Njëmbëdhjetë njësi Ukrainase ndihen të tradhtuar nga Komandatët e lartë …

3 min read

Meme-ja se Ukraina po shtyp pushtimin rus po shpërthen dhe një mori videosh të ushtarëve të zemëruar ukrainas janë shfaqur në mediat sociale ukrainase gjatë javës së kaluar.

Përveç batalionit të neveritshëm AZOV, i cili dorëzoi 2500 luftëtarë në Mariupol, ushtarët ukrainas thirrën në veprim dhe u dërguan në Donbas për të luftuar rusët janë të zemëruar me zinxhirin e tyre komandues për mos furnizimin e duhur me armët dhe pajisjet që u nevojiten për të luftuar. .

Kjo është kurvëria juaj normale e trupave për kushtet.

Të gjithë ushtarët në të gjitha luftërat gjatë historisë e kanë kaluar kohën duke u ankuar për ushqimin e keq, motin e tmerrshëm, komandantët e paaftë dhe vendimet budallaqe.

Kjo është diçka ndryshe dhe shpjegon një arsye për përparimin e Rusisë në Donbass, si dhe thashethemet në rritje për një grusht shteti për të rrëzuar Zelensky. Këta ushtarë ende besojnë në luftën për Ukrainën, por nuk janë të prirur të kryejnë vetëvrasje dhe të ndjekin urdhra të çmendur.

Këtu janë disa video që dyshohet se tregojnë ushtarë nga njëmbëdhjetë njësi që paraqesin një kërkesë zyrtare për Presidentin Zelensky dhe gjeneralin ukrainas në Komandën e Forcave të Armatosura të Ukrainës. Këtu janë njësitë:

-Batalioni i 13-të i Brigadës së 58-të të Këmbësorisë së Motorizuar
-Kompania e 2-të e Batalionit të 46-të të pushkëve
-Toga e 3-të e Batalionit të 46-të të Këmbësorisë

  • Brigada 115
  • Toga e 3-të e Brigadës 115
  • Brigada e Këmbësorisë 71 Jaeger
  • Brigada e 14-të ukrainase: Batalioni i 6-të, kompanitë e 4-të, e 5-të dhe e 6-të
  • Mbrojtja Territoriale e Çerkasit
  • Brigada e Veçantë e Sulmimit Ajror 95-të
  • Brigada e 30-të e Mekanizuar e Batalionit të 9-të Kompania
  • Brigada 57 e Motorizuar
Për arsye të bllokimit të kanalit tonë Rumble në brendësi të burimit keni videot:

E di që ky është një ton material. Ata prej jush që besojnë se kjo është e gjitha faza e menaxhuar nga rusët, duhet të shpjegojnë pse kjo po postohet në llogaritë e mediave sociale të Ukrainës. Këta janë ushtarë të vërtetë ukrainas dhe po marrin rreziqe të mëdha për të folur.

Ky nuk është vetëm një ose dy privatë të pakënaqur që ushqehen me ushqim të ftohtë. Anëtarët e çdo njësie ndien qartë nevojën për t’u parë duke mbështetur zëdhënësin e tyre.

Nëse keni marrë kohë për të parë secilin, do të largoheni me një respekt të jashtëzakonshëm për guximin dhe integritetin e njerëzve që flasin. Unë besoj se ata janë patriotë që janë mashtruar të luftojnë për një kauzë të rreme. Por ata janë ushtarë trima, të nderuar.

Në minimum, unë mendoj se kjo mund të jetë shkak për thashethemet që dalin në sipërfaqe për një grusht shteti për të rrëzuar Zelensky. Zelensky ka humbur mbështetjen e trupave. Mendoj se është vetëm çështje kohe para se komandantët të fillojnë të ndjekin.
/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours