzet vjet. Do të kishte qenë e pamundur për ne të zhvillonim planin tonë për botën, nëse do t’i ishim nënshtruar dritave të publicitetit gjatë atyre viteve. Por, bota tani është më e sofistikuar dhe e përgatitur për të marshuar drejt një qeverie botërore. Sovraniteti mbikombëtar i një elite intelektuale dhe bankierëve botërorë është padyshim i preferuar se autovendosja kombëtare e praktikuar në shekujt e kaluar.”

29 tetor 1991 – David Funderburk, ish-ambasador i SHBA-së në Rumani, i thotë një auditori të Karolinës së Veriut:

“George Bush e ka rrethuar veten me njerëz që besojnë në qeverisjen e një bote. Ata besojnë se sistemi sovjetik dhe ai amerikan po konvergojnë”.

21 maj 1992 – Në një fjalim në takimin e organizatës Bilderberger në Evian, Francë, ish-sekretari i shtetit Henry Kissinger deklaron:

“Sot amerikanët do të zemëroheshin nëse trupat e OKB-së do të hynin në Los Anxhelos për të rivendosur rendin; nesër do të jenë mirënjohës! Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse atyre u thuhej se kishte një kërcënim të jashtëm nga përtej, qoftë real apo i shpallur, që kërcënonte vetë ekzistencën tonë.

Pikërisht atëherë të gjithë popujt e botës do t’u luten udhëheqësve botërorë për t’i çliruar ata nga kjo e keqe. E vetmja gjë që çdo njeri ka frikë është e panjohura. Kur paraqitet ky skenar, të drejtat individuale do të hiqen vullnetarisht për garantimin e mirëqenies së tyre nga qeveria e tyre botërore.”

20 korrik 1992 – Revista “TIME” boton “The Birth of the Global Nation”, nga Strobe Talbott, Scholar Rhodes, shok i dhomës i Bill Clinton në Universitetin e Oksfordit, Drejtor i CFR dhe Trilateralist (dhe emëruar Zëvendës Sekretar Shteti nga Presidenti Clinton). në të cilën ai shkruan:

“Kombësia siç e dimë do të jetë e vjetëruar; të gjitha shtetet do të njohin një autoritet të vetëm global… Të gjitha vendet janë në thelb rregullime shoqërore… Pavarësisht se sa të përhershme apo edhe të shenjta mund të duken në çdo kohë, në fakt ato janë të gjitha artificiale dhe të përkohshme… Ndoshta sovraniteti kombëtar nuk ishte një ide kaq e mrekullueshme në fund të fundit… Por u deshën ngjarjet në shekullin tonë të mrekullueshëm dhe të tmerrshëm për të ngritur çështjen për qeverinë botërore.”

1993 – Një Parlament i dytë i Feve Botërore mbahet në Çikago në 100 vjetorin e të parit. Ashtu si konventa e parë, kjo kërkon të bashkojë të gjitha fetë e botës në “një tërësi harmonike”, por dëshiron t’i bëjë ato “të bashkohen përsëri në elementin e tyre origjinal”.

Besimet tradicionale të feve monoteiste si krishterimi konsiderohen të papajtueshme me “iluminizmin” individual dhe duhet të ndryshohen në mënyrë drastike.

18 korrik 1993 – Anëtari i CFR dhe Trilateralisti Henry Kissinger shkruan në “Los Angeles Times” në lidhje me NAFTA (Marrëveshja e Tregtisë së Lirë të Amerikës së Veriut):

“Ajo që Kongresi do të ketë përpara tij nuk është një marrëveshje tregtare konvencionale, por arkitektura e një sistemi të ri ndërkombëtar… një hap i parë drejt një rendi të ri botëror.”

1994 – Në Raportin e Zhvillimit Njerëzor, botuar nga Programi i Zhvillimit të KB, kishte një seksion të quajtur “Qeverisja globale për shekullin 21”.

Administratori i këtij programi u emërua nga Bill Clinton. Emri i tij është James Gustave Speth. Në fjalinë hyrëse të raportit thuhej:

“Problemet e njerëzimit nuk mund të zgjidhen më nga qeveria kombëtare. Ajo që nevojitet është një qeveri botërore. Kjo mund të arrihet më së miri duke forcuar sistemin e Kombeve të Bashkuara.”

3 maj 1994 – Presidenti Bill Clinton nënshkruan Direktivën 25 të Vendimit Presidencial dhe më pas e shpall atë të klasifikuar në mënyrë që populli amerikan të mos shohë se çfarë thotë.

(Përmbledhja e PDD-25 e lëshuar për anëtarët e Kongresit na thotë se autorizon Presidentin t’ia kalojë kontrollin e njësive ushtarake amerikane komandës së OKB-së.)

23 shtator 1994 – Globalistët kuptojnë se ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz fillojnë të zgjohen për atë që po ndodh, ata kanë vetëm një kohë të kufizuar për të zbatuar politikat e tyre. Duke folur në darkën e Ambasadorëve të Kombeve të Bashkuara, David Rockefeller vëren:

“Kjo dritare e tanishme e mundësive, gjatë së cilës mund të ndërtohet një rend botëror vërtet paqësor dhe i ndërvarur, nuk do të jetë i hapur për një kohë të gjatë… Jemi në prag të një transformimi global. Gjithçka që na duhet është kriza e duhur e madhe dhe kombet do të pranojnë Rendin e Ri Botëror.”

Mars 1995 – Delegatët e OKB-së takohen në Kopenhagë, Danimarkë, për të diskutuar metoda të ndryshme për vendosjen e taksave globale mbi njerëzit e botës.

Shtator 1995 – Revista “Popular Science” përshkruan një instalim top sekret të marinës amerikane të quajtur HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Program) në shtetin e Alaskës.

Ky projekt transmeton energji të fuqishme radio në atmosferën e sipërme të tokës. Një nga qëllimet e programit është të zhvillojë aftësinë e “manipulimit të motit lokal” duke përdorur teknikat e zhvilluara nga Bernard Eastlund.

(Programi ka filluar që nga viti 1990.)

27 shtator 1995 – Forumi i Gjendjes Botërore u zhvillua në vjeshtën e këtij viti, i sponsorizuar nga Fondacioni Gorbachev i vendosur në Presidio në San Francisko.

Presidenti i Fondacionit Jim Garrison kryeson takimin e kush është kush nga e gjithë bota, duke përfshirë Margaret Thatcher, Maurice Strong, George Bush, Mikhail Gorbachev dhe të tjerë.

Biseda përqendrohet rreth njëshmërisë së njerëzimit dhe qeverisë së ardhshme globale. Megjithatë, termi “qeverisje globale” përdoret tani në vend të “rendit të ri botëror”, pasi ky i fundit është kthyer në një detyrim politik, duke qenë një shufër rrufeje për kundërshtarët e qeverisë globale.

1996 – Publikohet raporti 420 faqesh i Kombeve të Bashkuara “Fqinjësia jonë globale”. Ai përshkruan një plan për “qeverisjen globale”, duke bërë thirrje për një “Konferencë ndërkombëtare mbi Qeverisjen Globale” në vitin 1998 me qëllim që t’i dorëzohen botës traktatet dhe marrëveshjet e nevojshme për ratifikimin deri në vitin 2000.

2003 – Bota është në prag të një lufte tjetër globale, “gjendja e jashtëzakonshme” e kërkuar nga një botë për të vendosur ligjin ushtarak dhe mikroçipin universal nën lëkurë … Por me ndryshimin global të ndërgjegjësimit, ata nuk do të kenë fjala e fundit!

Botuar në 2002 nga MichaelJournal ; shtesa nga Alexander Light, HumansAreFree.com .

/PatriotikMedia/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!