VIDEO/Dr. Naomi Wolf krahasoi Vaksinën Pfizer C-19 me Genocidin! Kjo është ajo që tregojnë dokumentet!

6 min read

Dr. Naomi Wolf ndau një përditësim të dokumenteve të vaksinës Pfizer Covid-19.

E intervistuar nga Del Bigtree e The Highwire, Dr. Wolf pati mundësinë të shprehte mendimin e saj për dokumentet e vaksinës Pfizer C-19. Gjatë intervistës, ajo i krahasoi vaksinat me genocidin.

“Këta njerëz e dinin për 14 muaj deri më sot. Ata e dinë se këto injeksione vrasin foshnjat, se këto injeksione shkaktojnë dëme neurologjike, shkaktojnë goditje në tru, [dhe] shkaktojnë mpiksje. Ata e dinë, “tha Wolf.

“Ata e dinin që foshnjat po vdisnin dhe vazhduan. Ata e dinin se njerëzit kishin goditje në tru dhe sulme në zemër, dhe se kishte dëmtime kardiake te fëmijët. Dhe ata vazhduan.”

“Gjenocidi, për nga struktura e tij rrënjësore, nënkupton vrasjen [e qëllimshme] të një populli. Epo, është e qëllimshme nëse nuk e ndaloni; nëse e di dhe nuk ndalesh,” shpjegoi ajo.

Shikoni më poshtë:

https://twitter.com/VaccinatedFox/status/1533274174113857536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1533274174113857536%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fthetruedefender.com%2Fdr-naomi-wolf-compared-pfizer-c-19-vaccine-to-genocide-thats-what-the-documents-are-showing-watch%2F

Outspoken with Dr. Naomi Wolf reportoi:

Vullnetarët e Kërkimit të Dokumenteve të WarRoom/DailyClout Pfizer, një grup prej 3000 mjekësh me kredencialitet të lartë, RN, biostatisticianë, hetues të mashtrimit mjekësor, klinicistë laboratorikë dhe shkencëtarë kërkimorë, kanë dalë me raporte pas raporti, siç mund ta dini, për t’i treguar botës se çfarë është në 55,000 dokumentet e brendshme të Pfizer, të cilat FDA i kishte kërkuar një gjykate t’i mbante të fshehta për 75 vjet. Me urdhër të gjykatës këto dokumente u zbuluan me forcë. Dhe ekspertët tanë po i shërbejnë njerëzimit duke i lexuar këto dokumente dhe duke i shpjeguar ato në terma laikë. Të gjitha raportet e vullnetarëve mund t’i gjeni në DailyClout.io.

Gënjeshtrat e zbuluara janë mahnitëse.

Vullnetarët e WarRoom/DailyClout kanë konfirmuar: se Pfizer (dhe kështu FDA) e dinte deri në dhjetor 2020 se vaksinat MRNA nuk funksiononin – se ato “u zbehën në efikasitet” dhe paraqitën “dështim të vaksinës”. Një efekt anësor i vaksinimit, siç e dinin një muaj pas prezantimit masiv të 2020, ishte “COVID”.

Pfizer e dinte në maj të vitit 2021 se zemrat e 35 të miturve ishin dëmtuar një javë pas injektimit të MRNA – por gjithsesi FDA nxori EUA-në për adoleshentët një muaj më vonë dhe prindërit nuk morën një njoftim për shtyp nga qeveria amerikane në lidhje me dëmtimet e zemrës. Gusht 2021, pasi mijëra adoleshentë u vaksinuan. [https://dailyclout.io/pfizer-vaccine-fda-fails-to-mention-risk-of-heart-damage-in-teens/]

Pfizer (dhe kështu FDA; shumë nga dokumentet thonë “FDA: KONFIDENCIAL” në kufirin e poshtëm) e dinte se, në kundërshtim me atë që zëdhënësit e paguar dhe mjekët e blerë po i siguronin njerëzit, MRNA, proteinat e majme dhe nanogrimcat lipide bënë. nuk qëndroni në vendin e injektimit në deltoid, por përkundrazi shkoi, brenda 48 orëve, në qarkullimin e gjakut, prej andej për t’u vendosur në mëlçi, shpretkë, veshka, nyjet limfatike dhe, nëse jeni grua, në vezore. [https://dailyclout.io/internal-pfizer-documents-prove-knowledge-that-lipid-nanoparticles-in-mice-subjects-do-not-remain-in-muscle-but-were-shown-to-be -shpërndarë-shpejt-në-gjak-në-mëlçi/]

Pfizer (dhe kështu FDA) e dinte se vaksina Moderna kishte 100 mcg MRNA, nanogrimca lipide dhe proteina spike, që ishte më shumë se tre herë më shumë se 30 mcg e dozës së Pfizer për të rritur; Dokumentet e brendshme të kompanisë tregojnë një shkallë më të lartë të ngjarjeve të padëshiruara me dozën 100 mcg, kështu që ata pushuan së eksperimentuari me atë sasi brenda për shkak të “reaktogjenitetit” të saj – fjalët e Pfizer – por askush nuk u tha të gjithë miliona amerikanëve që të gjithë morën të parët. dhe doza e dytë 100 mcg Moderna, dhe përforcuesit.

Pfizer i anoi subjektet e provës në mënyrë që pothuajse tre të katërtat ishin femra – një gjini që është më pak e prirur ndaj dëmtimit kardiak. Pfizer humbi të dhënat e asaj që u bë me qindra subjekte të tyre të provës.

Në provat e brendshme, pati mbi 42,000 ngjarje të padëshiruara dhe më shumë se 1200 njerëz vdiqën. Katër nga personat që vdiqën, vdiqën ditën që u injektuan.

Ngjarjet e padëshiruara të renditura në dokumentet e brendshme të Pfizer janë krejtësisht të ndryshme nga ato të raportuara në faqen e internetit të CDC ose të shpallura nga mjekë të korruptuar dhe organizata mjekësore dhe spitale. Këto përfshijnë kolona të mëdha dhimbjesh të kyçeve, dhimbje muskulore (mialgji), masa të efekteve neurologjike përfshijnë MS, Guillain Barre dhe paralizën e Bell-it, encefalinë, çdo përsëritje të mundshme të mpiksjes së gjakut, trombocitopeni në shkallë, goditje në tru, hemorragji dhe shumë lloje të rupturave të membranat në të gjithë trupin e njeriut. Efektet anësore për të cilat Pfizer dhe FDA dinin, por ju nuk e dinit, përfshijnë problemet me fshikëza, skuqjen, herpesin dhe gjendjet herpetike (në të vërtetë, një sërë gjendjesh flluskash që parashikojnë çuditërisht simptomat e lisë së majmunit).

Dokumentet e brendshme tregojnë se Pfizer (dhe rrjedhimisht FDA) e dinte se skuqjet ose urtikariet e inatosura ishin një reagim i zakonshëm ndaj PEG, një alergjen me prejardhje nga nafta në përbërësit e vaksinës – një që sigurisht nuk duhet ta hani. Në të vërtetë, PEG është një alergjen aq i rëndë sa që shumë njerëz mund të kalojnë në shok anafilaktik nëse ekspozohen ndaj tij. Por njerëzit me një alergji ndaj PEG nuk u paralajmëruan larg vaksinave apo edhe nuk u vëzhguan me kujdes nga mjekët e tyre, me EpiPen në dorë. Ata u lanë në tronditjen e tyre.

Pfizer e dinte se “ekspozimi” ndaj vaksinës përkufizohej – me fjalët e tyre – si kontakt seksual (veçanërisht në momentin e konceptimit), kontakt me lëkurën, thithje ose laktacion. [https://dailyclout.io/vaccine-shedding-can-this-be-real-after-all/]. “Kontrolluesit e fakteve” mund ta mohojnë këtë gjithçka që duan. Dokumentet flasin vetë.

Sigurisht, njerëzit që janë përpjekur të ngrenë ndonjë nga këto çështje janë deplatformuar, qortuar nga Presidenti, janë quajtur të çmendur dhe janë dënuar ashpër.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours