VIDEO/Aktakuzat për Hunter Biden dhe Laptopin e tij të famshëm do të dalin së shpejti!

1 min read

Shumica kanë qenë kureshtar dhe pyesnin gjithmonë si në rrjetet sociale ashtu dhe nëpër disa media të pa kontrolluara,a do të ketë akuza të tjera që do të dilnin nga laptopi i Hunter Biden.

Dhe Kash Patel e jep përgjigjen duke deklaruar se jo vetëm nga laptopi që është aktualisht nën hetimin federal, por do të vijë edhe një aktakuzë edhe më e rëndë.
Dhe kjo do të ndodhë brenda këtë vit deklaroi Kash Patel.

Më poshtë është gjithçka që është diskutuar në intervistën e fundit për X22 Report.

Shikoni videot:

Por nuk mbaron me kaq kemi një tjetër video:

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours