VIDEO/Dan Bongino: Donald Trump po Përgatit diçka që lidhet me Zgjedhjet e 2020!

4 min read

Ne e duam Dan Bongino dhe e vlerësojmë për saktësinë e tij të informacioneve!

Do të ishte më mirë nëse do t’i jepnin një hapsirë në Fox News, por sic duket ka një problem,sepse ai nuk është një RINO dhe nuk merr shumë vëmendje! Bongino thotë vazhdimisht të vërtetën.

Klipi që kemi më poshtë duhet ta ndiqni!

BioClandestine bëri një punë të shkëlqyer dhe i përmblodhi gjërat. Përfundimi ishte se Trump po përgatit diçka që lidhet me zgjedhjet e 2020.

Ju lutemi lexoni përmbledhjen nga BioClandestine, dhe më pas mund të shikoni videon.

Ky klip më kujton një bisedë që pata me kongresmenin JR Majewski dhe Zak Paine, gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë në RedPill78 disa muaj më parë.

Përfaqësuesi Majewksi sapo ishte kthyer nga CPAC dhe kaloi një kohë të mirë me Trump, ku partia pro-Trump diskutoi shumë nga plani i lojës së Trump për të ecur përpara në 2022 dhe më tej. Majewksi na tha se ai nuk mund të zbulonte bisedat e tyre dhe planin e përgjithshëm, por ai ndihmoi në ngushtimin e tij përmes procesit të eliminimit.

Ai ra dakord që populli nuk ka interes për të pritur vitin 2024 dhe duhet të ketë një plan për t’u rikthyer më shpejt. Mendimi im në atë kohë ishte:

-Nuk ka votim me postë
-GOP fitoi i madh në afatin e mesëm 2022
-Shumica si në Dhomë ashtu edhe në Senat

  • Emëroni Trump si Kryetar
    -Angazhoni Kamala dhe Biden
    -Trump bëhet POTUS

Majewksi tha se ky nuk ishte plani, por të gjithë ne ishim në rrugën e duhur për sa i përket rikthimit para vitit 2024. Kjo më bëri të besoja se e vetmja mënyrë logjike për t’u kthyer më shpejt do të ishte të përmbyseshin zgjedhjet në një farë mënyre. para afateve të ndërmjetme. Përndryshe plani im do të ishte më i shpejtë.

Në atë kohë nuk pashë një rrugë për të ndodhur kjo. Por tani, me zbulimet nga 2,000 Mushka, dhe qëndrimin dhe mesazhet e përgjithshme nga Trump, duket se Trump dhe rrethi i tij dinin/dinë për diçka që ka të bëjë me mashtrimin në zgjedhjet e 2020.
Nuk e di se çfarë është, apo nëse realizohet, por Trump dhe rrethi i tij i ngushtë duket se kanë një plan dhe janë të sigurt në të.

Kjo situatë është mjaft e paprecedentë siç mund ta imagjinoni, kështu që projektimi i një rruge ligjore është i vështirë pa ditur më shumë detaje. A ka ndonjë mënyrë për të përmbysur zgjedhjet me prova të mashtrimit? A do të ndërhynte MIL e SHBA për të mbrojtur Kushtetutën dhe vullnetin e Popullit? A do të kërkonte një “ribërë zgjedhje” për shtetet/qarqet e prekura nga mashtrimi? A do të duhet të ribëjmë të gjitha zgjedhjet për të gjitha shtetet? Tashmë po afrohen një zgjedhje federale, a mund të shtojnë ata thjesht kandidatët presidencialë nga viti 2020 përsëri në fletëvotim gjatë mandateve të mesëm?

Nuk ka ide. Por Trump vazhdon të thotë se ai ka një lëvizje të madhe që vjen dhe ka të bëjë me zgjedhjet e 2020. Tani me Gregg Phillips që del me deklaratat e tij për diçka “10x më të madhe se mushkat”.

Mendoj se ata kanë identifikuar “organizatat” ku fletët e votimit u shpërndaheshin mushkave. Ata ndoqën paratë, ngjitën shkallët deri në majë dhe kuptuan se kush po ndihmonte të gjithë rrjetin e mashtrimit.

Tani mbani në mend, përfituesi i mashtrimit zgjedhor (Biden) ishte gjithashtu një ideolog kryesor që mbikëqyrte rrjetin biologjik të gjendjes së thellë dhe krijoi patogjenë të zgjeruar (bioarmë) në laboratorët biologjikë në Ukrainë. Firma e investimeve e Hunter Biden ka pastruar dollarët e taksave amerikane për laboratorët biologjikë të Hunter Biden në Ukrainë, për të kryer kërkime mbi C19, përpara se të fillonte pandemia C19. (Shih postimin tim të mëparshëm).

Gregg Phillips thotë se ata gjetën “çështjen më shpërthyese që dikush ka hasur ndonjëherë në lidhje me zgjedhjet në SHBA”. Ndërsa jam dakord, më duhet të di, sa larg shkuan ata në shkallë?

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours