VIDEO/CEO i Pfizer Albert Bourla: “Qëllimi ynë është se deri në Vitin 2023 të Zvogëlojmë Popullsinë e Botës me 50% dhe jemi në Rrugë të mbarë”…

2 min read

CEO i Pfizer, Albert Bourla, tha se ata do të donin të reduktonin popullsinë botërore me 50% deri në vitin 2023!

https://rumble.com/embed/v13yuev/?pub=bbbxs

CEO i Pfizer, Albert Bourla, është bërë njeriu më i urryer në rrjetet sociale me anë të deklaratës së tij në një video virale.

Ai thotë se do të dëshironin të reduktonin popullsinë botërore deri në vitin 2023.

Kjo është ajo që ai thotë saktësisht në intervistën me Darth Schwab.

Bourla përmend dhe uljen e numrit të individëve që nuk marrin vaksinën Pfizer me 50%.

Shikoni videon:

https://rumble.com/embed/v13qzrv/?pub=bbbxs

Po ta dëgjoni me kujdes intervistën e tij që dha në faqen e internetit të WEF – CEO i Pfizer deklaron teksualisht. “Ne kemi ulur numrin e njerëzve që nuk mundën ti përballonin dot ilaçet tona”

“Deri në vitin 2023, ne do të zvogëlojmë numrin e njerëzve në botë që nuk mund të përballojnë ilaçet tona deri me 50%,” thotë Bourla.

WEF 2022. “Qëllimi ynë deri në vitin 2023 është të zvogëlojmë popullsinë e botës me 50% dhe jemi në rrugë të mbarë”.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours