Hetimi për Vdekjen Misterioze të Këshilltarit të Klintonit – Rihap!

3 min read

Ne kemi raportuar tashmë se një tjetër këshilltar i Clinton ka vdekur.

Mark Middleton, këshilltari special i Bill Clinton nga Little Rock, Arkansas, i cili e lidhi ish-presidentin me Jeffrey Epstein, vdiq këtë maj në moshën 59-vjeçare.

Siç raportoi Daily Mail, këshilltari ishte në “Lolita Express” të Epstein disa herë.

“Familja Middleton ka humbur një udhëheqës frymëzues dhe të përkushtuar, si dhe një djalë, vëlla, bashkëshort dhe baba”, thuhet në një postim në a Facebook . “Marku lë pas një kompani të cilën ai e ndihmoi të ndërtohej nga themeli së bashku me familjen e tij dhe ishte krenar që e drejtonte për 25 vitet e fundit.”

“Në ditët e mëparshme, aftësitë e Middleton për mbledhjen e fondeve e ndihmuan atë të gjente një punë në Shtëpinë e Bardhë. Ai ishte drejtor financiar për fushatën presidenciale të Bill Clinton dhe më vonë asistent special i Clinton nën shefin e kabinetit Thomas “Mack” McLarty.” Raportoi Arkansas Business.

Radar Online ka më shumë detaje, kështu që lexoni këtë më poshtë:

Vdekja e çuditshme vetëvrasëse e ish-këshilltarit të Bill Clinton-it, e lidhur me miliarderin Jeffrey Epstein, tani është një hetim “HAPUR”, Radar mund të raportojë ekskluzivisht.

Kthesa mahnitëse e ngjarjeve vjen pas një sërë tregimesh shpërthyese të RadarOnline.com që vënë në dyshim vdekjen vetëvrasëse të parasërit të Clinton, Mark Middleton, i cili u gjet i varur në një pemë më 7 maj, me një armë gjahu në gjoks dhe një kordon zgjatues rreth qafës.

RadarOnline.com mësoi për kthesën e papritur pasi paraqiti një kërkesë për Lirinë e Informacionit në Departamentin e Sherifit të Qarkut Perry duke kërkuar kopje të raportit të policisë dhe fotot e skenës së krimit të vdekjes së frikshme në një fermë prej 1100 hektarësh të lidhur me ish-presidentin jashtë Perryville. Arkansas.

Në një përgjigje me email, Sherifi Scott Montgomery i thotë Radarit se nuk mund të publikojë raportin e policisë sepse çështja dikur e hapur dhe e mbyllur është një hetim aktiv.

“Për momentin ky është një hetim i hapur dhe ne nuk po japim asnjë informacion,” tha Montgomery në një email të 2 qershorit, pa dhënë detaje.

RadarOnline.com ka mësuar gjithashtu se Mjeku i Qarkut Perry po refuzon të japë ndonjë detaj në lidhje me vdekjen e Middleton për shkak të hetimit të hapur të supozuar.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours