VIDEO/Dr. Judy Mikovits Zbulon Planin për të Implantuar Njerëzit me viruse të kancerit …

1 min read

Dr. Judy Mikovits ishte e ftuar tek Alex Jones drejtpërdrejt përmes Skype. Ajo tregoi se si vaksinat mbushen me viruse të ndryshme nga një grup shkencëtarësh eugjenikë që duan të ndryshojnë ADN-në e njerëzve.

Populli duhet të hapë sytë.

Ne nuk mund ta lejojmë këtë, që globalistët duan të vrasin 50% të popullsisë së botës, dhe kjo është arsyeja pse ata po lëshojnë të gjitha këto vaksina.

Në videon e mëposhtme, Dr. Judy Mikovits i shpjegon të gjitha:

Klikoni mbi linkun,pasi kanalin tonë në Rumble e bllokuan

https://yoretube.net/v/YTPPs1

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours