OBSH publikon Dokumentin mbi Planin e saj për të Aksesuar Pushtetin mbi Vendet Anëtare gjatë Emergjencave Ndërkombëtare …

2 min read

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) publikoi një dokument të përditësuar mbi planin e saj për të aksesuar pushtetin mbi shtetet anëtare gjatë emergjencave ndërkombëtare.

Propozimet e përditësuara u publikuan të premten nga organizata e korruptuar që ende nuk e ka mbajtur Kinën përgjegjëse për origjinën e Coronavirus Wuhan.

Të shtunën, The Gateway Pundit foli me Den Michele Bachmann mbi negociatat e fundit në Asamblenë e 75-të Vjetore Botërore të Shëndetit të Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Sipas Dean Bachmann, “Mund të nënkuptojë shumë mirë se ne i shmangëm një plumbi. Ndryshimet për t’ia dorëzuar sovranitetin e SHBA-së OBSH-së nuk u ra dakord të premten. Sipas rregullave të Asamblesë së WHA, ata duhet të paraqesin amendamente katër muaj përpara se të takohen për OBSH-në, kështu që kjo mund të kalojë disa muaj nga tani.

Por ajo që është interesante është ajo që ata adoptuan dje, askush nuk e kishte parë ndonjëherë më parë. Pra, nuk ishte propozuar katër muaj përpara. Thjesht e vendosën dhe e kaluan. Dhe është e paqartë. Ky ishte propozimi i vetëm që u miratua për pikën 16.2 të rendit të ditës. Pra, në këtë pikë, duket si mbyllje e biznesit dje, ne i shmangëm një plumbi.”

Lajmi i mirë është se ka republikanë në Kongres që luftojnë këtë rezolutë të çmendur anti-amerikane.

Senatori Rick Scott prezantoi legjislacionin për të kufizuar kompetencat e Organizatës Botërore të Shëndetësisë.

Senatorët Ron Johnson dhe John Hoeven thuhet se po punojnë për legjislacionin e OBSH-së.

Dhe shtete si Florida po punojnë në mënyra për të kufizuar tiraninë e OBSH-së kundër qytetarëve të tyre.

Këtu është një kopje e marrëveshjes së fundit të OBSH-së të publikuar të premten.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours