Konspiracion: Zbulohet Identiteti Sekret i Satanait …(Video)

1 min read

Duke filluar nga karikaturat më komike që mbarojnë deri te ato më groteska të gargoyles, shumica e popullsisë mund ta njohë imazhin e djallit!

A ka një ngjashmëri konceptimi ynë modern për Satanin me djallin në Bibël?

Kush është Satani?

A është ai një djall me brirë, lëkurë të kuqe me një sfurk që është sundimtari i ferrit?

Shikoni videon më poshtë dhe dëgjoni zbulimin:

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours