VIDEO/Spanja e pranon se ka Spërkatur me Pesticide Vdekjeprurëse Chemtrail si pjesë e Programit Sekret të OKB-së!

2 min read

U bë shumë kohë që është ngritur ky problem dhe shumë njerëz e trajtonin si mashtrim,shumë specialistë dhe pilot kanë folur se shumë avionë lëshojnë Pesticide Vdekjeprurëse që quhet Chemtrail nga ajri, dhe sot kjo po vërtetohet 100 % dhe kjo është nën drejtimin e OKB-së – Si është e mundur kjo?

Asgjë nuk është më konspiracion,çdo gjë po thuhet hapur dhe kjo vërteton se Spanja e ka pranuar se kishte spërkatur me pesticide vdekjeprurëse ku e kanë deklaruar se ishin pjesë e programit sekret të OKB-së për gjurmët kimike.

Çfarë do të thonë njerëzit që ishin pesimistë dhe që nuk besonin kur të gjithë ta shohin këtë gjë?

Kjo është një fatkeqësi që ka kohë që po ndodh mbi kokat tona.

Alex Jones një nga zërat më të fuqishëm në Amerikë kundër Elitave Globale zbulon dokumentat që faktojnë një program sekret të OKB-së për gjurmët kimike që po ndodhin në Spanjë. Ata kanë spërkatur me pesticide vdekjeprurëse mbi popullatën për të ndihmuar Elitat në luftën e tyre për ndryshimet klimatike si dhe të fuqizojnë virusin Covid-19!

Shikoni videon më poshtë dhe dëgjoni zhvillimet më të fundit:

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours