Plas një tjetër Skandal: Hunter Biden i dërgonte Porno nga Shtëpia Babait të tij Joe Biden! (VIDEO)

1 min read

Si është e mundur që një person të jetë kaq i përdalë!

Hunter Biden i ka dërguar babait të tij pornografi të bërë në shtëpi! Po,po direkt tek babai i tij??

Dhoma e sotme e Luftës ndau disa klipe nga 3 orët e transmetimit me prezantuesin Owen Shroyer me të ftuarit e tij special Nate Lucas dhe pastorin Greg Locke!

Nuk duhet ta humbisni këtë skandal të Hunter Biden!

Shikoni videon:

/PatriokMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours