Monkeypox është Akti i fundit që po Përdoret për të mbyllur Rivendosjen e Madhe …

21 min read

Shpërthimet e supozuara të lisë së majmunëve në të gjithë Evropën, SHBA dhe Australi synojnë të ngacmojnë publikun në një furi tjetër për të nxitur frikën, në mënyrë që të justifikojnë marrjen e shëndetit publik nga Organizata Botërore e Shëndetësisë në nivel global, dhe të sjellin pasaportat shëndetësore së bashku me gjithçka tjetër që vjen me Rivendosja e Madhe.

Nga Dr J Mercola

Siç ishte parashikuar, ashtu si histeria rreth COVID-19 po mbyllet, një tjetër “pandemi” është gati të zërë vendin e saj. Këtë herë, është lija e majmunëve, një infeksion që imiton shumë nga simptomat e herpesit të induktuar nga virusi COVID – aq shumë, Departamenti i Shëndetësisë në Queensland, Australi, përdori të njëjtën foto për të ilustruar të dy infeksionet (fotot kanë që kur është hequr ose përditësuar1).

Rasti i parë evropian i lisë së majmunëve u konfirmua më 7 maj 2022, në MB.2 Më pas, në dukje brenda natës, rastet u raportuan në të gjithë botën.3

Më 20 maj 2022, Organizata Botërore e Shëndetësisë mbajti një takim urgjent për të diskutuar raportet e më shumë se 100 rasteve të dyshuara ose të konfirmuara në të paktën nëntë vende, duke përfshirë Belgjikën, Francën, Gjermaninë, Italinë, Holandën, Portugalinë, Spanjën, Suedinë, Britaninë e Madhe. , SHBA, Kanada dhe Australi.4

Deri në kohën kur ky artikull të shkojë në shtyp, numri i vendeve të prekura dhe totali i ngarkesës së çështjeve ka të ngjarë të jenë dukshëm më të larta. Rasti i parë në SHBA u raportua më 18 maj 2022.5

Deri më 23 maj, raste të dyshuara të lisë së majmunëve u raportuan në tre shtete të tjera: Nju Jork, Florida dhe Utah.6 Të gjithë pacientët u tha se ishin në gjendje të mirë dhe departamentet e shëndetësisë shtetërore ishin dakord që rastet nuk përbënin rrezik serioz për publikun. .

Presidenti Joe Biden ka deklaruar se protokollet e rrepta të karantinës nuk ka të ngjarë të zbatohen në SHBA, megjithatë, ai ka vendosur tashmë një porosi prej 119 milionë dollarësh për një lisë majmuni jjab.7,8

Ndërkohë, Belgjika ka futur një karantinë 21-ditore për këdo që rezulton pozitiv, dhe Mbretëria e Bashkuar po i kërkon kujtdo që ka pasur kontakt të drejtpërdrejtë me një rast të konfirmuar të izolohet vullnetarisht për 21 ditë.9

Siç vërehet nga Jimmy Dore në videon më poshtë, shpërthimi mbarëbotëror i lisë së majmunëve duket në kohën e duhur për të ushtruar presion ndaj vendeve për t’ia lënë autoritetin e kujdesit shëndetësor OBSH-së.

Asambleja Botërore e Shëndetësisë po votonte mbi amendamentet e Rregullores Ndërkombëtare të Shëndetit (IHR)10 pasi rastet e para po identifikoheshin. Kam diskutuar implikimet e këtyre ndryshimeve në një artikull të fundit.

Siç vërehet nga Dore, një provë pandemike e kryer vetëm vitin e kaluar gjithashtu shfaqi posaçërisht linë e majmunëve. Unë do ta shqyrtoj atë më poshtë.

Çfarë është Monkeypox?

Lisë së majmunit?
Lija e majmunëve, një i afërm i virusit të lisë, është një sëmundje tipike virale e lehtë, e karakterizuar nga ethe, dhimbje koke, dhimbje muskujsh, rraskapitje, nyjet limfatike të fryra dhe një skuqje me gunga që tenton të fillojë në fytyrë përpara se të përhapet në pjesë të tjera të trupit.

Lezionet e mbushura me qelb njihen si “lia”. Lezionet përfundimisht zgjerohen dhe bien pas tre deri në katër javë. Infeksioni nuk është lehtësisht i transmetueshëm, pasi kërkon kontakt të drejtpërdrejtë me lëngjet trupore.

Ndërsa nuk ka një trajtim efektiv të njohur, shumica e pacientëve shërohen pa ndonjë trajtim. Historikisht, infeksioni ka pllakosur kryesisht kontinentin afrikan, ku raportohen disa mijëra raste çdo vit.

Megjithatë, shumë nga rastet aktuale nuk janë të lidhura me udhëtimin, duke e bërë shpërthimin në kaq shumë zona të ndryshme një çudi të rrallë. Siç vërehet nga revista Nature:11

“Më 19 maj, studiuesit në Portugali ngarkuan draftin e parë të gjenomit12 të virusit të lisë së majmunit që u zbulua atje, por Gustavo Palacios, një virolog në Shkollën e Mjekësisë Icahn në malin Sinai në qytetin e Nju Jorkut, thekson se është ende një draft i hershëm. , dhe duhet bërë më shumë punë përpara se të arrihet ndonjë përfundim përfundimtar.

Ajo që studiuesit mund të thonë nga këto të dhëna paraprake gjenetike është se lloji i virusit të lisë së majmunit i gjetur në Portugali lidhet me një lloj viral që gjendet kryesisht në Afrikën Perëndimore. Ky lloj shkakton sëmundje më të lehta dhe ka një shkallë më të ulët të vdekjes – rreth 1% në popullatat e varfra rurale – krahasuar me atë që qarkullon në Afrikën Qendrore. Por saktësisht se sa ndryshon lloji që shkakton shpërthimet aktuale nga ai në Afrikën Perëndimore – dhe nëse rastet që shfaqen në vende të ndryshme janë të lidhura me njëra-tjetrën – mbetet e panjohur.

Shpërthimet që fajësohen për seksin homoseksual

Disa nga rastet spanjolle ishin të lidhura me një “ngjarje superpërhapëse në një sauna për të rritur” në Madrid, të paktën tre raste belge ishin të lidhura me një festival fetish homoseksual në Antwerp,13 dhe rastet në Itali dhe Tenerife janë lidhur me një festival të krenarisë së homoseksualëve. në Ishujt Kanarie.14 Zyrtarët shëndetësorë pohojnë gjithashtu se një “proporcion i dukshëm” i rasteve britanike janë në komunitetin gay dhe biseksual.15,16

A është veçimi i homoseksualëve një tjetër dredhi në planin totalitar të marrjes së pushtetit? Regjimet totalitare kanë gjithmonë nevojë për një armik mbi të cilin mund të drejtohet frika dhe agresioni irracional i masave të hipnotizuara, dhe meqenëse urrejtja kundër atyre që refuzojnë goditjen e COVID-it është ulur ndjeshëm, ata kanë nevojë qartësisht për një kok të ri turku.

Nuk do të më befasonte nëse, pas dy vitesh promovimi të komunitetit homoseksual dhe trans, e majta ekstreme tani do të fillojë të nxisë zemërimin dhe frikën kundër saj. Pse? Sepse shkakton konfuzion dhe pasiguri. Njerëzit që dikur treguan besnikëri ndaj këtij grupi tani do të ndahen kundër tyre. Në fund të fundit, gjithçka ka të bëjë me ndarjen psikologjike dhe vendosjen e grupeve të ndryshme kundër njëri-tjetrit.

Duket se shpërthimi i lisë së majmunit po përdoret gjithashtu për të promovuar Rivendosjen e Madhe në mënyra të tjera. Tashmë, zyrtarët shëndetësorë në Mbretërinë e Bashkuar po paralajmërojnë se virusi i lisë së majmunit mund të përhapet përmes konsumimit të mishit të infektuar,17 dhe ne tashmë e dimë se eliminimi i konsumit të mishit është pjesë e agjendës globaliste.

Sipas Themeluesit të Ekonomisë Botërore, mishi do të jetë “një ushqim i rastësishëm, jo ​​një element kryesor, për të mirën e mjedisit dhe të shëndetit tonë”. – Lexoni më shumë për këtë temë KËTU dhe KËTU.

Simulimi i lisë së majmunit në 2021

Duke i bërë edhe më të dyshimtë shpërthimet e lisë së majmunëve është fakti që një ushtrim simulimi në tavolinë i një shpërthimi të lisë së majmunëve u zhvillua në mars 2021,18 dhe data e fillimit të këtij skenari imagjinar ishte mesi i majit 2022. Rastësi?

Në videon e mësipërme, AmazingPolly shqyrton detajet e këtij simulimi. Ajo gjithashtu na kujton se si Ngjarja 201 përfundoi duke “parashikuar” pandeminë e COVID në një tee dhe tregon se si po shohim tani një përsëritje të “rastësive” midis simulimit të lisë së majmunëve dhe ngjarjeve të botës reale.

Ushtrimi i lisë së majmunëve u mbajt nga Iniciativa e Kërcënimit Bërthamor (NTI), e cila financohet nga Billy Boy. NTI u themelua për të vlerësuar dhe reduktuar kërcënimet që lidhen me përhapjen e armëve bërthamore,19 por që atëherë ato janë zgjeruar për të përfshirë kërcënimet biologjike.20 Gates jo vetëm ka financuar simulimet e pandemisë NTI, por gjithashtu ka dhënë grante për NTI për zhvillimin e jjab-it në lidhje ndaj kërcënimeve biologjike.21

Raporti përfundimtar22,23 nga kjo ngjarje u financua nga projekti Open Filantropy, i cili nga ana e tij financohet nga bashkëthemeluesi i Facebook, Dustin Moscowitz. Siç raporton The Defender:24

“Ky ‘skenar imagjinar i ushtrimeve’ përfshinte simulimin e ‘një pandemie vdekjeprurëse globale që përfshin një lloj të pazakontë të virusit të lisë së majmunit që u shfaq për herë të parë në kombin imagjinar të Brinia dhe u përhap globalisht për 18 muaj’…

Rezultati i këtij ‘skenari ushtrimesh’ zbuloi se pandemia imagjinare, ‘shkaktuar nga një sulm terrorist duke përdorur një patogjen të krijuar në një laborator me dispozita të papërshtatshme të biosigurisë dhe biosigurisë dhe mbikëqyrje të dobët’, çoi në ‘më shumë se tre miliardë raste dhe 270 milion vdekje në mbarë botën. .’

Data imagjinare e fillimit të pandemisë së lisë së majmunëve në këtë ushtrim ishte 15 maj 2022. Rasti i parë evropian i lisë së majmunëve u identifikua më 7 maj 2022.

Siç u përmend, rasti i parë evropian i lisë së majmunëve u konfirmua në fakt më 7 maj 2022, në MB.25 Jo vetëm që data është identike me atë në këtë skenar të supozuar imagjinar, por edhe vendi i shfaqjes, “Brinia”, madje tingëllon shumë si “Britannica” ose “Britania e Madhe”. Rastësi?

Rekomandimet kryesore nga Ushtrimi Pandemik

Siç raportohet nga The Defender, ndër rekomandimet kryesore nga ky simulim i lisë së majmunëve ishin rekomandimet që mbështesin qartë marrjen e gatishmërisë dhe reagimit ndaj pandemisë nga OBSH, dhe zbatimin e ekipit të Gates “Global Epidemic Response & Mobilization” (GERM26):27

Forcimi i sistemeve ndërkombëtare “për vlerësimin e rrezikut pandemik, paralajmërimin dhe hetimin e origjinës së shpërthimit”, duke i bërë thirrje OBSH-së të “krijojë një sistem të klasifikuar, transparent, ndërkombëtar të alarmit të shëndetit publik” dhe sistemit të Kombeve të Bashkuara të “krijojë një mekanizëm të ri për hetimin e pasojat e ngjarjeve biologjike me origjinë të panjohur.”
Zhvillimi dhe zbatimi i “shkaktuesve të nivelit kombëtar për përgjigjen e hershme, proaktive ndaj pandemisë”, duke përfshirë përshtatjen e qasjes “pa keqardhje” për t’iu përgjigjur pandemive nëpërmjet “veprimeve parashikuese” bazuar në “shkaktuesit” që do të gjeneronin automatikisht një përgjigje ndaj “Ngjarjet biologjike me pasoja të larta.”
Krijimi i “një entiteti ndërkombëtar të dedikuar për reduktimin e rreziqeve biologjike në zhvillim që lidhen me përparimet e shpejta të teknologjisë”, që do të “mbështesë ndërhyrjet gjatë gjithë ciklit jetësor të kërkimit dhe zhvillimit të bioshkencës dhe bioteknologjisë – nga financimi, përmes ekzekutimit dhe deri te publikimi ose komercializimi”.

Veprimet parashikuese të bazuara në shkaktarët përfshijnë gjithçka që kemi parë gjatë pandemisë COVID, të tilla si mandatet e maskave, ndalimi i tubimeve masive, kontrolli shëndetësor i udhëtimit dhe pasaportat jjab. Kjo pavarësisht provave dërrmuese që tregojnë se këto strategji janë joefektive në rastin më të mirë, ndërsa janë shkatërruese për shëndetin publik dhe ekonomitë.

Pse fiksioni kaq shpesh kjo kthehet në realitet?

Siç vërehet nga The Defender,28 Michael P. Sanger29 dhe Tim Hinchliffe,30 ndër të tjera, ushtrimet imagjinare në tavolinë kanë pasur një aftësi të çuditshme për të parashikuar detaje të ngjarjeve të së ardhmes së afërt. Ngjarja 201 “parashikoi” me saktësi pandeminë COVID dhe fokusin e saj në censurë dhe bllokime.

Në qershor 2001, Operacioni “Dimri i errët” ekzaminoi “sfidat e sigurisë kombëtare, ndërqeveritare dhe të informacionit të një sulmi biologjik në atdheun amerikan” dhe më pak se tre muaj më vonë, ndodhën sulmet e 11 shtatorit dhe frika pasuese e antraksit. Në janar 2005, Operacioni Atlantic Storm përfshiu skenarin imagjinar të një sulmi bioterrorist transatlantik dhe po atë muaj patëm pandeminë e gripit të shpendëve. Mbrojtësi vazhdon:31

“Parashikimet për të ardhmen nuk mbarojnë me kaq. Për shembull, në shtator 2017, NTI dhe WEF organizuan një tryezë të rrumbullakët mbi gjendjen aktuale të rreziqeve biologjike të paraqitura nga avancimi i teknologjisë në dritën e Revolucionit të Katërt Industrial.

Dhe në janar 2020, NTI dhe WEF përsëri bashkuan forcat, duke lëshuar një raport të titulluar “Inovacioni i biosigurisë dhe reduktimi i rrezikut: Një kornizë globale për sintezën e ADN-së të arritshme, të sigurt dhe të sigurt”. Sipas raportit:

“Përparimet e shpejta në teknologjitë e sintezës së ADN-së të disponueshme në treg – të përdorura për shembull për të krijuar artificialisht sekuenca gjenesh për diagnozën dhe trajtimin klinik – paraqesin rreziqe në rritje, me potencialin për të shkaktuar një kërcënim katastrofik të sigurisë biologjike nëse keqpërdoret aksidentalisht ose qëllimisht.”

Merck, kreu i punëve të korporatave të së cilës mori pjesë në simulimin e lisë së majmunëve, ishte subjekt i një hetimi të FBI dhe CDC në nëntor 2021 në lidhje me 15 shishe të dyshimta të etiketuara “lisë” në një objekt të Merck në Filadelfia.

Në një ekskluzive të Pulse Kombëtare,32 Natalie Winters përmbledh gjithashtu kërkimet nga Instituti i Virologjisë në Wuhan (WIV), në të cilin ata “mblodhën shtame lisë së majmunit duke përdorur metoda të shënuara për krijimin e ‘patogjenëve ngjitës'”.

“A jemi këtu për shkak të eksperimenteve të Kinës përsëri?” pyet ajo, duke iu referuar shpërthimeve të dukshme të lisë së majmunëve. Punimi kërkimor33 në fjalë u botua në fund të shkurtit 2022, vetëm disa muaj para se rastet e para të shfaqeshin papritur jashtë Afrikës.

Çfarë dimë për vaksinën kundër lisë së majmunit?

Monkeypox jjab aktualisht i grumbulluar nga SHBA dhe Evropa nuk është specifik për linë e majmunit. Është në fakt një jjab i lisë, që pretendohet se është 85% efektiv në ndalimin e lisë së majmunëve.

Në Mbretërinë e Bashkuar, kontakteve të ngushta të të infektuarve me linë e majmunëve thuhet se tashmë iu është dhënë jjab kundër lisë – një strategji e njohur si “vaksinimi i unazës”.34 Në SHBA, aktualisht ekzistojnë dy jjab kundër lisë:

• ACAM2000 u miratua nga Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave në vitin 2007 dhe është kufizuar kryesisht për t’u përdorur në personelin ushtarak për shkak të rreziqeve të tij të sigurisë, të cilat përfshijnë infeksionin me tendosjen jjab, derdhjen e jjabit dhe vdekjen.

Paralajmërimet e inserteve të paketës përfshijnë miokarditin dhe perikarditin me një normë prej 5.7 për 1000 të vaksinuar, encefalitin, infeksionin e rëndë të lëkurës, verbërinë, vdekjen e fetusit dhe më shumë. Kontaktet familjare përballen me të njëjtat rreziqe si individi i vaksinuar për shkak të derdhjes.

• Jynneos (i njohur si Imvamune në Kanada ose Imvanex në Evropë35) u miratua nga FDA në 2019. Është një jjab i lehtësuar i gjallë, i indikuar për parandalimin e lisë dhe lisë së majmunëve tek të rriturit e moshës 18 vjeç e lart dhe ata që nuk mund të vaksinohen me ACAM200 për shkak të kundërindikacioneve të tilla si dermatiti atopik, gjendjet imunokompromentuese, ushqyerja me gji ose shtatzënia. Është i vetmi jjab monkeypox i miratuar nga FDA për përdorim jo ushtarak.

Autoriteti i Kërkimit dhe Zhvillimit të Avancuar Biomjekësor të SHBA-së (BARDA) ka nënshkruar gjithashtu një kontratë me bavarezin Nordic për një version të tharë në ngrirje të Jynneos lisë jjab, i cili do t’i japë asaj një jetëgjatësi më të gjatë.36 Moderna tashmë ka një lisë majmuni jjab në para provat klinike.37 Është e paqartë se kur filluan ato prova.

Siç është vënë në dukje nga gazetarja e pavarur Whitney Webb, Emergent BioSolutions dhe SIGA Technologies – që të dyja kanë pasur vështirësi kohët e fundit – do të fitojnë para nga frika e lisë së majmunëve:38

“Pavarësisht se si po zhvillohet situata e lisë së majmunëve, dy kompani tashmë po fitojnë para. Me rritjen e shqetësimit për linë e majmunëve, po ashtu janë rritur edhe aksionet e Emergent BioSolutions dhe SIGA Technologies.

Të dyja kompanitë në thelb kanë monopole në tregun e SHBA-së, si dhe në tregje të tjera, në jjabs dhe trajtime të lisë. Produktet e tyre kryesore të përqendruara te lija përdoren gjithashtu për të mbrojtur ose trajtuar linë e majmunëve.

Si rezultat, aksionet e Emergent BioSolutions u rritën me 12% të enjten, ndërsa ato të SIGA u rritën me 17.1%.

Për këto kompani, frika e lisë së majmunëve është një dhuratë nga perëndia, veçanërisht për SIGA, e cila prodhon një trajtim të lisë, i njohur me emrin e saj të markës TPOXX. Është produkti i vetëm i SIGA.

Ndërsa disa media kanë vënë në dukje se rritja e vlerësimit të SIGA Technologies ka përkuar me shqetësimet e fundit në lidhje me linë e majmunëve, në thelb nuk i është kushtuar vëmendje faktit që kompania është me sa duket e vetmja pjesë e perandorisë së një miliarderi të fuqishëm që aktualisht nuk është duke u shkatërruar. .

Ai miliarder, ‘sulmuesi i korporatës’ Ron Perelman, ka lidhje të thella dhe të diskutueshme me familjen Clinton dhe partinë Demokratike, si dhe lidhje shqetësuese me Jeffery Epstein.

Përveç aksioneve të tij kontrolluese në SIGA, Perelman kohët e fundit ka bërë tituj për likuidimin e shpejtë të shumë prej aseteve të tij në një ofertë të dëshpëruar për para.

Në mënyrë të ngjashme, Emergent BioSolutions ka qenë gjithashtu në ujë të nxehtë. Kompania, e cila ka lidhje shqetësuese me sulmet e Antraksit të vitit 2001, u vu nën kritika pak më pak se dy javë më parë për përfshirjen në një ‘mbulim’ mbi çështjet e kontrollit të cilësisë në lidhje me prodhimin e tyre të jjabs COVID-19.

Një hetim i Kongresit zbuloi se shqetësimet e kontrollit të cilësisë në një strukturë të drejtuar nga Emergjenca çuan në më shumë se 400 milion doza të jjabs COVID-19 që u hodhën poshtë.

Fabrika Emergent në fjalë ishte mbyllur nga Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) në prill 2021. Ata u lejuan të rihapnin gushtin e kaluar përpara se qeveria të përfundonte kontratën.

Cila është e vërteta e çështjes?

Përveç artikullit të Uebit më lart, i cili analizon historitë e ndyra të Emergent dhe SIGA, një tjetër analizë e hershme e frikës së re të lisë së majmunëve që ia vlen të lexohet është artikulli i Dr. Robert Malone në Substack, 39 “Monkey Pox – Truth Versus Fearporn”.

Në të, ai rishikon se çfarë është në të vërtetë lija e majmunëve, nga erdhi, si lidhet me linë, janë shenjat dhe simptomat, si kontrollohet në mënyrë efektive përhapja e sëmundjes dhe shumë më tepër.

“Përveç rastit kur ka pasur ndonjë ndryshim gjenetik, qoftë nëpërmjet evolucionit apo manipulimit të qëllimshëm gjenetik, [lija e majmunëve] nuk është një biokërcënim domethënës dhe nuk është konsideruar kurrë një patogjen me kërcënim të lartë në të kaluarën. Pra, ndaloni frikësimin, dezinformimin dhe dezinformimin.” ~ Dr. Robert Malone

Çështjet kryesore për t’u marrë në shtëpi janë se lija e majmunëve nuk është një sëmundje veçanërisht vdekjeprurëse dhe një sëmundje që mund të kontrollohet lehtësisht pa iu rikthyer kufizimeve të COVID. Për të cituar Malone:40

“Pra, a është i vërtetë biokërcënimi? A është i afërt? A e justifikon zhurmën globale të medias? Teksa prisja në një sallë pritjeje aeroporti për të udhëtuar nga SHBA-ja në MB dy ditë më parë, pashë një film lajmesh nga CNN që raportonte pa frymë për këtë ‘kërcënim’ ndërsa shfaqte imazhe historike të pacientëve që vuanin nga sëmundja e lisë.

Ky ofron një shembull klasik të frikës për shëndetin publik, për mendimin tim, dhe CNN duhet të qortohet për transmetimin e propagandës së papërgjegjshme – dezinformim dhe dezinformim – nën maskën e gazetarisë.

Sipas mendimit tim, bazuar në informacionet e disponueshme aktualisht, lija e majmunëve është një virus dhe sëmundje që është endemike në Afrikë, shfaqet në mënyrë sporadike pas transmetimit te njerëzit nga strehuesit e kafshëve dhe zakonisht përhapet nga kontakti i ngushtë me njerëz. Ai kontrollohet lehtësisht nga masat klasike të shëndetit publik.

Nuk ka një shkallë të lartë të vdekshmërisë. Nëse nuk ka pasur ndonjë ndryshim gjenetik, qoftë përmes evolucionit ose manipulimit të qëllimshëm gjenetik, ai nuk është një biokrezik domethënës dhe nuk është konsideruar kurrë një patogjen me kërcënim të lartë në të kaluarën. Pra, ndaloni frikësimin, dezinformimin dhe dezinformimin.”

Siç duket tani, duket se shpërthimet e lisë së majmunëve kanë për qëllim të ngacmojnë publikun në një furi tjetër të nxitur nga frika, në mënyrë që të justifikojnë marrjen e shëndetit publik nga OBSH në nivel global, të sjellin ato pasaporta shëndetësore të shara dhe gjithçka tjetër që shkon së bashku me Rivendosja e madhe. Siç vërehet nga Hinchliffe në një artikull të 2020 Sociable:41

“Nëse jeni themeluesi i Forumit Ekonomik Botëror (WEF) Klaus Schwab, ju përpiqeni të shisni vizionin tuaj për një Utopi globale nëpërmjet një rivendosjeje të madhe të rendit botëror në tre hapa të thjeshtë:

  1. Njoftoni qëllimin tuaj për të rinovuar çdo aspekt të shoqërisë me qeverisjen globale dhe vazhdoni ta përsërisni atë mesazh
  2. Kur mesazhi juaj nuk po kalon, simuloni skenarë të rremë të pandemisë që tregojnë pse bota ka nevojë për një rivendosje të madhe
  3. Nëse skenarët e rremë të pandemisë nuk janë mjaftueshëm bindës, prisni disa muaj që të ndodhë një krizë e vërtetë globale dhe përsëritni hapin e parë…

E ashtuquajtura ‘rivendosje e madhe’ premton të ndërtojë ‘një botë më të sigurt, më të barabartë dhe më të qëndrueshme’ nëse të gjithë në planet bien dakord të ‘veprojnë së bashku dhe shpejt për të rinovuar të gjitha aspektet e shoqërive dhe ekonomive tona, nga arsimi në social. kontratat dhe kushtet e punës.’

Por nuk do të ishte e mundur të mendohej materializimi i një plani të tillë gjithëpërfshirës për një rend të ri botëror pa një krizë globale, qoftë ajo e prodhuar apo e rastësishme fatkeqe, që tronditi shoqërinë deri në thelbin e saj.”

COVID thjesht nuk e çoi kabalin globalist sa duhet. Pra, ja ku vjen pandemia globale nr. 2 – qoftë e vërtetë apo kryesisht e fabrikuar – e cila do të pasohet me shpejtësi nga thirrjet e rinovuara për një Rend të Ri Botëror dhe një Rivendosje të Madhe.

Në thelb, ne mund të presim një përsëritje të çmendurisë që sapo jetuam, që do të thotë se duhet të përsërisim gjithashtu përgjigjen tonë dhe të refuzojmë frikësimin dhe rrëmbimin e fuqisë globale.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours