Miliona vdekje për shkak të Vaksinës C-19! Ju nuk mund t’i shihni numrat!

1 min read

Josh Sigurdson raportoi një numër të madh të vdekjeve të paraportuara nga të shtënat, ndërsa qeveria dhe mediat e botës ishin në panik dhe u përpoqën të fshihnin gjenocidin.

Një raport nga Global Research i shpërndarë më 21 shtator 2021, tregon koordinimin e medias, qeverisë, korporatave farmaceutike dhe bizneseve të mëdha për të mbuluar efektet anësore dhe vdekjet.

Efektet anësore përfshijnë çrregullime auto-imune ndaj sulmeve në zemër.

Tani na u shfaq dhe lija e majmunit.

Ndërsa njerëzit vazhdojnë të shemben në tokë dhe të vdesin në një maratonë në Bruklin, ABC News rrëfeu se vaksina është gjëja që vret njerëzit!

Shikoni videon duke klikuar mbi linkun:

https://banned.video/watch?id=62928e522428792b0ec4a546

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours