VIDEO/Parashikimi i frikshëm i Alfred Cako : Deri në 10 janar do të ketë mbi 1 Milion vdekje nga …

1 min read

Në emisioni rrethi katror janë diskutuar gjithmonë tema shumë të nxehta,por tema që u diskutua këtë javë ishte: lija e majmunit,virusi i ri i frikshëm sipas gazetarit Manushi,origjina pse pikërishtë tani,çfarë jetëgjatësie do të ketë çfarë të nëndheshme çfarë konspiratesh ka kjo,a do të ketë dhe ky virus një vaksinë të veçantë, Fred Cako deklaroi gazetari.

Anti-Konspiracionisti Alfred Cako si çdo të diel në emisioni rrethi katror jep parashikimet e tij mbi virusin e lijës së majmunit si dhe mbi vdekjet që do të ndodhin në botë nga virusi i majmunit.

Gjatë emisionit Cako deklaron : Kjo është një ngjarje jashtëzakonishtë e rendësishme që i tejkalon të gjitha të tjerat, ëëë ne e kemi thënë vazhdimisht që deri në vitin 2030 njerëzimi do të përpiqet të sundohet nga rendi i ri botëror,nga komiteti i 300-tëve.

Për më shumë ndiqni deklaratën e Alfred Cako:

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours