Traktati i Plandemisë i OBSH-së rrëzohet – Nuk Votohet,shumë Shtete e refuzojnë …

3 min read

Nga Stephen Andrew Mirani –

Lajm brilant nga Gjeneva!

Siç e dini shumica prej jush, Asambleja Botërore e Shëndetësisë i ka kaluar 7 ditët e fundit duke shqyrtuar 13 amendamentet e diskutueshme të Joe Biden-it për Rregulloret Ndërkombëtare të Shëndetit.

Delegatët zyrtarë nga vendet e pasura të zhvilluara si Australia, Britania e Madhe dhe SHBA folën në mbështetje të fortë të amendamenteve dhe ju kërkuan shteteve të tjera që t’ju bashkohen atyre në heqjen e sovranitetit të vendeve të tyre.

Kjo është shenja e parë,edhe pse thuhet se shumë gjërat mund të mos shkojnë ashtu siç e kishin planifikuar globalistët, e cila erdhi të mërkurën, më 25 maj, e cila thjesht u bë edhe Dita e Afrikës.

Botsvana lexoi një deklaratë në emër të 47 anëtarëve të saj AFRO, duke thënë se ata do të ndalonin kolektivisht mbështetjen e tyre për “reformat”, për të cilat shumë anëtarë afrikanë ishin shumë të shqetësuar.

Shumë vende të tjera thanë gjithashtu se kishin rezerva mbi ndryshimet dhe nuk do t’i mbështesin as ato.

Shtetet që e kundërshtuan janë Brazili, Rusinë, Indinë, Kina, Afrika e Jugut, Irani dhe Malajzia. Brazili në veçanti tha se do të largohej plotësisht nga OBSH, dhe nuk do të lejojë që popullsia e tij t’i nënshtrohej ndryshimeve të reja.

Në fund, OBSH dhe mbështetësit e saj të pasur të kombit u detyruan të tërhiqen.

Megjithatë, ata nuk janë dorëzuar – larg kësaj. Në vend të kësaj, ata bënë atë që bëjnë gjithmonë dhe ‘udhëzuan’.

Me kërkesën e tyre, u mblodh një grup i ri pune për të bërë “rekomandime teknike mbi amendamentet e propozuara”, të cilat do të riparaqiten së bashku me Traktatin e Plandemisë, në mbledhjen e 77-të të Asamblesë Shëndetësore në 2024.

Ka pasur gjithashtu shumë kundërshtime nga republikanët në SHBA, ku një numër prej tyre po prezantojnë projektligje të reja që i japin Kongresit/Senatit të SHBA-së kompetenca për të anashkaluar çdo mandat ose direktivë të OBSH-së të lëshuar si pjesë e çdo marrëveshjeje ndërkombëtare.

Njëri nga Republikanët e quajti “Traktati i gatishmërisë ndaj pandemisë së OBSH-së duke mos pasur Aktin e miratimit të Senatit” ku janë 15 bashkë-sponsorizues dhe që u prezantua në Senat ditën e enjte nga senatori republikan Ron Johnson, i cili tha se “Sovraniteti i Shteteve të Bashkuara nuk është i negociueshëm”.

Lajmi i publikuar më parë:

Këtu në Australi, ne duhet të mbajmë lart presionin mbi parlamentet tona, si federale ashtu edhe shtetërore, dhe të mos shikojmë kurrë anash.

Thjesht përgatituni për ID-në dixhitale tani, dhe ndërsa Parlamenti Federal riniset, ne duhet ta shtyjmë me çdo kusht atë që nga kjo javë duke ecur përpara.

I nxis të gjithë ata që nuk e kanë bërë tashmë këtë, të nënshkruajnë dhe të ndajnë Peticionin tim të Parlamentit të Queensland mbi Amendamentet e IHR dhe Traktatin e Pandemisë.

https://www.parliament.qld.gov.au/Work-of-the-Assembly/Petitions/Petition-Details?id=3749

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours