Paraqitja e Vaksinave Covid-19 tregon rritje të Përhershme të Aftësive të kufizuara!

2 min read

Ed Down është një ekzekutiv i investimeve të kapitalit. Në maj, ai ishte në The War Room të Steve Bannon për të raportuar mbi

Numrat e tremujorit të parë 2022 që vijnë nga shtëpitë funerale dhe kompanitë e sigurimeve.

Në mars, ai deklaroi se mijëvjeçarët e SHBA (25-44) u përballën me një rritje rekord prej 84% të vdekshmërisë së tepërt gjatë katër muajve të fundit të 2021.

Këtë të premte, Ed Down ndau një përditësim pasi u ndanë numrat e tremujorit të parë.

Ed Dowd: “Tema kryesore është se vdekshmëria e tepërt mbetet e ngritur për habinë e shumë drejtuesve…
…Ne kemi vdekje të tepërta që shkojnë rreth 20% në tremujorin e parë. Do të shohim nëse kjo do të vazhdojë në tremujorin e dytë.”

Numrat janë tronditës, por MSM ende i injoron ato.

Ed Dowd ndau një tjetër statistikë që është injoruar nga MSM. Rritja e paaftësisë së përhershme gjatë pandemisë C-19.

Nuk është vetëm numri i vdekjeve të pashpjegueshme dhe ngjarjeve anësore mjekësore nga goditja, por tani ne shohim se amerikanët po marrin paaftësi pas prezantimit të vaksinës C-19.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours