Gregg Phillips plas Bombën: Hetuesit gjetën Lojtar Shumëkombësh dhe Agjencitë Federale që morën pjesë në Operacion – “Një marrëveshje Shumëkombëshe që përfshin miliarda dollarë”

3 min read

Dinesh D’Souza dhe Salem Media publikuan dokumentarin 2000 Mules për zgjedhjet e vitit 2020. Nga filmi, ne kuptuam se si mijëra trafikantë votash punonin në shtetet e lëkundura dhe ata futën qindra mijëra fletë votimi në kutitë e votimit për të vjedhur zgjedhjet për Joe Biden.

Themeluesja e True the Vote Catherine Engelbrecht dhe pronarja e biznesit, në bashkëpunim me ekspertin e inteligjencës zgjedhore Gregg Phillips, zbuluan provat në film.

True The Vote u lançua në vitin 2009 dhe Gregg Philips ka qenë në politikën konservatore për më shumë se katër dekada, duke punuar me komitete, parti, fushata, etj. Ai ka krijuar aplikacione duke përfshirë GROUND, ARC dhe IV3.

Catherine dhe Gregg folën me TGP dhe thanë se zbuluan se 7% e fletëve të votimit me postë ishin trafikuar në zgjedhjet e 2020.

Greg Phillips foli me Patel Patriot në Power Hour të shtunën. Në diskutim, Gregg e hodhi këtë bombë.
Gregg tha: “Do t’i bëjë të gjithë të harrojnë gjithçka për mushkat dhe do të vërë në pikëpyetje gjithçka që ne mendojmë se dimë për këto zgjedhje.”

TGP foli me Catherine Engelbrecht.

Gregg Phillips: Ne kemi disa çështje që po dalin që janë më shpërthyese se Mushkat (2000), që kanë më shumë gjasa ta ndajnë këtë vend edhe më tej. Catherine dhe unë kalojmë shumë kohë çdo ditë, me të vërtetë jo vetëm duke u lutur përmes saj, por duke menduar mirë, si ta bëjmë në të vërtetë këtë? Sepse sapo të dalin këto, ka një në veçanti. Është një marrëveshje shumëkombëshe. Ai përfshin miliarda dollarë.

Ka prova të pakundërshtueshme. Ne kemi qenë të përfshirë në një operacion të madh kundërzbulimi që është shumë i pjekur në këtë vend, duke përfshirë agjencitë federale dhe ne. Dhe ka pasur disa tradhti gjatë rrugës. Ka pasur disa probleme gjatë rrugës. Por sapo të arrijmë në pikën ku kjo është gati për të shkuar, do t’i bëjë të gjithë të harrojnë gjithçka për mushkat dhe do të vërë në pikëpyetje gjithçka që mendojmë se dimë për këto zgjedhje. Gjithçka. Mund ta them me 100% siguri.

https://rumble.com/embed/v13z865/?pub=bbbxs

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours