VIDEO/Elitat e Davos Paralajmërojnë se “Tranzicioni i Dhimbshëm Global” nuk duhet të kundërshtohet …

4 min read

Nga Steve Watson

Ndërsa kreu i Forumit Ekonomik Botëror Klaus Schwab shpalli se “e ardhmja ndërtohet nga ne” në hapjen e mbledhjes vjetore të Davosit, dy elita të tjera evropiane deklaruan se kriza globale e energjisë është një “tranzicion” që do të jetë “i dhimbshëm” për shumicën. por nuk duhet të rezistohen nga kombet e tunduara për të ruajtur sovranitetin e tyre mbi “axhendën globale”.

Schwab i quajti ata që u thirrën para tij një “komunitet i fuqishëm” dhe deklaroi “Ne kemi mjetet për të përmirësuar gjendjen e botës, por dy kushte janë të nevojshme: i pari, është që të veprojmë si palë të interesuara të komuniteteve më të mëdha, në mënyrë që ne i shërbejmë jo vetëm interesave tona personale, por i shërbejmë komunitetit. Kjo është ajo që ne e quajmë “përgjegjësi e palëve të interesuara”.

“Dhe së dyti, që ne bashkëpunojmë,” vazhdoi ai, duke shtuar “Dhe kjo është arsyeja pse ju gjeni shumë mundësi këtu gjatë takimit për t’u angazhuar në… veprime dhe iniciativa të ndikimit për të bërë përparim në lidhje me çështje specifike në axhendën globale.”

https://rumble.com/embed/v1364dl/?pub=bbbxs
Klaus Schwab u thotë të pranishmëve në Forumin e tij Ekonomik Botëror në Davos se “e ardhmja po ndërtohet nga ne”.

Ndërsa diskutimet e mëtejshme përparuan të hënën, zëvendës-kancelari gjerman Robert Habeck foli për krizën energjetike, duke paralajmëruar se qeveritë e kombeve individuale nuk duhet të kërkojnë të mbrojnë qytetarët e tyre, por në vend të kësaj të ndjekin “rregullin e tregjeve”.

Me fjalë të tjera, vendet duhet të bien në përputhje me axhendën e ‘Rivendosjes së Madhe’ të globalistëve:

https://rumble.com/embed/v13zofz/?pub=bbbxs
Zëvendës-kancelari gjerman Robert Habeck: Vendet duhet t’i rezistojnë tundimit për t’u kujdesur së pari për interesat e tyre…

Elitistët vërshojnë mbi mundësitë e “Rivendosjes së Madhe” të tyre

Gjatë një diskutimi tjetër, CEO i financave norvegjeze Kjerstin Braathen e përshkroi trazirat globale të energjisë si një “tranzicion” ndërsa pranoi se do të ketë mungesa masive dhe vështirësi ekonomike, por duke pretenduar se “dhimbja” ia vlen.

https://rumble.com/embed/v13zpa9/?pub=bbbxs
CEO i financave Norvegjeze Kjerstin Braathen: Tranzicioni i energjisë do të krijojë mungesa energjie dhe presione inflacioniste, por kjo “dhimbje” “ia vlen”.

Është interesante që kjo elitare e Davosit përdori saktësisht të njëjtën shprehje si Joe Biden në të njëjtën ditë:

https://rumble.com/embed/v13zq0x/?pub=bbbxs
Joe Biden: “Kur bëhet fjalë për çmimet e gazit, ne po kalojmë një tranzicion të jashtëzakonshëm”

Gazetari Andrew Lawton dokumentoi më shumë për kabalet e Davos-it mbi mundësitë për kontrollin global që mund të sjellë Rivendosja e Madhe e tyre:

https://rumble.com/embed/v13zqfx/?pub=bbbxs
Presidenti i Alibaba Group J. Michael Evans mburret në Forumin Ekonomik Botëror për zhvillimin e një “gjurmuesi individual të gjurmës së karbonit” për të monitoruar atë që blini, çfarë hani dhe ku/si udhëtoni.
https://rumble.com/embed/v13zr1v/?pub=bbbxs
Drejtoresha ekzekutive e Oxfam, Gabriela Bucher bën thirrje për një normë globale tatimore prej 25 përqind të korporatave dhe ankohet se vendet po ulin taksat për të qenë konkurruese.
https://rumble.com/embed/v13b5lh/?pub=bbbxs
Davos: Komisionerja Australiane e Sigurisë Julie Inman Grant – Ne kemi nevojë për një “Rikalibrim” të Lirisë së fjalës ….
https://rumble.com/embed/v13zs2t/?pub=bbbxs
Kryetari i Credit Suisse dhe bankieri më i lartë qendror i Francës diskutonë i habitur për ardhjen e monedhave dixhitale të bankës qendrore brenda pesë viteve në Forumin Ekonomik Botëror në Davos.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours