Politika

Kokalari i bën thirrje PD: Vendosni menjëherë nëse do të bëheni vërtet një PD konservatore – Apo do të ngeli peng e individëve …

2 min read

Nga Evi Kokalari – Dua ta theksoj dhe njëherë; PDja duhet të vendos menjëherë nëse do të bëhet vërtet një PD konservatore, apo do të […]

Eurolajm

Ministrja e Jashtme Ruse: NATO zhvilloi stërvitje pranë vendit të rrjedhjeve të Nord Stream në korrik …

2 min read

Maria Zakharova theksoi gjithashtu se rajoni ishte i mbushur me infrastrukturë të NATO-s Vendet anëtare të NATO-s kryen stërvitje në korrik duke përdorur pajisje në […]