“Open Balkan”/Çfarë do Aleks Soros në çdo takim – Po në Shqipëri pse vjen një herë në muaj?!

1 min read

Nga Edi Paloka –

Edhe një herë për ata që thonë gjoja me naivitet se akuzat ndaj Sorosit për ndërhyrje në politikat e vendeve ballkanike “janë fantazi dhe teori konspirative”.

A mund të përgjigjeni se çfarë do Aleks Soros në çdo takim të “Open Balkan” ku rreshton kryeministra e presidentë të Ballkanit si shërbëtorë?!

Po në Shqipëri për çfarë vjen një herë në muaj, apo nuk ka ku shkon tjetër?!

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours