Konspiracion: Oficeri i Ushtrisë Amerikane pretendon se është takuar me Andromedanët me lëkurë blu …

6 min read

Numri i specieve të huaja në univers është subjekt i hipotezave të shumta. Subjektet nga hapësira e jashtme janë pikasur nga shumë euforikët e UFO-ve, të rrëmbyer madje edhe nga anëtarët e qeverisë.

Alex Collier është i vetmi person që ka folur me alienët nga Andromeda (d.m.th. Andromedanë) dhe ka dhënë informacion të detajuar rreth tyre. Shumë nga intervistat e tij u fokusuan në ndikimin që speciet e ndryshme jashtëtokësore ka pasur në racën njerëzore.

Collier konsiderohet i besueshëm nga shumë entuziastë të njohur të UFO-ve, të paktën në kuptimin që ai përpiqet të transmetojë sa më shumë informacion që të jetë e mundur nga takimet e tij me Andromedanët. Nga vitet e tij të hershme si fëmijë deri në mesin e adoleshencës së tij, ai kishte takime të rregullta me jetën jashtëtokësore.

Pas një pauze disavjeçare, gjatë së cilës ai shërbeu si pilot helikopteri në ushtrinë amerikane, kontakti filloi përsëri në 1985.

Kur Collier takoi dy Andromedanët, ata u bënë mentorët e tij dhe e sollën në bordin e anijes së tyre kozmike për një periudhë tre mujore, ku e ekspozuan Collier ndaj mësimeve të Andromedanëve. Andromedanët i treguan atij për spiritualitetin e universit, jetën në univers dhe vendin e Tokës në historinë e galaktikës.

Andromedanët janë “një nga mijëra racat jashtëtokësore që ekzistojnë”. Andromedanët janë njerëz me lëkurë të kaltërosh dhe janë më të gjatë se 2 metra. Të gjitha format e jetës njerëzore filluan në konstelacionin e Lyrës, sipas Collier, autor i “Defending Sacred Ground: The Andromedan Compendium”. Por një luftë bëri që yjet e tyre të shpërthenin, kështu që njerëzit duhej të zhvendoseshin në pjesë të tjera të galaktikës për të qëndruar gjallë.

Sipas Collier, shumëllojshmëria e toneve të lëkurës është për shkak se njerëzit kanë ADN të ndryshme dhe janë të ekspozuar ndaj trupave të ndryshëm qiellorë. Në konstelacionin e Andromedës, Qeniet Andromeda janë një nga shoqëritë më të vjetra.

Qytetërimi Andromeda ka një qeverisje të vetme dhe është 4700 vjet më shpirtërisht dhe 5000 vjet më i avancuar teknologjikisht se ne, pavarësisht se ku ekziston në konstelacion.

Megjithatë, ata arrijnë një ekuilibër të shëndetshëm midis aspekteve shpirtërore dhe teknologjike të jetës së tyre. Për ta thënë ndryshe, ata përdorin teknologjinë për të përparuar shpirtërisht.

Kjo për faktin se ka nivele të shumta dimensionesh. Ne jemi në dimensionin e tretë tani. Nuk kemi arritur ende tek e katërta, e lëre më e pesta. Ndërgjegjja është ajo që dallon dimensionin e tretë dhe të katërt.

Ekziston një ndërgjegje kolektive në dimensionin e katërt pasi të gjithë janë telepatikë dhe mund të lexojnë mendjet e njëri-tjetrit. Si rezultat, çdo individ është i vërtetë, i hapur dhe pa axhenda të fshehura. Një qenie bëhet e qartë kur hyn në këtë dimension, sepse sistemet dhe fushat e energjisë mund të vërehen në këtë gjendje të vetëdijes.

Sistemi gjyqësor do të jetë në gjendje të marrë vendime bazuar në fushat energjetike, megjithatë dualitetet do të vazhdojnë dhe proceset e gjykimit do të ndryshojnë. Banorët e Andromedës nuk kanë njohur kurrë një shoqëri kaq tiranike sa e jona. Fakti që andromedasit i kanë studiuar të gjitha shkencat i bën ata telepatikë dhe të qartë.

Në çdo mishërim, të gjithë shpirtrat janë të vetëdijshëm për veten e tyre dhe se ku po shkojnë, dhe ata e dinë se cilët janë dhe si ishin mishërimet e tyre të mëparshme. Si bonus, ata mund të shikojnë evolucionin e tyre në jetën e përtejme.

Sipas Collier, i cili e ka pohuar këtë në intervista të shumta, ka alienë “regresivë” që kontrollojnë Tokën. Ata alienë mbërritën në Tokë nga sistemi yjor Alpha Draconis. Sipas tij, njerëzimi është i ndarë nga dy sisteme besimi filozofike.

Njëra përcjell dashuri dhe liri zgjedhjeje, ndërsa tjetra demonstron kontroll dhe përdorim të burimeve. Ai pretendon se Andromedanët janë rezultat i manipulimit të ADN-së njerëzore. Toka është manipuluar gjerësisht mbi 5700 vjet. Megjithatë, alienët nga Orioni filluan të manipulojnë strukturën e ADN-së njerëzore 14,000 vjet më parë.

Sipas Collier, në leksionin e tij të fundit përpara se të tërhiqej nga qarku i leksioneve të UFO-ve në 2002, alienët nga një racë e lashtë e njohur si “Themeluesit” janë përgjegjës për krijimin e ekosistemeve të planetëve dhe për t’i bërë ato të banueshme. “Paa Tal” është emri i dhënë kësaj race të lashtë të huaj nga Andromedanët dhe Pleiadianët.

Ai madje tha se këta alienë mund të heqin qafe hënat e një planeti për të ndryshuar distancën midis planetit dhe diellit të tij dhe për të kontrolluar sasinë e rrezatimit. Andromedanët thuhet se kanë aftësinë për të ndërtuar një sistem diellor.

Ne jemi rreth 4,300 deri në 4,500 vjet prapa Andromedanëve kur bëhet fjalë për teknologjinë, sipas Collier. Ata nuk i numërojnë vitet në të njëjtën mënyrë si ne në Tokë, në 365 ditë. Sipas shumë jashtëtokësorëve, një vit është koha që i duhet çdo qelize në trupin e tyre për të kopjuar vetveten, e cila kërkon rreth 34 vjet.

Collier pretendon se njerëzit përbëhen nga 22 raca të ndryshme aliene. Ai vlerësoi se planetët në tetë galaktikat më të afërta me tonën kanë një popullsi totale prej 135 miliardë njerëz.

Kur ai vizitoi një nga ata planetë potencialisht të banueshëm, ai tha se për shkak të reputacionit të dobët të Tokës, banorët ishin të tmerruar ta shihnin atë. Në të gjithë kozmosin, njerëzit janë speciet e vetme të aftë të skllavërojnë dhe vrasin njerëzit e tyre për përfitimin e tyre.

/PatriotikMedia/

rreth autorit

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours