VIDEO/FBI arreston Këshilltarin e Trump, Dr. Peter Navarro në Aeroportin DC-Area, një ditë pasi ai u Zotua të ndihmojë Republikanët që të fajësojnë Joe Biden …

3 min read

FBI arrestoi të premten këshilltarin e Trump, Dr. Peter Navarro në një aeroport të zonës DC.

Navarro ishte rrugës për në Nashville kur Stasi e mori në paraburgim në një pritë të befasishme.

Sipas raportimeve të mediave, Navarro i tha gjyqtarit se nuk ka nevojë për një avokat sepse dëshiron të përfaqësojë veten.

CNN raporton:

Një juri e madhe federale ka paditur ish-këshilltarin e Shtëpisë së Bardhë të Trump, Peter Navarro për shpërfillje të Kongresit, pasi ai refuzoi të bashkëpunonte në hetimin e komitetit të Dhomës së Përfaqësuesve të 6 janarit.

Gjatë një paraqitjeje në gjykatë në Uashington, DC, të premten, Navarro tha se ai ende dëshiron të përfaqësojë veten pa një avokat dhe akuzoi prokurorët për përdorimin e taktikave të “hardball” duke e arrestuar atë në një aeroport dhe duke mos e lejuar të bëjë një telefonatë.

Navarro tha se ai u arrestua në një aeroport të zonës DC të premten në rrugën e tij për në Nashville.

Në paraqitjen e së premtes në gjykatë, gjyqtari Zia Faruqui shprehu shqetësimin për lejimin e Navarro-s të përfaqësojë veten. “Mendoj se është e rëndësishme që të kesh një avokat,” i tha gjykatësi.

Navarro tha se ishte në rregull me gjyqtarin që caktoi avokatin “për sot” dhe se ai u dërgoi prokurorëve një email me një kontakt me avokatin ndërsa ata e zgjidhin këtë. Navarro, i cili ka një doktoraturë në ekonomi, nuk është avokat.

“Procesi gjyqësor duhet të shtyhet për një sërë arsyesh”, shtoi Navarro, duke kërkuar që padia e tij civile kundër komitetit të Dhomës së Përfaqësuesve të 6 janarit të vazhdojë përpara çdo procedimi penal.

Dr. Navarro foli me gazetarët jashtë gjykatës të premten.

Një juri e madhe federale paditi të premten Peter Navarro për shpërfillje të Kongresit pasi ai refuzoi të bashkëpunonte me Komitetin antikushtetues të 6 janarit të Liz Cheney.

Në fillim të këtij viti, paneli abuziv i 6 janarit votoi për të avancuar akuzat për shpërfillje kundër ndihmësve të Trump, Dan Scavino dhe Peter Navarro.

Peter Navarro dhe Dan Scavino nuk i dhanë asnjë dokument panelit të Dhomës dhe refuzuan të paraqiteshin për depozitimet e tyre.

Dhoma e plotë e Përfaqësuesve votoi në prill për ta referuar Navarro në Departamentin e Drejtësisë për mospërputhje me thirrjen e panelit J-6.

Sipas CNN, Navarro përballet me dy akuza për përbuzje: një për dështimin e tij për të prodhuar dokumente të kërkuara nga komiteti dhe tjetri për dështimin për t’u paraqitur për dëshminë e thirrur para hetuesve të Dhomës.

Arrestimi i Navarro-s vjen vetëm një ditë pasi ai u zotua të ndihmojë republikanët të fajësojnë Joe Biden nëse ata rimarrin Dhomën e Përfaqësuesve në zgjedhjet afatmesme të vitit 2022.

Ndiqni videon:

Gateway Pundit ka kontaktuar me përfaqësuesit e Dr. Navarro dhe do të përditësojë historinë nëse informacione shtesë do të jenë të disponueshme.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours