VIDEO/Këto janë gjërat kryesore distopiane rreth WEF!

1 min read

Nëse doni të dëgjoni se cilat janë dhjetë gjërat më rrëqethëse dhe më distopike të shtyra nga Forumi Ekonomik Botëror.

Kur një person flet për elitën globale, ata i referohen një grupi të vogël njerëzish të pasur që veprojnë përtej kufijve kombëtarë.

Duke përdorur organizata të ndryshme, individët e pazgjedhur takohen në një gjysmë sekret për të vendosur politikat që duan të zbatohen në nivel global.

Në videon e mëposhtme mund të dëgjoni më shumë për këtë!

Nuk mund ta humbisni këtë!

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours