fbpx
Lajmet me te Klikuara

Kur ndodh Ndryshimi i Dimensioneve …

Read Time:3 Minute, 3 Second

Nga Teri Wade

Zhvendosja e dimensioneve do të ndryshojë strukturën molekulare të trupit tuaj, sepse kjo është mënyra e vetme që mund ta bëni këtë tranzicion. Trupi juaj duhet të bëhet më pak i dendur. Aktualisht jemi duke u përgatitur për të në mënyra të ndryshme….

Dita e Pastrimit

Kur të ndodhë zhvendosja e dimensioneve, ne do të përjetojmë largimin e gjendjes së 3-të dimensionale të vetëdijes. Kur kjo të ndodhë, ne do të fillojmë të shohim se materialet sintetike fillojnë të zhduken që nuk janë të botës natyrore.

Sipas mendimit tim, ato nuk do të zhduken menjëherë, kjo do të varet nga ajo nga çfarë janë bërë.

Kur rrjeti i ndërgjegjes së dimensionit të 3-të fillon të prishet së bashku me fushën magnetike, atëherë këto materiale sintetike do të zhduken.

Ajo që shumë nuk e dinë është se ndryshimet e boshtit dhe rrjetit kanë ndodhur për miliona vjet, kjo është arsyeja pse nuk ka sende të prodhuara nga qytetërimet e mëparshme që janë prej materiali sintetik. Gjë që është ironike sepse këto qytetërime të kaluara ishin shumë më të avancuara se tonat.

Fakti që objektet fillojnë të zhduken veçanërisht për ata që janë dhe kanë qenë plotësisht të pavëmendshëm ndaj ndryshimeve që ndodhin në këtë planet, të cilët gjithashtu nuk e kuptojnë se çfarë po ndodh me veten e tyre, fillon të çmendet.

Kjo është arsyeja pse qytetërimet shumë të përparuara ndërtuan struktura masive prej guri. Këto struktura i kalojnë ndryshimet dimensionale dhe mbeten aty.

Kur të shfaqet kjo ndërfaqe 3-dimensionale, do të vini re se ngjyrat e objekteve nuk do të përputhen në mënyrat që ju jeni mësuar me të, do t’ju ngatërrojë mendjen.

Galaktikët që kanë monitoruar këtë ndryshim shpresojnë për një lëvizje graduale përmes kësaj ndërfaqe. Ju do të jeni në gjendje ta shikoni këtë ndryshim të ndodhë vetëm për një kohë të shkurtër përpara se fusha magnetike të shembet plotësisht.

Fusha juaj e shikimit dhe e shikimit do të zhduket dhe ju do ta gjeni veten në një lloj zbrazëtie të zezë. Vetëdija 3 dimensionale do të jetë zhdukur për ju. Thuhet se disa njerëz do të bien në gjumë dhe do të fillojnë të shohin ëndrra për 3 deri në 4 ditë.

3 ditët proverbiale të errësirës?

Ky është një proces natyror dhe ne e kemi bërë shumë herë, por frika do të jetë një problem për disa njerëz në nivelin e 3-të dimensionale.

Gjatë këtij procesi mund të kujtoni papritur se e keni bërë këtë më parë. Ndërsa bota 4 dimensionale vjen në perceptim, Drita kthehet përsëri. Ju do të jeni në një botë ndryshe nga ajo që nuk e keni parë kurrë më parë, megjithëse nuk keni qenë në gjendje ta mbani mend për shkak të fshirjes së kujtesës sonë.

Do të jetë një vend krejt i ri, të gjitha ngjyrat, format dhe teksturat do të jenë të reja për ju. Ka shumë ngjashmëri kur ndryshoni botë, por këtë do ta ndryshoni si jo si foshnjë. Dhe ndoshta minus rrobat tuaja në varësi të asaj prej nga janë bërë.

Raca njerëzore siç është nuk mund të jetojë pa një fushë elektromagnetike/magnetike. Kur kjo fushë të shembet do të sjellë një realitet krejtësisht të ri për ne. Kjo është arsyeja pse kjo nuk është në lajme. Prandaj, Shift.

“Ne do t’ju tregojmë një botë krejtësisht të re. Ata që janë të verbër do ta shohin së shpejti dritën. Një botë e bukur e guximshme është përpara. Ne e bëjmë këtë udhëtim së bashku. Një hap në një kohë… WWG1WGA”

“Asgjë nuk mund të ndalojë atë që po vjen” (NCSWIC) nuk është thjesht një frazë tërheqëse!
/PatriotikMedia/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!