fbpx
Lajmet me te Klikuara

Raporti: Zbulohen prova mbi Manipulimin e Zgjedhjeve në SHBA – (FBI, DOJ, CISA, EAC) dhe Grupet Liberale (ERIC, CTCL dhe Grupi i Zgjedhjeve) dhe Korporatat si Microsoft janë manipulatorët …

Read Time:3 Minute, 27 Second

PJ Media publikoi dje një raport bombë që tregon marrëveshjen e fshehtë midis qeverisë amerikane (FBI, DOJ, EAC dhe CISA), me grupe dhe individë progresivë të nxitur nga paratë progresive që lidhen me zgjedhjet në SHBA (si Elections Group, CTCL dhe Brennan Center). , së bashku me individë nga korporatat amerikane si Microsoft. (Gjithashtu, një individ që punonte për Maricopa County, Arizona ishte i pranishëm.)

J. Christian Adams në PJ Media  raportoi si vijon më poshtë:

Një plejadë e çuditshme është shfaqur përmes kërkesave të të dhënave publike për koordinim midis financuesve progresivë, autoriteteve federale, korporatave, zyrtarëve të zgjedhjeve shtetërore dhe organizatave të majta.

Kërkesat për lirinë e informacionit kanë zbuluar marrëdhënie të çuditshme dhe të paqarta midis disa zyrtarëve të zgjedhjeve shtetërore, zyrtarëve federalë, korporatave, aktivistëve përparimtarë dhe atyre që përpiqen të ndikojnë në sjelljen e po atyre zyrtarëve zgjedhorë. Këto marrëdhënie shtrihen në grupe të holla që përfshijnë lojëra bejsbolli, udhëtime dhe madje edhe shkëmbime të dhënash midis zyrtarëve shtetërorë dhe grupeve të jashtme progresive.

Historia fillon me një sërë kërkesash aktesh për lirinë e informacionit që synojnë një numër shtetesh për të parë nëse ndonjë zyrtar zgjedhor tundohet të aplikojë për para tashmë të paligjshme nga Qendra për Teknologjinë dhe Jetën Qytetare e financuar nga Mark Zuckerberg. Grante të tilla dhe shpenzimet e egra të këtyre fondeve ndryshuan rrjedhën e zgjedhjeve të vitit 2020. (Lexo The Real Kraken, Çfarë i ndodhi vërtet Donald Trump në Zgjedhjet 2020 në PJ Media  .)

FOIA u dorëzuan nga Fondacioni Ligjor i Interesit Publik – me të cilin jam i lidhur – dhe u drejtoheshin gjerësisht zyrtarëve zgjedhorë në të gjithë Shtetet e Bashkuara.

Ndërsa asnjë zyrtar zgjedhor në një shtet që tani ndalon financimin privat të zgjedhjeve nuk ka aplikuar për financim të ri, diçka e çuditshme dhe më e rrezikshme ka dalë nga kërkesat për informacion publik.

Në një email, zbulojmë se Fondi i Demokracisë ishte një burim i parave progresive i hiper-financuar – po organizon zyrtarë shtetërorë dhe palë të treta për të diskutuar mbi administrimin e zgjedhjeve…

…Asnjë grup konservator apo i qendrës së djathtë nuk është i ftuar.

Nga sa më sipër, ju mund të shihni anëtarë të agjencive qeveritare duke përfshirë FBI, DOJ, EAC dhe CISA. Këta individë dhe subjekte janë në një funksion me progresistë nga Fondi i Demokracisë, CTCL dhe korporata si Microsoft.

Ne e dimë se FBI-ja dhe DD-ja panë në anën tjetër në nëntor të vitit 2020 kur zgjedhjet u vodhën për Joe Biden. Ky mund të ketë qenë mëkati më i madh i zgjedhjeve. FBI, CISA dhe organe të tjera qeveritare dolën para dhe pas zgjedhjeve të 2020 duke shpallur se zgjedhjet ishin më të sigurtat ndonjëherë.
CTCL ishte një organizatë jofitimprurëse që shpërndante paratë e Zuckerbucks në të gjithë vendin. Pothuajse gjysmë miliardi iu dhanë shteteve dhe lokaliteteve para zgjedhjeve, për çfarë, vërtet nuk e dimë.

ERIC tani përdoret në 31 shtete si mekanizëm për të mbajtur listat e votuesve. Ajo që u zbulua ishte fakti se sistemi grumbullon emra, por rrallë i heq emrat nga listat, duke krijuar një grumbull emrash të tepërt në të gjithë vendin, potencialisht të disponueshëm për aktorët e këqij që mund të arrijnë tek ata gjatë zgjedhjeve për të prodhuar vota.

Jennifer Morrell e Grupit të Zgjedhjeve ishte kudo përpara, gjatë dhe pas Zgjedhjeve 2020, duke u shfaqur në festa me punonjës të sistemeve të Dominion Voting, në State Farm Arena gjatë zgjedhjeve dhe pas zgjedhjeve në Arizona në auditimin atje.

Liz Howard nga Qendra Brennan ishte gjithashtu në të gjithë vendin para zgjedhjeve të 2020 dhe më pas. Ajo madje u shfaq në një ngjarje në OKB para zgjedhjeve të vitit 2020 për të diskutuar Zgjedhjet në SHBA.

Punonjësit e Microsoft-it ishin të pranishëm në takimin e shënuar nga PJ Media më lart si dhe anëtarë të organit qeveritar, Komisionit për Asistencë Zgjedhore (KZA). Edhe ky ent qeveritar duket se është marrë nën kontroll nga radikalët e majtë.

Edhe një individ me një adresë emaili të Qarkut Maricopa ishte i pranishëm në ngjarjen e mësipërme.

Çfarë po ndodhte në të vërtetë në Kolorada një muaj më parë?

Burrimi: PJ Media

/PatriotikMedia/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!