VIDEO/Pasi u shkatërroi Jetën Njerëzve me kufizimet e Covid-19 – Dr. Fauci deklaron se do të japi Dorëheqjen në vitin 2024!

2 min read

Të Mërkurën më 1 qershor 2022, Dr. Fauci njoftoi se kishte shumë gjasa të tërhiqej nga posti i tij në vitin 2024, dhe kjo varet nga kush do të fitojë Shtëpinë e Bardhë.

Fauci pasi ju shkatërroi jetën njerëzve me kufizimet e tij idiote të Covid-19, deklaron se ai nuk mendon se do të shërbejë si Këshilltar Kryesor Mjekësor i Presidentit dhe drejtor i NIAID në vitin 2024.

“Unë nuk do të përfshihem në asnjë politikë se kush është ose nuk shkon në Shtëpinë e Bardhë,” tha Fauci në Fox News. “Meqë ra fjala, deri në kohën kur kjo të ndodhë, mendoj se nuk do të jem pranë, pavarësisht se kush është presidenti.”

Gazetari Neil Cavuto e pyeti nëse Fauci kishte mbaruar së shërbyeri pozicionin e tij.

Dhe Fauci deklaron: “Jo, nuk kam mbaruar ende, por ju po flisni për disa vite nga tani. Dhe nuk e parashikoj që do ta bëj këtë pas disa vitesh.”

Gazetari Cavuto i bëri presion Faucit: “Pra, pavarësisht se kush është president, qoftë Joe Biden që rizgjidhet apo dikush tjetër, Donald Trump apo dikush tjetër, ju nuk do të vazhdonit?”

“Kjo është saktësisht e saktë,” tha Fauci. “Unë e bëj këtë tani për 38 vjet. Do të kalojnë mbi 40 vjet nëse pres kaq gjatë.”

Shikoni videon:

Fauci i gënjeu amerikanët për vite me radhë për ashpërsinë e virusit kinez dhe financimin e tij të laboratorit kinez të virologjisë dhe origjinës së virusit.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours