VIDEO/Senatori Rand Paul: Elitistët duan një Qeveri të vetme botërore – Nuk është një Teori Konspiracioni …

2 min read

Senatori Rand Paul u shfaq në Fox News të enjten dhe diskutoi mbledhjen e vazhdueshme të Forumit Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës, duke vënë në dukje se nuk është një teori konspirative të sugjerosh se organizata po kërkon një qeveri të vetme botërore, por është “në deklaratën e misionit të tyre”.

Pali nxiti që “Rreziku i vërtetë këtu është edhe më i rrezikshëm se gjithë mashtrimi i tyre i kujdesit për gjurmën e karbonit, rreziku i vërtetë është ky; shikoni sa e keqe është qeveria juaj në një vend ku mund të votoni për këta njerëz.”

“Kjo do të ishte një qeveri, një qeveri botërore ku nuk mund të votoni askënd. Ky është makthi më i keq i të gjithëve,” pohoi Paul, duke iu referuar ‘depërtimit’ të WEF, për të cituar kreun e saj Klaus Schwab, në qeveritë kombëtare.

“Burokracia që ne kemi probleme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, sepse nuk kemi mundësi t’i votojmë ato, ne votojmë në mënyrë indirekte,” tha Paul, duke shtuar “A mund ta imagjinoni burokracinë një-botërore të të gjithë këtyre elitistëve dhe avionëve të tyre privatë që do të të sundojmë vendin tonë dhe ne nuk do të votojmë?”

Senatori vazhdoi, “Pra, unë jam i vendosur kundër kësaj dhe ata i thërrisnin njerëzit që flisnin për një qeveri të vetme botërore, duke thënë se është një komplot. Ne gjithmonë do të thonim jo, kjo është në deklaratën e tyre të misionit.”

“E thonë në çdo takim. Kjo është ajo për të cilën ata janë për të”, shpalli Paul, duke shtuar se “mungesa e sovranitetit do të thotë mungesë lirie, do të thotë mungesë reagimi dhe është krejtësisht në kundërshtim me gjithçka që përfaqëson vendi ynë”.

Elitat e Davos paralajmërojnë se “Tranzicioni i dhimbshëm global” nuk duhet të rezistohet.

Shikoni videon më të fundit marrë nga Fax News:

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours