VIDEO/Manipulimi Sekret Njerëzor!

1 min read

Transhumanizmi është një ideologji kuazi-mjekësore që promovon një sërë qëllimesh terapeutike dhe njerëzore.

Me qëllimin globalist për të arritur shpopullimin, ata manipulojnë njerëzit.

Në videon e mëposhtme do të dëgjoni për manipulimin e fshehtë të njerëzimit, inxhinierinë sociale, axhendën 21 dhe transhumanizmin.

Shikoni videon me David Icke duke folur në 2014.

Është një gjë që duhet parë:

Inxhinieria Sociale, Axhenda 21 & Transhumanizmi – Manipulimi Sekret i Njerëzimit – David Icke duke folur në 2014.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours